WWE RAW 2018. február 12. – Összefoglaló

A vörösek adása ezúttal a California állambeli, San Jose városából jelentkezett. Több érdekes összecsapásnak is szemtanúi lehetett a nagyérdemű, az adás természetesen az Elimination Chamber jegyében telt. Lássuk, hát mi is történt az adáson.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


John Cena nyitja az adást, a ringbe érve máris mikrofont kér. Cena azzal kezdi, hogy imádja a WrestleMania felé vezető utat. A Mania a lehető legnagyobb színpad és rengeteg szupersztár életét változtatta már meg az ott történtek. Valamint ő lesz az aki végül megnyeri az Elimination Chamber-t, és történelmet írva legyőzi Brock Lesnar-t az Universal címért a WrestleMania main event pozícióba! Erre érkezett Miz, aki gúnyosan kijelentett, hogy 2018-at írunk ez pedig a Miz éve. Valamint hány és hány alkalom volt már, amikor Cena volt a main event pozícióban? Cena jobban tenné ha visszamenne filmezni, sem mint itt bohóckodik, és természetesen Miz is elmondja, hogy ő nyeri majd az Elimination Chamber-t. Ám Cena kontrázva azt mondta erre, hogy Miz lesz az első aki kiesik a meccsből. Ha ez nem tetszik neki küzdjenek meg akár itt és most, ekkor Bo Dallas és Curtis Axel leütötték Cena-t. A Miz ezt követően pedig elfogadta a kihívást és máris egy bírót kért, ám bíró helyett Kurt Angle érkezett. Angle elzavarta Axel-t és Dallas-t is a ring mellől. Valamint az is kiderült, hogy a meccs vesztese lesz az első akinek a ringbe kell lépni a Chamber meccsbe.

 


John Cena vs. The Miz

Nyilván e két ember között működik a kémia, hiszen elképesztően jó meccset hoztak össze megint. Végig kiválóan dolgoztak mind a ketten, azt is megkockáztatjuk, hogy ez már WrestleMania színvonalú volt bőven. A mérkőzés alatt az operatőr igen sokszor közelített rá a Mania logóra, ami érdekes hiszen a többi meccs alatt ez nem volt így. Miz kirúgott az A-A ből egyszer, Cena meg a Skull Crushing Finale-ből egyszer. Ám végül Cena adott egy A-A-t a középső kötélről és ezzel nyerni is tudott. Ami tehát azt jelenti, hogy Miz lesz az első aki a ringbe lép a Chamber meccsben.


The Revival vs. Luke Gallows & Karl Anderson

Talán pislákol valami fény az alagút végén a Revival számára, hiszen egészen jó meccset hoztak le a Club ellen. Végig pörgős és intenzív volt az egész, ami szemre is tetszetős volt. Az már más dolog, hogy továbbra sem kap semmi reakciót a Revival. De attől függetlenül a meccs király volt, és kis meglepetésre még nyerni is tudott az “elfelejtett duó”.


A RAW GM érkezett a ringbe vagyis Kurt Angle, Angle elmondja, hogy 2 hétre vagyunk az Elimination Chamber től. Azonba a fia Jason Jordan nem lehet ott a gálán mivel megműtötték, és erről ő most úgy beszél mint apa és nem GM. Erre érkezett Jordan tag team partnere Seth Rollins, aki azzal kezdi, hogy sajnálja Jordan-t tényleg de most másról van szó. Rollins azzal folytatja, hogy itt áll Kurt előtt és egy esélyt kér itt van minden héten minden RAW-n, de most egy esélyt kér még egyet, hogy ott lehessen a WrestleMania 34-en. Kurt reagálva erre azt mondja, hogy sajnálja de Rollins nincs benne a ma esti fatal 5 way meccsbe, Seth-nek megüti a 5 ös szám hiszen eddig 4 emberről volt szó. Kurt persze nem éri, hogy miért mondta ezt, ám Rollins addig mondta és mondta amíg az esti meccs valóban fatal 5 way lett. Tehát Seth Rollins is az esti meccs résztvevője lett.


Bayley vs. Sasha Banks

Megint egy kiváló meccs, amit Sasha végig heel ben birkózott le. Ami ráadásul működött is, egy kiegyenlített és remek meccs volt amit Bayley tudott megnyerni. A meccs vége után kezet akart fogni a két barátnő, ám érkezett Nia Jax és mind a kettőjüket letarolta.


Mandy Rose & Sonya Deville vs. Alexa Bliss & Mickie James

Érdekes meccs volt, ám kicsit lapos is. Végül az Absolution csapat tudott nyerni a “furcsa páros” ellen. A meccs után Mandy és Sonya nekiestek Mickie-nek, ám Alexa érkezett és ismét megmentette a “RAW anyukáját” ahogyan ő nevezte Mickie-t.


Elias érkezett a ringbe, gitárt fogott és elkezdett énekelni a szokásos módon. Arról, hogy legyőzte Braun Strowman-t, és John Cena-t is a múlt hétfői adáson. Valamint, hogy ő lesz az aki megnyeri az Elimination Chamber meccset. Ekkor a rámpán megjelent egy fény csóva, ott ült maga Braun Strowman egy hatalmas nagybőgővel a kezében. Amit el is kezdett “pengetni”, ám a húrok azonnal elszakadtak. Ám ez nem szegte a nagy ember kedvét, és rögtön dalolni kezdett aminek a vége az lett. hogy a ringbe lépve elverte Elias-t majd szét verte a hátán a hangszert.


Roman Reigns vs. Sheamus

Kicsit felesleges volt ez a meccs, ám végül egészen jó lett. Azonban ezt láttuk már 1968x de azért jó volt megint.. Végül a papírforma érvényesült és Roman nyerni tudott.


Finn Bálor vs. Seth Rollins vs. Bray Wyatt vs. Matt Hardy vs. Apollo Crews – Aki nyer az bekerül az Elimination Chamber meccsbe

Azt kaptuk amit vártunk, hatalmas iramú meccset. Tele rengetek látványos akcióval és mozdulattal. Erről nem is lehet többet írni ám arról igen, hogy végül “meglepetésre” nem született győztes a meccsen. Hiszen Bálor és Rollins egyszerre pinelte Bray-t így nem született győztes.


A meccs után Angle bejelentette, hogy mind két szupersztár benne van az Elimination Chamber meccsbe.


Ezzel zárult az adás, folytatás a ma esti SmackDown Live-al.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.