WWE RAW 2017. december 11. – Összefoglaló

A RAW következő epizódja tele történésekkel érkezett Ohio városából, nézzük is az este történéseit!

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Samoa Joe érkezik elsőként a ringbe. Joe azzal kezdi, hogy mennyire örül hogy múlt héten Dean Ambrose-t és Seth Rollins-ot megfosztotta a Raw Tag Team címektől. Ezek után Joe elmondta  mennyire várja már, hogy küzdhessen Roman Reigns ellen és megfoszthassa őt az Interkontinentális bajnoki címtől. Miközben Joe mondta a promot, közben a backstage-ben feltűnik a Shield. Joe mondja tovább erre meg érkzik Roman és egymásnak esnek, Reigns éppen kezdett felülkerekedni Joe-n. Amikor megjelent a semmiből a The Bar csapata és így 3 az 1 ellen legyakták Roman-t, nem kellett sokat várni arra sem hogy megérkezzen Ambrose és Rollins. Annak ellenére hogy kiegynlítődött a létszám még is Joe és a The Bar csapata kerekedett felül aminek az lett a vége hogy Joe ájulásig fojtotta Roman-t a coquina clutch-nak köszönhetően. 


Paige & Mandy Rose vs. Bayley & Mickie James

Paige érkezik a ringbe Mandy Rose és Sonya Deville társaságában, Paige azzal kezdi hogy múlt hétfőn 1. év kihagyás után egyből legyőtzte Sasha Banks-et, és most a RAW össze Női szupersztárja megfogja érteni hogy ő egy többszörös női bajnok! Elkezdődött a meccs Sonya Deville és Sasha Banks is a ring mellett figyelte az eseményeket. Eleinte Paige kezdett dominálni Bayley kárára, egy elég pörgős meccset láthattunk nem kellett sok hogy a ring mellett álló két hölgy is be szájon a “buliba”. A mérkőzést Paige és Mandy Rose nyerte miután Paige egy super kick után pinelte Mickie-t.


Ezek után “WOKEN” Matt Hardy jelent meg a kivetitőn, Matt elmondta, hogy Bray Wyatt és a WWE Universe először találkozott a “Woken” Matt Hardyvel a múlt héten.

A volt Raw Tag Team bajnok folytatta szóbeszédét a  és megígérte, hogy megvilágítja a tömegeket a “Woken” és kijelentette, hogy Wyatt jelenléte egy olyan “függőség “eredménye, amely Abigail nővér lelkét fogyasztotta. Wyatt is természetesen reagált, az egykori WWE bajnok figyelmeztette az Univerzumot, hogy bölcsen teszik ha követik az öjveket és akkor meg nyerhetik a csatát… Wyatt kijelentése ellenére Hardy hangos nevetésben tört ki ahogy Wyatt is.


Drew Gulak és Enzo beszélgetnek a színfalak mögött arról, hogy ki legyen Drew ellenfele most hogy Swann nem lehet itt. Gulak azt ecseteli, hogy legyőz bárkit és után kész egy cím meccsre akár Enzo ellen is. Enzonak ez nem tetszett érthetően. Enzo szóba hozta Nia nevét is véletlenül erre Gulak gyakrolatilak visszakérdezett hogy “komoylan azt mondtad hogy Nia Jax”?! Erre Gulak el mosolyodott gartulált Enzo-nak és el ment.

Finn Bálor vs, Curtis Axel

Miz zenéje szólal meg, azonban nem ő érkezik ha nem Axel és társa Bo Dallas. Természetesen érkezik Bálor is és mondani sem kell GIGA POP-ra! Még a meccs indulása előtt Axel és Bo neki estek Bálor-nak. Ezek után el indult a meccs nem volt rossz de végül sima Bálor győzelem lett a vége.


Kane jelenik meg a kivetítőn és ma esti ellenfeléhez Braun Strowman-hez szól. Kane elmondja hogy le fogja győzni őt, sőt el fogja pusztítani és ő lesz Brock Lesnar első zűmú kihívója!!!


Seth Rollins vs. Sheamus

Elsőnek Rollins érkezik a ringbe egy rettentően menő piros pólóban. Ez után érkezett a kelta harcos és azonnal egymásnak rohantak. Sheamus következetesen Seth lábára dolgozott elég kiegyenlített összecsapás volt rengeteg ütésváltással. Már már úgy lehetett érezni hogy Sheamus felül tud kerekedni de végül Seth diadalmaskodni tudott.


A színfalak mögött Renee Young kapta mikrofon végre Ambrose-t, aki csak annyit mondott hoyg nagyszerűen érzi magát és le fogja győzni Joe-t.


Cedric Alexander vs. Mustafa Ali vs. Tony Nese vs. Ariya Daivari – Fatal 4-meccs.

A meccs tétje az volt, hogy aki nyer az jövő héten meg küzd Drew Gulak-al. Igen csak pörgős mérkőzést hoztak össze a srácok szinte lehetetlen volt meg jósolni hogy, ki nyerhet. Rengeteg szaltót és látványos akciót láthatott a nagy érdemű. A mékőzés végül Cedric Alexander győzelmét hozta. Ami azt jelenti, hogy Gulak vs. Alexander meccset rendeznek a jövő héten.


A Enzo és Gulak ismét a színfalak mögött beszélgetnek  erre meg érkezett Nia Jax aki finoman ki kezdett Enzo-val.


Roman Reigns (c) vs. Cesaro– Interkontinentális B. címmérkőzés

Cesaro ékezik elsőnek és a ringbe pár másodperc után érkezett Roman is. Egyet az elején le kell szögezni Cesaro egyszerűen fantasztikus! Ez a két ember egy olyan meccset hozott össze ami nem semmi, általában Cesaro garancia a jó mérkőzésre. Cesaro teljesen egyenrangú volt az Interkontinentális bajnokkal szemben. Csak úgy dobálták egymásra a nagyobbnál nagyobb mozdulatokat, nagyon jó meccs lett. Igazából mindenki tudta, hogy itt Cesaro nem fog nyerni de aztán a mérkőzésnek voltak olyan pillanatai amikor elég erősen el lett hitetve, hogy itt akár még nyerhet is. Azért végül nem nyert mivel Roman spear-je után nem tudott ki rúgni.


Braun Strowman jelenik meg a kivetítőn aki elmondja, hogy le fogja győzni Kane-t és utána pedig le győzi Brock Lesnar-t is a Royal Rumble gálán és el nyeri tőle az universal övet.


Asuka vs. Alicia Fox

Asuka érkezik majd azután meg szólal Alicia zenéje ám ő nem érkezik..Helyette érkezik Paige, Mandy Rose és Sonya Deville. Körbe veszik a ringet majd neki esnek Auska-nak és hamar felülkerekednek. Ezek után Paige készül be adni a rampaige nevezetű mozdulatát, ám ez nem sikerül neki mivel Sasha érkezik a ringbe őt követi az összes többi női szupersztár. Ami meg lepő hogy Alexa is jelen van ami azt is jelentheti hogy hamarosan Face Turn következik a számára. Hamar kitakarítják a ringet és Paige, Rose és Sonya úgy dönt hogy jobb ha menekülőre fogják inkább.


Kurt Angle és fia Jason Jordan beszélget a backstage-ben, Jason el mondja, hogy Joe-t akarja. Angle hallani sem akar erről amire Jordan azzal érvel, hogy meg küzdött már Roman-el Kane-el és készen áll Joe ra is! Angle szigorúan meg tiltja hogy fia a ring közelébe menjen erre Jordan meg köszöni és el viharzik..


Samoa Joe vs. Dean Ambrose

Elsőnek Ambrose érkezik a ringbe, őt követi Joe is. Ám itt még nem volt vége az érkezőknek ugyan is érkezett Jordan is egy szék kíséretében amire le ült a rámpán. Ambrose és Joe nem sokat teketóriáztak hamar bele lendültek a küzdelembe. Nagyon pörgős és egy kiváló meccs kerekedett belőle! Joe végig dominált Dean csak néha tudta átvenni a kezdeményezést, de azért nem volt alárendelt szerepbe. A meccs közepénél járva Ambrose adott egy pofont Joe-nak, ami nem nagyon tetszett neki. Ez után Jordan közelebb merészkedett a ringhez és próbálta meg zavarni Joe-t ami nem sikerült.  Ez után érkezett Joe védjegye a coquina clutch amiben Dean el is ájult így a meccset Joe nyerte igen magabiztosan. Valamint Jordan is kapott belőle rendesen.


Kane vs. Braun Strowman – Első számű kihívói jog az Universal Bajnoki cím ért

Braun érkezik a színfalak mögül egy hatalmas üvöltéssel az ott tartózkodók természetesen odébb álltak a nagy ember útjából. Érkezett Kane is gyorsan elkezdték aprítani egymást. Braun el kezdett dominálni, Kane nem nagyon találta a fonalat. Aztán a semmiből Kane ki osztott 2 db chokeslam-et Braun-nak a ringbe. Strowman a második után ki tudott rúgni, Kane készül a harmadikra is ám most ő kapott be egy chokeslam-et, ő is ki tudott rúgni belőle. A ringen kívül folytatódott a harc egészen a nézők közé is ki mentek aminek az lett a vége hogy Strowman át passzírozta a démont a ring kordonon. Ami után egyikük sem kelt fel így a bíró kénytelen volt véget vetni a meccsnek, győtes nélkül. Ám ezek után sem hagyták abba lépcsőkkel és székekkel is püfölték egymást meccsen kívül aminek a végén Strowman  adott egy power slam-et  egy asztalon keresztül Kane-nek.

A kérdés az ezek után hogy ki lesz Brock Lesnar kihívója?!

Ezzel véget ért az adás, folytatás a ma éjjeli SmackDown Live-val.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.