WWE RAW 2017. december 18. – Összefoglaló

Nyakunkon a 2018-as év Royal Rumble PPV-je, addig is megálltunk még azon a RAW adáson ahol kiderült Brock Lesnar ellenfele, gazdagabbak lettünk egy debütálással és egy visszatéréssel, valamint megtörtént az a bizonyos történelmi bejelentés!

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Kurt Angle-t láthatjuk az adás nyitányán aki mi mással is indíthatna mint a kialakult helyzettel miszerint ki lesz Brock Lesnar ellenfele a Royal Rumble-re? Szerinte is elég komoly helyzet alakult ki, a múlt hétre emlékezzünk ahol összecsapott Strowman és Kane ám győztes nem született. A GM ígéri, hogy ma este meghozza a megfelelő döntést Lesnar ellenfelével kapcsolatban.

Ehhez Strowmannek és Kanenek is van 1-2 szava.. Strowman szerint ő érdemli meg azt a bizonyos címmérkőzést hisz ő maradt állva azon a bizonyos estén. Kane szerint ez nincs így, ő az elmúlt 20 évben csinálta ezt csak komolyabb ellenfelekkel.. Lesnar igen erős, de még őt nem győzte le. Strowman azonban ha tökösnek érzi magát; próbálja megállítani a Nagy Vörös Szörnyet.

Ééés érkezik Mr. Paul Heyman! Mr. Heyman szokásos szavaival kezd amitől a közönség tombol és várják a bajnokunkat. Meg is érkezik a regnáló Universal bajnok, Brock Lesnar. A ringbe vonulást követően kivár mindaddig míg Kurt Angle meg nem érzi azt a bizonyos veszélyt, majd bejelenti; a Royal Rumble-n egy TRIPLE THREAT küzdelmet láthatunk! A GM távozóra fogja, ezután pedig Brock Lesnar pusztító üzemmódba kapcsol és csillapítja a kedélyeket.


Seth Rollins, Jason Jordan és Samoa Joe adásban. Jordan azért jött, hogy megküzdjön Seth-tel. Őt nem érdekli Joe, hetek óta erre a csatára vár. Seth kijelenti, hogy nincs baja Jordannel de ahogy apja mondta, tenni kell ezekért a dolgokért. Joe-t szeretné Seth. Joe megérkezik és mint mondja; ő nem az elrontója semminek, épp ezért legyen nyugodtan egy Seth vs. Jordan mérkőzés aminek a győztese egy hatalmas verésben részesül általa.

Seth Rollins vs. Jason Jordan

Érdemleges nem történt, természetesen Joe-nak szerepe volt a meccsben. A küzdelmet végül Rollins nyerte, ezt követően érkezett Joe.


Wyatt szokásosan jött azzal a promójával, hogy miért szeretjük a bizonyos Woken Matt Hardyt.. Készüljön fel a csatára, egyetlen út lesz számára: A MENEKÜLÉS.


Finn Bálor vs. Curtis Axel és Bo Dallas

Bálor megkapta magának Miz csapatát akikkel nem bírt mert annyira belendültek, hogy DQ lett a meccs eredménye. Bálor segítség nélkül végül nem maradt hisz megérkezett a frissen debütáló HIDEO ITAMI!

Itami segítségével könnyű győzelmet arattak!


Asuka a megállíthatatlan vs. Alicia Fox

Szerintünk a meccs címéből teljesen kiderül a mérkőzés eredménye. Folytatja félelmetes szériáját a Holnap Császárnője!


Cesaro, Sheamus & Samoa Joe vs. Ambrose, Rollins & Jason Jordan – 6-fős Tag Team mérkőzés

Ambrose megsérült. A meccset ez nagyban befolyásolta hisz nem sikerült a győzelem. Sheamus lecsapott és ez a győzelmüket is jelentette.


Woken Matt Hardy szegmens ahol természetesen nem jöhetett más minthogy Bray Wyatt és Sister Abigail is DELETE-lve lesz!


THE REVIVAL vs. Slater & Rhyno

A hírek természetesen beigazolódtak és visszatért a rég nem látott csapat akihez természetesen nagyon sok reményt fűznek. Gondjuk persze a mérkőzéssel nem volt, sima győzelmet szereztek maguknak.


Elias szerette volna élvezni az adásidőt, de megszakították őt a bevonuló hölgyek. Ja és egyébként bejelentette, hogy ő az első résztvevője a 2018-as Royal Rumble meccsnek!


Bayley, Sasha Banks, Mickie James vs. Absolution (Paige, Mandy Rose és Mandy Rose)

A meccsnek győztese nem lett köszönhetően az Absolution telhetetlenségének. DQ lett a meccs eredménye, ezt követően tovább akartak pusztítani de megérkezett segítségül Nia Jax Sasháékhoz. Elintézett majdnem mindenkit, kivéve Paige-et. Ezt követően oltári nagy bunyó, érkeztek a hölgyek a színfalak mögül.

Stephanie McMahon érkezik a ringbe. A RAW főirányítója most mindennél komolyabban beszél, még pedig az itt álló hölgyekről. Három évvel ezelőtt kezdődött minden. Ezután jöttek a történelmi jelentőségű események, dívákból szupersztárok lettek és még a múltkori Abu Dhabis mérkőzés Sasha és Alexa között. Itt lesz az alkalom januárban, hogy újra történelmet írjanak!

2018. JANUÁR 28-án ÉRKEZIK A TÖRTÉNELEM ELSŐ NŐI ROYAL RUMBLE MÉRKŐZÉSE!!


Ezekkel a pillanatokkal zárult az adás, folytatás a ma esti SmackDown Live-val!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.