WWE RAW 2018. február 26. – Összefoglaló

Véget ért a Chamber, következő megállónk az év legnagyobb színpada, a WrestleMania 34!
Az adás nyitásképp egy 3 a 3 elleni női tag team meccset láthattunk, előtte még Bliss ejtett pár szót a Chamber-estéről. Azon véleményen van, hogy kiváló érzés volt a történelem első női Chamber-meccsén címet védeni. Oldalán jelenleg is Mickie James akitől rengeteget tanult, és a színfalak mögötti hölgyeknek is ezt javasolja. Megérkezik Asuka aki nem is szólal meg, Alexa rögtön helyretenné a veretlen hölgyet. Azt javasolja neki, hogy jobban jár ha nem mosolyog mert nincs miért.. A Chamber-en ugyan legyőzte Nia-t, de nem mondhatja magát igazi győztesnek. Nia érdemli meg a címmérkőzést, nem pedig ő. Megérkezik ezután Nia is, a bunyó beindul és jön a 6-fős tag team mérkőzés.


Asuka, Sasha Banks & Bayley vs. Alexa Bliss, Nia Jax & Mickie James

A meccset a face csapat nyerte, ám érdekes, hogy Mickie a heel csapatba került. Egyébként a győzelmet természetesen, Asuka szállította a face csapatnak.


John Cena érkezik a ringbe, aki mikrofont kér és természetesen mondandója van. Cena azzal kezdi, hogy múlt éjjel elbukott, de ő soha nem adja fel! Azonban hosszasan gondolkodott, hogy mit is kezdjen ezek után. Végre megszületett az ötlet, és ez egy WrestleMania kihívás THE UNDERTAKER személyéhez. Mindenki azt várja, hogy John Cena jöjjön ki, és hívja ki az Undertakert. Természetesen ő is így tett. Az izgalom rövid volt, ugyanakkor Cena azt mondta, hogy a mérkőzés nem fog megtörténni…… Megemlítette, hogy inkább a SmackDown Live felé tart, a WrestleMania felé vezető úton. Tehát a ma esti SmackDown Live alkalmával jelen lesz Cena is, vajon megjelenik Undertaker is?


Bray Wyatt vs. Heath Slater & Rhyno
Sima Wyatt győzelemmel zárult a párosítás.


Miz a ringben embereivel. A MoneyMaker jelenleg boldog is meg nem is. 62 nap múlva ő lesz minden idők leghosszabban uralkodó Interkontinentális bajnoka, nem pedig HBK, Bret Hart, Pedro Morales vagy épp Roman Reigns.. Kapott bőven akadályokat de sorra küzdötte lefelé őket még sem bánnak vele jól. Nincs egyetlen egy terméke sem és szó szerint szarnak rá.. Angle mindeközben kiír egy küzdelmet Miz számára. A bajnok természetesen kiakad, de készülnie kell a mérkőzésre ugyanis….


Seth Rollins vs. The Miz

El lehet mondani, hogy Miz gyakorlatilag sima vereséget szenvedett. Ami érdekes, hiszen mégis ő az IC bajnok. Egyébként egy kiváló meccs volt, amiben Rollins nagyon jól teljesített.


Finn Bálor vs. The Miz

Még véget sem ért Rollins ünneplése, már érezett is Miz következő ellenfele a motivált Bálor. Ám itt már nem volt mese Miz és a Miztourage azonnal elkezdték verni Bálor-t. Azonban ez nem tartott sokáig, hiszen érkeztek Bálor társai Luke Gallows és Karl Anderson és Bálor segítségére siettek. Ám Angle jelent meg a kivetítőn aki elmondja, hogy ha Miz nem hajlandó megvívni az egy az egy elleni meccset most Bálor ellen, akkor nem megy a WrestleMániára.. E kis közjáték után el is kezdődött a meccs, amit Bálor ugyan olyan simán nyert meg mint Rollins.


Roman Reigns érkezik a ringbe aki szembeszáll majd Brock Lesnar ellen a WrestleMania 34. során z Universal címért. Roman azzal kezdi, hogy ő volt az aki megnyerte az Elimination Chamber-t ha még nem lennénk tisztában vele. Vicces ember Lesnar – jelenti ki durvább szavakkal Reigns. Nemrég még itt tartózkodott ő is a RAW helyszínén, de most már nincs itt.. Tegnap éjjel ott volt a Chamber-en is, de hamar távozott is. Van egy Universal bajnokunk akit nem is látunk.. Annál inkább fotókat róla a Twitteren Dana White mellett pózolva. Ő utálja Lesnart, nem is tiszteli. Ő és mindenki más szétdolgozza a seggét estéről estére, Lesnart pedig egy évben látjuk négy alkalommal… Valószínűleg meg fog érkezni Heyman és Lesnar is arról beszélgetve, hogy ők mások de nem nem mások. A Mánián találkoznak és Reigns ismét bizonyítani fog. Nem tiszteli és nem is fél attól a bizonyos ribanctól, Brock Lesnartól. A mondandóját ezennel befejezte.


The BAR (c) vs. Titus Worldwide – 2 out of 3 falls mérkőzés a Tag Team övekért

Meglepetés? Nincs ezúttal sem. A bajnokok megszerezték az első pontot majd később simán a másodikat is. 2:0 az eredmény, a győztesek és továbbra is bajnokok Sheamus és Cesaro!


Braun Strowman vs. Elias

Strowman pusztított így a mérkőzés vége egy nagy DQ lett. Ez sem érdekelte a nagy embert, tovább pusztította a WWE vándorzenészét.


Triple H és Stephanie a ringben. A tegnapról ejtenek szót hogy mekkora pillanat lett volna de Kurt Angle mindent elrontott. Hazudott a vörösek GM-je amit Ronda szépen el is hitt..  Steph emlékeztet mindenkit, hogy Ronda már a WWE birtokában áll és azt kell csinálnia amit mondanak neki. Angle-t hívatják a ringbe, de helyette maga Rousey kisasszony érkezik meg.

Ronda eléggé feszültnek tűnik, eléggé gyorsan belép a ringbe amit HHH és felesége elhagy. Ronda mellett érkezik Angle aki annyit mondd a hölgynek, hogy a legjobb döntés volt az hogy aláírt a WWE-hez. A hölgy elmondja, hogy ő is ezt gondolja de senki sem ütötte meg ezelőtt. Ő nem tulajdona SENKINEK SEM! Angle egyetért a hölggyel, de az állása is fontos. Be kell vallania valamit még pedig, hogy hazudott a tegnap éjjel.. Beteg volt és ez mindennek az oka.

Hunter és Steph ekkor visszatérnek a ringbe, hogy tisztázzák még tovább a helyzetet. Rondának most már szupersztárnak kell lennie ami akart is lenni ezelőtt. Ronda még tisztábban szeretne látni ezért arra kéri a főnökasszonyt, hogy kérjen bocsánatot tőle. Amennyiben ez nem következik be; tövestől tépi ki a karját a helyéről. Steph rászánja magát és bocsánatot kér a hölgytől, de ezzel még nincs vége. Sietve távoznának de Hunter hirtelen leüti a GM-et, avagy Kurt Angle-t.


Ezzel véget is ért az adás.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.