WWE #RAW25 2018. január 22. – Összefoglaló


Nagy este elé nézett egész New York City, hiszen ezúttal a nagy almából jelentkezett a RAW mégpedig a 25 év fordulója alkalmából. Kettő helyszínünk is volt, az egyik a Barclays Center a másik pedig a Manhattan Center volt ahol az első RAW adás volt. Nézzük tehát mi is történt ezen az ünnepi adáson.

 


Először a Manhattan Center jelentkezett, ahol a két legendás kommentátor köszöntött mindenkit, Jim Ross és Jerry “The King” Lawler. Ez után kapcsoltak a Brooklyn-i Barclays Center-be, ahol kezdetét is vette az adás. Érkezett Stephanie McMahon és Shane McMahon is megnyitni az adást Brooklyn-ba is. Stephanie köszönt mindenkit a RAW 25 év fordulóján, majd Shane is mond egy két szót arról, hogy a RAW a McMahon család büszkesége és 25 év alatt rengeteg szupersztár és nagy pillant zajlott le így tehát figyeljen mindenki a kivetitőre és jöjjön egy kis összeállítás, a RAW legnagyobb pillanataiból. (ez az a videó amit a WWE kitett a Youtube csatornájára is pár nappal ezelőtt)

Stephanie azzal folytatja, hogy van egy ember akinek mind ez köszönhető és aki imádja ezt Vincent Kennedy McMahon. Érkezik is a jó öreg Mr. McMahon a ringbe, Vince mikrofont ragad és ő is elkezdni ecsetelni, hogy mekkora dolog ez a 25 év mennyi nagyszerű dolog történt ennyi idő alatt. Majd megköszöni mindenkinek, hogy eljött és jó szórakozást kíván az adáshoz és ezzel ő távozna is, mire Stephanie marasztalja még egy picit. Mivel ő és Shane szeretnének egy ajándékot adni a “papának”, ami egy RAW25 feliratú emlék tábla. 

Stephanie szerint ez egy gyönyörű emlék tábla de láthatóan Vince nem annyira boldog ettől, ennek hangot is ad Vince úgy véli, hogy nevetséges, hogy egy 25 évfordulóra egy táblát kap a gyerekeitől. Majd a közönségtől is megkérdezi, hogy szerintük jó ötlet e ez az ajándék. Mire a közönség nem éppen kedves szavakat kezd skandálni, Vince folytatná a kritizálást ám megszólalt “Stone Cold” Steve Austin zenéje. Érkezett is a “Texasi csörgőkígyó” a ringbe, mire Vince elkezdi egy kicsit piszkálni Austin-t ám utána közli, hogy már Shane a főnök. Kezet is fog Austin és Shane ám érkezett is Shane-nek a Stunner. Majd Vince és Austin ölelkeztek egyet és érkeztek a sörök is természetesen, mire koccintottak is ám Vince számára is érezett a Stunner. Ezek után Shane kezdett feltápászkodni, természetesen Austin nyomta is a kezébe a sört ám ismét jött a Stunner.


Asuka, Sasha Banks, Bayley & Mickie James vs. Nia Jax, Mandy Rose, Sonya Deville & Alicia Fox

A face csapat tudott diadalmaskodni, azonban a Royal Rumble szellemében Asuka ünneplés közbe elverte a csapattársait is.


A RAW jelenlegi GM e beszélget az irodában egy bíróval arról, hogy mindenki figyeljen oda hiszen ma este itt van Kane és Brock Lesnar is. Kopogás törte meg a beszélgetést és elkezdtek a legendák beszivárogni Anlge irodájába úgy is mint The Brooklyn Brawler, Harvey Whippleman, Teddy Long, Brother Love, Jonathan Coachman valamint Boogeyman is.

Ezek után megyünk is a Manhattan Center-be, ahol The Undertaker return-t láthatunk. Először érkezett egy kis videó összeállítás Undertaker nagy RAW pillanataiból, amiből természetesen jó testvér módjára Kane sem maradhatott ki. A videó véget ért és megszólalt a gong szó és érkezett a halott ember a ringbe. Természetesen kezdetét vette az Undertaker kántálás és a taps is, taker egy mikrofont kért és így szólt

“Most, ezen a szent földön, kijelentem mindazok számára, akik itt vannak, valóban ideje pihenni …  békében.” A tömeg elindít egy “egy másik mérkőzést” kántálást, de Undertaker nem foglalkozik vele. Tegyük azt hozzá, hogy Undertaker jó bőrben volt és reménykedünk benne, hogy valóban lesz még egy meccse Cena ellen! 


Ezek után megyünk a backstage-be, ahol Rhyno Heath Slater valamint a The Acolytes Protection Agency tagjai az az JBL és Ron Simmons pókereztek egymás ellen. Ám egyszer csak egy hatalmas pénz köteg landol az asztalon ugyanis érkezett “The Million Dollar Man” Ted DiBiase aki egyből bevetette a híres nevetését.

Ezek után érkezett a RAW 25 évének három legendás GM je név szerint az emberek ereje John Laurinaitis, Eric Bischoff valamint az NXT jelenlegi GM je William Regal. Ezek után szólították ehhez az illusztris társasághoz Daniel Bryan-t is. Jött a YES YES YES YES kántálás ám Miz zenéje szakította félbe a dolgokat, aki éppen az IC öv meccsre érkezett ám előtte még belemászott Bryan arcába akit ki is nevetett.


The Miz vs. Roman Reigns – IC cím meccs

Egy remek meccset láthattunk ahol Miz over volt Roman meg nagyon nem, ám így is remek meccset hoztak össze. Aminek az lett a vége, hogy Miz hatalas győzelmet aratva megszerezte nyolcadik IC övét. #the King of Miz


Ismét a póker asztalhoz kapcsolunk ahol kicsit bővült a játékosok száma például csatlakozott MVP, Jeff Hardy a SmackDown Live tag team bojnokok vagyis az Usos.


Ezek után érkezik a ringbe a “PEEP SHOW” és a műsorvezető is, vagyis a 9x tage team bajnok legenda Christian. Aki egyből be is mutatja ma esti vendégeit, a RAW tag team bajnokokat vagyis érkezett Seth Rollins és Jason Jordan. Jason próbálna beszélni ám a közönség hatalmas fújólásba kezd és nem hagyják beszélni, mire megérkezik a The Bar csapata. Cesaro rögtön el is kezdi a mondókáját aki azt mondja, hogy nem Jordan faterja Kurt Angle a sz*r hanem Jordan a sz*r. Természetesen ezután jött a bunyó is amiben a The Bar csapata kerekedett felül miután Rollins véletlenül lerúgta Jordan-t.


Érkezet ta backstage-be Alexa Bliss aki nagy ovációt kap, Alexa aki elmondja ő a legnagyobb női bajnok mire megérkezik Charlotte Flair aki erről máshogy vélekedik, ám ha Alexa igaz bajnokot akar látni akkor figyelje W ooooooooooooooo érkezett Ric Flair.


Ez után ismét a póker asztal van terítéken, ahol ismételten többen lettek hiszen érkezett Natalya és a Titus Worldwide csapata is csatlakozott.


Ismételten megyünk át a Manhattan Center-be. Ahol egy meccset láthatunk majd ami nem más mint a…

Bray Wyatt vs. “Woken” Matt Hardy

Érdekesen alakult ez a meccs, hiszen Bray nagyon magabiztos győzelmet aratott ami kicsit meglepő.


Vissza Brooklyn-ba ahol a RAW történetének legnagyobb női szupersztárjait köszöntötték íme a jelenlévők névsora úgy is mint Nikki és Brie Bella, Maryse, Kelly Kelly, Lilian Garcia, Jacqueline, Torrie Wilson, Michelle McCool, Terri, Maria Kanellis, Trish Stratus, érdekes látni azt, hogy hány hölgy vár gyermeket vagy hánynak van már gyermeke. Érdekesség és furcsa, hogy Lita nem volt jelen.


Ezek után Elias sétál a színfalak mögött és belebotlik valakibe, na kibe? Még jó, hogy Chris Jericho ba! Jeicho elő is vesz egy gitárt és elkezd énekelni majd úgy végződik “Elias te stupid idiot”. A következő pillanatban már Jericho kezében van a lista, és elkezd nevetni, hogy hahaha azt hitted felírlak a listára és csak viccelek hahahaha. Mire Elias igen azt hittem és ő is nevet, erre Jericho nem nem én nem vicceltem szóval érkezett a legendás mondat you just made the list.


 Ezek után Elias távozott és a ringbe ment, ahol előatta a szokásos kis gitáros műsorát aztán elkezdte John Cena-t ócsárolni énekelve, hogy “Cena te nem vagy legenda és én nem tisztellek valamint Brooklyn sem szeret téged” stb. Természetesen érkezett is Cena és egy kis szó csata után egymásnak estek amiben Cena jobban állt azonban Elias egy mély ütéssel kifektette őt valamit szét verte a gitárját is Cena hátán. 


Heath Slater & Rhyno vs. Titus Worldwide

Szokásos tag meccs, érkezett a Dudley Boyz és egy 3D el elintézték Slater-t, így nem lett győztesen a meccsnek.


Aj Styles-t interjúvolják a színfalak mögött aki elkéri a mikrofont és szólítja a WWE legendás ring bemondóját Gene Okerlund-t. Okerlund érkezett is és elkezdte interjúvolni a WWE bajnokot arról, hogy a Royal Rumble gálán 2 az 1 ellen kell megvédenie a bajnoki övet. Aj elmondja, hogy nem fél és megfogja védeni az övet.


Ismét vissza a Manhattan Center-be ahol ismét egy reunion lesz látható méghozzá a DX reunion. Érkezik is Triple H és legjobb barátja Shawn Michaels is. A ringbe érve Shaw mikrofont ragad és elmondja, hogy rengeteg nagyszerű dolog történt 25 év alatt de most adjanak neki 25 percet mert elfáradt. Triple H átveszi a mikrofont és elmondja, hogy elmesélhetnénk rengeted storyt arról, hogy minden főnököt kicsináltunk stb. Azonban arról kell beszélni, hogy a RAW otthona az a Manhattan Center. Ezután a közönséghez fordulva elmondta a legendás szavakat vagyis az are you ready? Vagyis a készen álltok szavakat erre érkezett a New Age Outlaws Road Dogg vezérletével, utánuk érkezett X-Pac is valamint a legenda Razor Ramon.

Razor elmondta, hogy a RAW25 az too sweet, és érkezett is a too sweet BÁLOR CLUB. Igen Bálor Club a hivatalso nevük is mostmár végre.

Erre érkezett a The Revival csapata akik a Bálor Club két tagjával mérkőztek meg vagyis Luke Gallows és Karl Anderson ellen akiktől simán ki is kaptak hála az égnek. A meccs után jött is az ünneplés. Valamint egy kis Revival gyepállás is.

Ezekkel a képsorokkal a legendás Manhattan Center búcsúzott is a közönségtől, és megyünk is vissza Brooklyn-ba az adás zárásra


Kurt Angle érkezik a ringbe és mögötte jön az összes jelenlévő szupersztár és legenda is akik a ring köré gyülekeznek. A Gm mikrofont kér és elmondja, hogy most vasárnap a Royal Rumble gálán megküzd egymással 3 ember az Universal bajnoki cím ért. Elsőnek érkezik Braun Strowman a ringbe, után érkezik a ringbe Kane is ám a ring közepén már ott állnak a szupersztárok, hogy ne tudjanak bunyózni. Így csak figyelik egymást, ezek után Paul Heyman jelenik meg a rámpán aki elmondja a szokásos beszédét valamint megkérdezi, hogy készen álltok mert az én harcosom készen áll majd érkezik Brock Lesnar és kezdetét veszi a bunyó. Kane-t leüti Braun ám őt pedig Lesnar, majd Lesnar ad egy F5 Kane-nek a ringben. Ám Braun ismét érkezik és elkezdi püfölni Lesnar-t és a végén belevágja a kommentátor asztalba. Ezzel ért véget a RAW jubileumi adása.


Folytatás a ma esti SmackDown Live-al.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.