WWE RAW 2018. január 15. – Összefoglaló


Két héttel a Rumble előtt Texas állam, San Antonio városa adott otthont a RAW legújabb epizódjának. A vöröseknél már megérkeztek a Rumble szelei, nézzük mi történt az éjjel!

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Braun Strowman nyitja az adást, aki a ringbe lépve máris mikrofont kér. Braun azzal kezdi, hogy elmesél egy történetet múlt héten elintézte mindkét szörnyet, és ismételten csak ő maradt talpon.

Kurt Angle zenéje szakítja félbe a Monster Among Men mondandóját, Kurt érkezik a ringbe biztonsági emberek táraságában, amit Braun nem nagyon tud hova tenni.

Angle azzal kezdi, hogy ő is elmesélne egy történetet azonban ennek Braun nem fog örülni.. A Gm elmondja, hogy múlthéten Braun túl veszélyesen cselekedett és nem végezte rendesen a munkáját, Braun azzal kontrázik, hog de ő csak a munkáját végezte. Angle azonban elmondja, hogy lehet de ezt a ringben kellett volna nem pedig máshol. Kurt nem is kertel sokáig közli, hogy Braun nincs többé benne a Kane és a Brock Lesnar elleni Universal bajnoki cím meccsben! Valamint érkezett a csattanó is, hiszen Kurt ki is rúgta Braun-t azonnali hatállyal!

Kurt ezzel távozott is a ringből, Braun-t pedig a biztonsági személyzet elkezdte kikísérni…Miközben eme tevékenységet hajtották végre, Braun folyamatosan magában beszélt., “kirúgtál engem” stb. A kijárati ajtóhoz érve az egyik biztonsági őr finoman rátette a kezét Braun vállára és közölte, hogy távozzon..Ez talán nem volt annyira jó és bölcs ötlet, hiszen Strowman elszabadult és az összes biztonságiőrt helyben hagyta és elindult visszafelé..


Titus Worldwide vs. Cesaro & Sheamus

Előszöris le a kalappal mindkét csapat előtt, mert egy remek mérkőzést vívtak. Titus és Apollo egyenrangú partnerek voltak amit nagyon jó volt látni! A mérkőzés vége felé elkezdett dominálni Cesaro és Sheamus, már éppen befejezték volna a meccset amikor megszólalt Jason Jordan zenéje ez természetesen megzavarta a The Bar csapatát és ennek köszönhetően ismételten vereséget szenvedtek a Titus Worldwide csapatától aki előtt még egyszer le a kalapot! Ezek után érkezett Jordan csapattársa Rollins, aki nem egészen értette Jason magánakcióját.


Ezek után ismét Strowman akcióban aki Kurt Angle irodájához sietett, aminek az ajtaját nemesegyszerűséggel berúgta mint ha ez papírból lett volna.. Ám az irodában nem volt senki így Braun kicsit átrendezte azt.. Mivel ott nem volt senki így Braun tovább ment vadászni, meg is érkezett egy terített asztalhoz ahol Tozawa és Hawkins étkeztek éppen…A vége az lett, hogy Tozawa elmenekült ám a jó Hawkins nem úszta meg, kapott egy hatalmas chokeslam-et az asztalba.


Ezek után Kurt Angle az irodájába lépve meglátja a pusztítást, mire érkezik egy bíró futva aki elmondja, hogy Braun a közvetítő kocsi felé vette az irányt ami 12 millió $ ér..Braun be is lép a kocsiba, azonban egyenlőre csak öltönyöket és papírokat kezd el hajigálni és kizavar onnan mindenkit aztán egy kis időre távozik. Erre a dolgozók gondolván, hogy elmúlt a veszély elkezdenek vissza szivárogni a monitorok elé.. Azonban természetesen Strowman még nem végzett, hiszen leakasztotta a kamionról a pótkocsit és elkezdte megpróbálni felborítani a kamiont..Erre már érkezett Angle aki kérdőre is vonta azonnal Braun-t, hogy mit művel itt? Egy kis szóváltás alakul ki mire megcsörren Kurt mobilja, azonban Braun nekifeszült és fölborította a kamiont..

Ezek után elindult vissza a küzdőtér felé, ahol is megragadta a menekülni próbáló Michael Cole-t és a nadrágjánál foga húzta végig a rámpán. Ismét érkezett Angle aki arra kérte Braun-t, hogy hagyja abba elég volt és hallgassa meg. Stephanie McMahon hívta telefonon aki azt mondta, hogyha hagyja elmenni Cole-t akkor visszakerül az Universal bajnoki meccsbe. Strowman ezt egy hatalmas kiáltással nyugtázta, azonban természetesen nem hagyta elmenni a négykézláb menekülő Cole-t és ledobta a rámpáról rá a biztonsági őrökre.


Asuka vs. Nia Jax

Nia végig dominálta a meccset, ami a dolga is volt hiszen 5x akkora mint Asuka. Egy rúgás után Nia lába megsérült és nem tudta folytatni tehát a győztes Asuka lett. Azonban azt meg kell említeni, hogy ebben a feudban van perspektíva bőven. Hiszen nagyon jó működött a kémia, a két hölgyemény között az egész meccsen.


Kurt Angle szedegeti az irodájában a romokat, mire érkezik a fia Jordan aki egy Finn Bálor elleni meccsért lobbizik a  faternál.


The Revival vs. local competitors

Győzött a Revival 0 reakcióra, erről nem írunk többet!


Roman Reigns vs. The Miztourage (1 -2 Handicap Meccs)

Roman nyerni tudott, Miz folyamatos zavarása ellenére is.


Sonya Deville vs. Sasha Banks

Egy jó meccset láttunk a két hölgytől, meglepetésre Sonya nyert. Azonban érdekes, hogy Paige a ring mellett jelen volt ugyan fizikai kontaktba nem keveredett senkivel de azért jó volt őt ott látni! Egy hír biztos, hogy Paige nem léphet ringbe a történelmi női Rumble meccsbe. Azonban arról, hogy Paige visszavonul e semmilyen HIVATALOS információt nem adott még ki a WWE sehol!


“Woken” Matt Hardy vs. Heath Slater

Úgy kellett ez a meccs az adásra mint egy falat kenyér, ja nem. Matt nyerni tudott, ha másért Matt új bevonulása miatt érdemes volt ezt látni. Valószinűleg ez is volt a célja ennek a meccsnek.


Rollins vs. Finn Bálor

Újra láthattuk a SummerSlam alkalmával vívott meccsüket. A mérkőzés vége fele érkezett a The Bar csapata is elégtételt venni, azonban ebből egy nagy csetepaté lett a három csapat között. Rollins végül nyert de nem is akárhogyan, hiszen Rollins a Curb Stomp mozdulattal nyert amit ugye “betiltottak”.


Ezzel zárult az adás, folytatás a ma esti SmackDown Live-al.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.