WWE RAW 2018. január 1. – Összefoglaló / Az év első adása

Lezajlott a 2018-as év első RAW adása, ami ezúttal Miami városából az American Airlines Arénából jelentkezett. Lássuk!

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Kurt Angle nyitja az adást vagyis nyitná, mielőtt Angle kimenne Alexa elcsípi őt még a gorillában és kéri tőle, hogy ne keljen Asuka ellen meccselnie. Azonban a GM hajthatatlan és sok szerencsét kíván neki és sietve rohan ki mivel megszólalt Kurt bevonuló zenéje. Tehát érkezik a ringbe Kurt aki azzal kezdi, hogy boldog új évet kíván mindenkinek majd azzal folytatja hogy 2017. nagyszerű év volt azonban 2018. még jobb lesz! Hamarosan itt lesz a Royal Rumble és mint tudjuk a történelem első női Rumble meccse lesz ez, 30. résztvevővel. Angle mondandóját a The Bar zenéje szakítja félbe akik visszavágót követelnek, a tag team övekre ma estére! Természetesen érkeztek a jelenlegi bajnokok az az Jordan és Rollins, aminek a vége egy Cesaro kontra Jordan meccs lett ami az eslő meccs 2018-ban!

Jason Jordan vs. Cesaro

Elmondhatjuk, hogy a közönség egyértelműen Cesaro mellett állt az egész meccsen. Nem volt egy rossz de jó meccs sem, Jordan próbált dominálni de azért Cesaro sokkal jobban dolgozott ebben a meccsbe. Végül Jordan tudott diadalmaskodni. Mondhatnánk azt is hogy ez tipikus év eleji forma volt, mindkét fél részéről de azért sokkal többet vártunk ettől..Azt már csak halkan mondjuk, hogy Jordan továbbra sem kap semmi reakciót vagy ha kap az inkább negatív…

Roman ad interjút Renee Young-nak, amiben elmondja, hogy Joe jó de ő jobb nála és le fogja győzni!

Bray Wyatt vs. Apollo Crews

Bray tudott nyerni egy rövid ám annál jobb meccsen! Apollo meglepően jó volt ebben a meccsben persze győzelmet nem szerezhetett de azért le a kalappal előtte! A mérkőzés vége után Woken Hardy jelent meg a kivetitőn, természetesen jött az elmaradhatatlan nevetés és el mondta hogy el fogja törölni Wyatt-et.

Miss Bliss ismételte próbált magának segítséget találni, ezúttal Nia Jax személyében. Jax-nek természetesen nem annyira tetszett Alexa ötlete és udvariasan próbálta elküldeni Bliss-t, aki ezen megsértődve közölte Nia-val, hogy válasszon ő vagy Enzo?! Jax csak anyit mondott, hogy nem téged és el ment.

Asuka vs. Alexa Bliss

Az egész meccs arra ment ki, hogy Auska erősnek Alexa meg gyengének tűnjön…Csak tudnám hogy mi az értelme annak, hogy a bajnok úgy van kezelve egy meccs-ben mint egy jobber..Asuka nyert egy retentően unalmas meccsen, az egész mérkőzésen Alexa menekült Asuka elől így ki sem alakult értelmes meccs. A világ talán két legjobbjától ez elég harmatos volt és akkor finoman fogalmaztunk…

Samoa Joe ad interjút szintén Renee Young-nak, amiben elmondja, hogy ő fog nyerni és ő lesz az új bajnok amire régóta vár már!

Braun Strowman vs. Heath Slater & Rhyno

Strowman az előzetes hírekkel ellentétben tehát ott volt a RAW-on! Múlt héten Kane intézte el szegény Slater-t most pedig Braun. Ahogy azt várni lehetett Strowman elfogyasztotta őket vacsorára. Még úgy is, hogy a mérkőzés vége fele Braun kért egy mikrofont és utasította Slater-t, hogy védje meg a barátját és szálljon be a meccsbe, mert ő simán elveri akár mindektőjüket egyszerre ami így is lett.

A “mérkőzés” alatt és  után  Strowman kiosztott a volt tag team bajnokoknak minimum 5 powerslam-et a közönség legnagyobb örömére! Braun hihetetlenül over jobban mint valaha!

 

Rollins és Roman beszélgetnek az öltözőben, Rollins elmondja, hogy Roman vigyázzon nagyon Joe elle mert nagyon elszánt. Roman folytatja azzal, hogy ne agódjon mert nem becsüli le Joe-t de nyerni fog! Erre megérkezik Jordan is aki közli ha Roman meccsébe, megpróbáll beleavatkozni a The Bar csapata akkor ő majd rendet tesz..

Strowman sétál a színfalak mögött és bele botlik Kane-be. Kane egyből jelzi, hogy nem akar bajt csak beszélni szeretne vele. Kane azt az ötletet veti fel, hogy mi lenne ha összedolgoznának Lesnar ellen és majd utána egymás között lerendezik. Strowman egy nemleges választ adott erre a felvetésre.

Kurt Angle telefonál a backstage-ben amikor megjelenik giga ovációra Bálor! Bálor azzal kezdi hogy ő volt az első Unviversal bajnok és soha nem is vesztette el az övet. Valamint soha nem kapott visszavágó meccset. Azonban most nem erről akar beszélni hanem, hogy be akar kerülni a Rumble meccsbe! Kurt erre úgy reagál, hogy egyenlőre ma még ma meccse lesz Bálor-nak és, hogy talált e már magának csapatot. Megjelent Luke Gallows és Karl Enderson amire rég vártunk már!

 Roman Reigns vs. Samoa Joe – IC bajnoki cím meccs

Lényegében a múlt heti meccset hozták csak hosszabb kiadásban. Láttuk már ezt 166 alkalommal, nem volt rossz de semmi különös Roman nyert és ezzel továbbra is IC bajnok maradt. Nagyobb kérdés, hogy hogyan tovább Roman számára marad továbbra is Joe a kihívója vagy esetleg más? Azt is kérdezhetnénk, hogy mi lesz így Joe-val? Hamarosan ezekre is választ kapunk.

Finn Bálor, Luke Gallows & Karl Anderson vs. Elias & The Miztourage

Egy gyors meccsen nyert a “The Club” csapata ezen lépjünk is túl. Az, hogy ezt a WWE végre meglépte hosszú hónapok után az egy csoda, annyira rég vártunk már erre, hogy az valami hihetetlen. Látszódott végig mind a három emberen, hogy rettentően motiváltak és alig várták már azt, hogy végre össze tegyék őket eg csapatba. Mindent megért a csillogó szemű Bálor látványa! Reméljük együtt is hagyják őket mert ez a csapat egy arany bánya! #TOOSWEET. #TOOSWEET. #TOOSWEET. #TOOSWEET. #TOOSWEET.

Brock Lesnar érkezett a ringbe Paul Heyman  kíséretében aki lenyomta a szokásos beszédét amikor éppen készültek elhagyni a ringet megszólalt Kane zenéje! Érkezett is a Nagy Vörös Szörny szépen lassan a ringbe, Kane rögtön ki is osztott Brock nak egy  chokeslam-et. Kane készült volna elhagyni a ringet, amikor egész egyszerűen ahogy Kane szokott felült úgy tett Lesnar is röhögve.

Brock neki szaladt Kane-nek és mind a ketten ki estek a ringből, ekkor érkezett a többi roster tag és szétválasztotta őket. Kísértetiesen hasonlított egy korábbi Undertake vs. Lesnar összetűzéshez!

kép: 2015. Július 20. RAW

A kép alján már Curt Hawkins is látható.

Ezekkel a pillanatokkal zárult az év első adása, folytatás a ma esti SmackDown Live-val!

Ha a videók t nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.