WWE RAW 2018. február 5. – Összefoglaló

A vörösek adása ezúttal az Iowa állambeli, Des Moines városából  jelentkezett. Több érdekes összecsapásnak is szemtanúi lehetett a nagyérdemű, az adás természetesen az Elimination Chamber jegyében telt. Lássuk, hát mi is történt az adáson

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


 Roman Reigns vs. Bray Wyatt – Aki nyer az bekerül az Elimination Chamber meccsbe

Nem volt kérdés, hogy Roman nyeri a meccset. Ami meg is történt, a meccs színvonala nem volt rossz hozták a srácok a kötelezőt. Végülis érthető és teljesen logikus a meccs kimenetele is.

A meccs után érkezett Matt Hardy, aki viszonozta Bray előző heti kedvességét.


Jason Jordan készülődik az öltözőben, mire megérkezik társa Seth Rollins. Rollins azzal kezdi, hogy ez az utolsó esélyük a Bar ellen. Valamint, hogy Jordan reméli 100% fog tudni nyújtani a meccsen, mert nincs több lehetőségük. Jordan pedig biztosítja Rollins-t, hogy készen áll a küzdelemre és nyerni fognak ma este!


Finn Bálor & Karl Anderson vs. The Revival

Egy gyors és magabiztos meccsen győzött a Bálor Club csapata vagyis Finn Bálor és Karl Anderson. Ami kemény, hogy a Revival továbbra sem érdekli az embereket.


Sasha Banks és Bayley beszélgetnek a színfalak mögött, Sasha éppen a múlt hétfői vereségét nézi vissza éppen Asuka ellen. Bayley ma este összecsap a Asukával, tanácsot kér barátnőjétől, ám Sasha nem nagyon akar mondani semmit és kicsit undok is kezd lenni. Bayley erre úgy reagál, hogy majd ő megmutatja ki a jó.


Kurt Angle érkezik a ringbe, aki beszél kicsit az első női Elimination Chamber-ről. Angle elmondja, hogy Nia Jax megküzd Asuka ellen az Elimination Chamber gálán. Asuka az eredménytől függetlenül megkapja a cím meccset a WrestleMania 34-en, azonban ha Nia nyerni tud akkor bizony ő is bekerül a cím meccsbe. Alexa érkezik a ringbe, a bajnok kérdőre vonja a GM-et és elmondja, hogy ő volt a női evolúció egyik zászlós hajója. Valamint ő a bajnok, hogy lehet , hogy nem tiszteli őt senki. Valamint mi az, hogy neki benne kell lennie az Elimination Chamber meccsben. Miközben a férfi meccsben nem lesz benne Brock Lesnar, és ez így diszkrimináció.

Alexa megkérdezi, hogy én csak egy nő vagyok? Kurt természetesen reagál mégpedig elmondja, hogy először is Brock Lesnar sikeresen címet védett a Royal Rumble gálán. Valamint Alexa elég régen védett már címet, persze Bliss is rákontrázik, hogy érti ő a női cím nem ér annyit mint a férfi. Vagyis “többre értékeled Lesnar-t, mint engem Kurt”? Kurt ismét reagál azzal, hogy ő nem tesz különbséget, valamint ő a GM és csak a munkáját végzi. Kurt a közönséghez fordul mondván 1 kérdése van: Szeretné e a közönség ha Alexa benne lenne az Elimination Chamber meccsbe? A közönség reakciója egyértelmű YES. 


Asuka vs. Bayley

Ismételten egy értelmetlen Asuka meccs, volt aki elhitte, hogy Bayley nyer?…


The Miz vs. Apollo Crews – Aki nyer az bekerül az Elimination Chamber meccsbe

Miz hozta a kötelezőt, és nyerni tudott simán.


 Cesaro & Sheamus vs. Seth Rollins & Roman Reigns – RAW tag team cím meccs

Hogyhogy nem Jordan Seth társa? Hát a meccs előtt 2 perccel Jordan közölte, hogy mégsem tud harcolni. Erre megérkezett Roman mint alternatíva, természetesen Kurt rábólintott.

Tehát  végül Roman lett Rollins társa, a meccs nagyon magas színvonalon mozgott. Pörgős rengeted ütés váltás igazi káosz meccs volt. Azonban éppen nyerésre állt a Rollins csapat amikor is érkezett Jordan és a meneküli próbáló Bar csapatnak esett a bíró le intette a meccset. Tehát továbbra is tag team bajnokok a Bar csapata.


Nia Jax vs. Vanessa Floyd

Nia nyert 1 perc alatt.


Mickie James vs. Sonya Deville

Talán kicsit meglepetésre de Mickie győzött, ám ezt nem hagyta annyiban Sonya valamint Mandy Rose sem és rendes nekiestek a 6x bajnoknak. Ám kicsit meglepetésre érkezett a RAW női bajnoka és megmentette Mickie-t, aki nem igazán értette a helyzetet.


Elias vs. John Cena vs. Braun Strowman

Hozta a meccs az elvárt színvonalat, amikor Elias és Cena látta, hogy össze kell dolgozniuk akkor ezt meg is tették. Kitünő kémia volt a 3 ember között, a meccset végül Elias nyerte meg. Ám a meccs után kapott ő is és Cena is fejenként 3 – 3 Running Powerslam-et.


Ezzel zárult az adás, folytatás a ma esti SmackDown Live-al.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.