WWE RAW 2017. december 25. – Összefoglaló

Ami a vöröseket illeti lezajlott az év utolsó adása, egyenesen Chicagóból. Visszatért John Cena és bőven láthattunk akciókat..

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Ki más nyithatná az adást, mint a frissen visszatérő John Cena? John jókedvvel érkezett és belekezd a mondandójába, hogy imádja a karácsonyt mert mindannyian összejövünk így mint ma este. A WWE Univerzum elkezdi skandálni a “Boldog Karácsonyt” és John megjegyzi, hogy most hallja ezt először. Beszeretne jelenteni valamit, de a megérkezik Elias aki félbeszakítja.

Elias a bevonulás közben John felé szól, hogy tudja-e mit jelent a WWE és tudja-e mit jelent a Walk With Elias? Cena és a rajongók kapni fognak ebből. Belép a ringbe ahol John közli vele, hogy képes lesz “járni” a WWE vándorzenészével. Elias nekikezdene de nem tudja, hisz.. Elege van abból, hogy a rajongók CM Punk nevét skandálják – véleménye szerint CM Punk nem fogja félbeszakítani. John annyit jegyez meg ezzel kapcsolatban, hogy a Chicagóiak szeretik a Chicagóiakat.. A WWE Univerzum ismét belekezd CM Punk nevének skandálásába amire John megjegyezi, hogy “Üdv Chicagóban!”.

Egy kisebb vitából kialakulva John együttműködik Eliasszal akinek még egy széket is hoz. Elias belekezd a dalba de ismét felhangzik CM Punk neve. Dalát folytatja amit a közönség ki fújol, nem kíváncsiak rá. Sértegetni kezdi Chicagót amiből Johnnak elege lesz és megállítja a szitut.. John véleménye szerint ez a baj vele, nem szabad sértegetni senkit.. Elias véleménye szerint minden jól van így, John szerény véleménye szerint nincs, talán ő a bunkó. Elias mintha megbánná a tettét és sajnálja, John pedig azt mondja próbálja meg még egyszer hisz Karácsony van. Öröm van, megkéri Johnt, hogy énekeljen és majd ő gitározik.. John belekezd, ezt követően Elias lecsapja a tizenhatszoros világbajnokot. Befejezné, de inkább még ad egy-kettőt neki. Kihívást indít felé, a spori megérkezik és kezdetét veszi a küzdelem!


Elias vs. John Cena

A meccsben feltűnően sokszor volt fölénybe a WWE vándorzenésze.. John a meccs vége felé befogja az STF-be de Elias kitart. Ezután Elias lecsap de nem ér győzelmet a kitartása. John rákapcsol és megnyeri a küzdelmet.


A színfalak mögött vagyunk ahol Kurt Anglet látjuk. Megérkezik Jordan és picivel később Rollins is. Mindketten Joe-t akarják ma este de Kurt egyikőjüknek sem ad rá lehetőséget. Csapatban egyikük sem szeretnének dolgozni mikor Kurt említést tesz Sheamusről és Cesaroról, de úgy tűnik kénytelenek elfogadni mivel bajnoki címmérkőzés lesz a találkozó. Végül talán megelégednek a helyzettel, ezután Kurt bejelenti, hogy Joe ma Reigns ellenfele lesz az IC Bajnoki övért. Boldog Karácsonyt!


Absolution vs. Sasha Banks, Bayley & Mickie James

Számítottunk a sima Absolution győzelemre ami végül az is lett. Bayleyék próbáltak felülkerekedni a talán túlerőn, de minden hiába a sok erőfeszítésnek.. A meccs végéhez közeledte egész nagy bunyó tört ki, ezt követően Paige csapata dominálni tudott és egyúttal menteni is, Paige tisztán kopogtatta a Hugger lányt.


Joe interjú Renee Young jóvoltából. Renee arra kíváncsi, hogy a Destroyer megbánta-e azt amit Ambrose-al tett a múlt héten.. Joe kijelenti, hogy nagyon nem. Legalább Ambrosenak lesz ideje a családra. Ma éjjel ő lesz az új interkontinentális bajnok!


Kane vs. Heath Slater w/Rhyno

A Nagy Vörös Szörny természetesen sima győzelmet szerzett. Rhyno jó társ módjára próbált elégtételt venni Kane-en de ez sem okozott akadályt neki.


Finn Bálor vs. Curt Hawkins

Hawkins vereségi szériája tovább romlik..


Bray Wyatt következett, hogy pár szót ejtsen a karácsonyról. Wyatt szerint a karácsony hamis és hiábavaló.. Elindul a ring felé, a fények visszajönnek de nem várt meglepetést kap, hisz mögötte WOKEN Matt Hardy!


Sheamus és Cesaro karácsonyozik a színfalak mögött. Szerintük Kurt nem tiszteli őket, hisz még karácsonykor is meg kell védeniük a bajnoki öveiket.. Ajándékozzák egymást, Cesaro egy Ambrose akciófigurát kap ahol Ambrosenak hiányzik az egyik karja. Persze Rollins és Jordan sem maradt ki a buliból. Nevetnek majd boldog karácsonyt kívánnak egymásnak.


Reigns interjú. Renee arra kíváncsi, hogy mit gondol Joe szavairól. A Big Dog kijelenti, hogy egyáltalán nem hatja meg egyetlen szó sem.. Nem tervezi, hogy a bajnoki cím nélkül távozik Chicagóból, valamint bárki aki fájdalmat okoz a testvéreinek annak meg kell fizetnie érte.


Roman Reigns (c) vs. Samoa Joe – Interkontinentális bajnoki címmérkőzés

Tudtuk, hogy ez a két srác rossz meccset nem fog nekünk hozni. A meccs kissé eldurvult, már játékszerek is jöttek Reigns jóvoltából aminek persze DQ lett a vége. A győztes így Joe, de a cím természetesen maradt a Big Dognál.


Curtis Axel és Bo Dallas érkezik egy kis cirkuszra, boldogok mindaddig míg meg nem látják, hogy ki ellen lépnek ma ringbe:

Braun Strowman vs. The Miztourage – Secret Santa mérkőzés

Az Óriás könnyűszerrel pusztította el mindkettejüket.


Alexa Bliss a ringben. Boldog Karácsonyt kíván mindenkinek majd kijelenti, hogy 2017 bizony az ő éve volt minden szempontból. Most pedig jön a történelem első Rumble-je. Asuka szakítja félbe a bajnokot és nagyon finoman közli Mrs. Little Miss Bliss-el, hogy megnyeri a Rumble-t majd elveszi tőle a bajnoki övet.

Ezt még egy Buzzsaw Kick-el is nyomatékosította:


The BAR (Sheamus és Cesaro) (c) vs. Seth Rollins & Jason Jordan – RAW Tag Team bajnoki címmérkőzés

Tele eseménnyel a következő csata. Rollins és Jordan feladta a leckét a bajnokoknak, komoly ellenfélre leltek bennük. A végjátéknál a címvédők mindent megpróbáltak DE nem jártak sikerrel, Jordan fordított és ezzel megnyerte maguknak a RAW Tag Team Bajnoki öveket!!

A győztesek és az új RAW Tag Team bajnokok: Seth Rollins & Jason Jordan!


Ezzel zárult az adás. Ami azt illeti vad este volt.. Jordan úgy tűnik Rollins társa lesz de nem tudjuk, hogy meddig. Csapatmunkájuk aranyat ért. Ha minden igaz akkor Dean Ambrose 9 HÓNAP kihagyásra kényszerül..

Érdekesség: Jordan az egyetlen olyan személy aki birtokolta már az NXT, SmackDown és most a RAW Tag Team bajnoki övet is.

Boldog Karácsonyt és jó szórakozást!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.