WWE RAW 2018. január 8. – Összefoglaló

Az esztendő második vörös adása egyenesen Memphisből jelentkezett, folytatjuk utunkat a Royal Rumble felé.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Roman Reigns érkezik az adást nyitva, mikrofont ragad és Samoa Joe felé szólnak a következő sorai. Állítása szerint Joe csak kemény fickónak adja elő magát de valójában nem az. Előadta magát aztán amikor bizonyítani kellett – nem tette meg mert még mindig az ő vállán csücsül az a bizonyos bajnoki cím. Legyőzte Joe-t és nem csak azért, hanem Dean Ambrose-ért is. Ugyanis ha egy embert bántasz a Shield-ből akkor mindenkit bántasz.

Jason Jordan érkezik meg mindenki meglepetésére. Jordan egyetért Romannel és a teljes tiszteletét fejezi ki iránta. Nézte a múltkori meccset, teljesen imádta. Ez az ő területe és köszönetet is szeretne mondani.. Megérkezik végül, de nem utolsó sorban Seth Rollins is. Rollins egyetért részben Jordannel, de persze szól hozzá egy pár szót. Véleménye szerint még tanulnia kell egy pár dolgot. A múltkor csapatként dolgoztak együtt de most nem kellett volna elrontani Roman pillanatát.. Jordan szerint nem belegázolt de ez a közös pillanatuk, ugyanis neki is komoly gondja volt Joe-val. Roman jó srác módjára elintézte ahogy jómaga és Rollins a BAR-t. Az ő kezükben vannak a bajnoki címek, ezt követően pedig róluk szól a RAW.

Roman ezután kicsit felvilágosítja Jordant, hogy ő Seth-tel van jelenleg csapatban és semmi többről nincs szó. Roman hamar egyszerűsíti, hogy ők hárman avagy a Shield az egyetlen legjobb a WWE-ben.

Érkezik a Club.. A frissen újra összeállt trió örül mindennek ami Jordannel történt, de vajon valójában a WWE legjobb srácainak tagja? A Démon King véleménye szerint Jordan a sarkon sem volt mikor már ő, Anderson és Gallows a középpontban szerepeltek.. 2018-at jól indították, ez pedig csak jobb lesz. Az ő évük lesz. Kisebb vita alakul ki a beszélgetésből, ezt követően pedig Kurt Angle kiírja a hat fős Tag Team meccset ma estére.


Sasha Banks & Bayley vs. Mandy Rose & Sonya Deville

Paige csak a ring mellett állt a sérülése miatt. Ez talán meg is látszott mert a csajok nélküle próbálkoztak, de nem jártak sikerrel. Csapatmunka Banks és Bayley részéről aminek végül az lett a vége, hogy Mrs. Mandy Rose kopogott a Bank Statement-ben.


WOKEN Matt Hardy vs. Curt Hawkins

Új zene, új külső. Már javában zajlik a WOKEN éra. Matt bejelenti, hogy részt vesz január 28-án a Royal Rumble meccsben és persze megnyeri a WWE Universal övet a WrestleMania 34-en.

A győzelmet sem lehetett persze tőle elvenni. Kifektette Hawkinst amire megérkezett Bray Wyatt és egy kis nevetgélés ment egymással szemben.


Elias a ringben. Felkonferálja a friss visszatérőt, Miz-t. A korábbi interkontinentális bajnok megérkezik és igen rövidre foglalja a 2017-es évét. Véleménye szerint király volt számára; hosszú ideig birtokolta az interkontinentális bajnoki címet, értelmet adott Bo Dallas és Curtis Axel karrierjének, ez mellett megválasztották az év szupersztárjának a Rolling Stone magazinnál. Célja, hogy visszaszerezze a bajnoki övet Roman Reigns-től, tehát reméli, hogy Roman élvezte az eddigi időt mert ennek most vége szakad.


Enzo Amore (c) vs. Cedric Alexander – Cruiserweight b. címmérkőzés

A meccsnek győztese nem lett. Enzo megsérült és a küzdelem véget ért.


Titus Worldwide vs. Sheamus és Cesaro

Érdekes eredmény, a korábbi Tag Team bajnokok vereséget szenvedtek.


Brock Lesnar érkezik a kötelek közé Paul Heyman kíséretében. Mr. Heyman szokásosan bemutatja ügyfelét, a még mindig veretlen és vitathatatlan Universal bajnokot, Brock Lesnart. Mr. Heyman szerint itt nem ügyfele következő kihívójáról van szó hanem arról, hogy hogyan gázol át minden akadályon Brock Lesnar. Ez valahogy egyikőjüknek sem jön be. Rávilágít a tényre, hogy a Royal Rumble-ről egyetlen egy bajnokot láthatunk távozni, az pedig Brock Lesnar lesz!

Lesnar távozna de a rámpáig jut el csak ahol Kane megérkezik és megtámadja. Bunyójuk a színfalak mögött folytatódik ahol aztán csatlakozik BRAUN STROWMAN is! Strowman géppé válik és elpusztítja mindkettő ellenfelét, egyértelmű üzenet. Pusztítás Braun Strowman módra!!

Annyira eldurvult a helyzet, hogy egy állványt is ellenfeleire borított a Monster Among Men – ezt követően pedig Brock Lesnart mentők vitték el a helyszínről.


Samoa Joe vs. Rhyno

Joe a sima győzelem után bejelentette, hogy részt kíván venni a 30-fős Rumble-meccsben. Első embert akit kidob majd a ringből az John Cena lesz!


Pusztítás Nia módra Asukával szemben


Roman Reigns, Seth Rollins & Jason Jordan vs. The Bálor Club

Főeseményhez érkeztünk ami elég jó volt, persze ezzel semmi újdonságot nem mondtunk. Reigns és Seth nem nagyon működtek együtt Jordannel és ebből egy vita is keletkezett ami pont elég volt a veszítéshez.. Bálor időben kapcsolt és kopogtatta Jordant. A Bálor Club győzelmeskedett!

A mérkőzést követően megérkezett Miz és csapata is. Elintéztek mindenkit, Roman pedig elszenvedett egy Skulling Crushing Finale-t amit egy Shield féle Triple Powerbomb követett.


Ezzel véget ért az adás, folytatás a ma éjjeli SmackDown LIVE-val!

Kiemelt tények:

  • Rollins és Jordan megvédeni kényszerülnek tag team öveiket Sheamus és Cesaro ellen a Royal Rumble-n
  • Matt Hardy, Bray Wyatt és Samoa Joe a Rumble-meccsben
  • Két hét múlva, a 25. évfordulós RAW-n pedig Miz megkapja a visszavágóját Roman Reigns-szel szemben az interkontinentális bajnoki övért

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.