WWE RAW 2018. március 5. – Összefoglaló

Közeledünk, ám vannak még megállók a WrestleMania előtt. Wisconsin városából jelentkezett a vörösek legújabb adásának epizódja ahol igen elszöktek a kedélyek.


Kurt Angle nyitja az adást. A GM komolyan szeretne beszélni most már. Többször meg kellett tennie azt, hogy csendben marad – mindeközben azt teszi ami a legjobb az üzletnek. Az elmúlt hét történései viszont átmentek a határon. Triple H megütötte őt, ez mellett nem fog elmenni csendben. Jöjjön ki Triple H ide és nézzen szembe vele, férfi a férfi ellen!

Hunter helyett maga Stephanie érkezik. Nyugtassa Angle-t, ez mellett elmondja neki hogy a férje még nem érkezett meg a helyszínre. A hölgy csillapítaná a GM-et, ez mellett emlékezteti arra hogy mi is a szerepe.. Az ütést pedig magának köszönheti. Majdnem sikerült elrontani a cég egyik legnagyobb szerződés aláírását, ennek következtében Triple H egy asztalban kötött ki Ronda Rousey által. Mindez persze miatta. Steph szerint Angle csak foglalkozzon azzal ami a dolga, írjon ki mérkőzéseket.

Megérkezik Ronda is. Állítása szerint a történtek után nagyon tisztán lát. Az a két ember akit jónak hitt, valójában nagyon nem az. Ezt majd ő maga elfogja intézni. Stephanie ekkor közbeszól, hogy nem mindig felhőtlen a viszony a munkás és a főnök között.. Ronda az ő tulajdona magyarul. Teljesítették a hölgy álmát, a WrestleMániában fog szerepelni. Ott vívja meg a debütáló mérkőzését. Itt a lehetőség, Ronda válasszon ellenfelet magának! Ronda Rousey STEPHANIE-t válassza!

Időközben megérkezik Triple H is, ezt követően olyannyira elfajulnak a dolgok hogy a WrestleMánián egy Mixed Tag Team mérkőzést látunk majd Angle & Rousey kontra Stephanie és Triple H között. A kedélyek továbbra sem csillapodnak, egy bunyó alakul ki mindennel fűszerezve amiből Ronda és Kurt Angle jön ki jobban!


Asuka vs. Nia Jax

Értelmetle küzdelmek hada. A mérkőzés jó volt mint a PPV-n, de ismét Asuka győzelemmel zárult természetesen miután Nia kopogott.


The BAR vs. The Revival – Tag Team meccs

Lehetőséget kaptak a Revival tagjai a Mániára. Nem tudtak vele élni, bár közel voltak hozzá. Az immáron négyszeres bajnokok megoldották ezt a feladatot is és győzelemmel távoztak a ringből.


John Cena a ringben. Szabadúszó, azt tehet amit csak akar. A kékeknél került címmérkőzésbe, most viszont itt fog beszélni a történtekről. Legyőzte AJ Styles-t, megtalálta útját a WrestleMániára. Sokak azon véleményen vannak, hogy John még mindig elveszi másoktól a lehetőséget és elás másokat de nem így van. Vasárnap egy 20 éves rekord törik meg amikor tizenhetedjére is megnyeri a WWE Bajnoki övet. Elveszi Styles-tól a Mánia-pillanatot? Nincs így! Külön kérése lesz majd az, hogy Styles éljen a visszavágóval és a mérkőzés legyen egy Triple Threat. John vs. Styles vs. Nakamura! 😮

Időközben megérkezik Goldust pár szót szólni amiből mérkőzés alakul ki amit John simán húz be.


Bayley vs. Mandy Rose

Bayley győzelem! Bayley támadást kapott, de segítséget is Sasha-tól. A megmentés után Bayley nem kért barátnőjéből! :O


Braun Strowman vs. Elias – Symphony of Destruction Match

Érdekes mérkőzés, persze micsoda öröm a közönségnek. Braun hatalmas hírnévnek örvend, a WWE Univerzum imádja. Persze győzelemmel zárult az este számára.


Bray Wyatt vs. Rhyno

Wyatt győzelem. Ezt követően érkezett Matt, persze csak a kivetítőn. Elmesélte, hogy a következő csatájuk egy “Ultimate Deletion” lesz.


Miz érkezett meg, hogy szót ejtsen Rollinsról és Bálorról akik véleménye szerint nem érdemelnek a címmérkőzést.

Seth Rollins & Finn Bálor vs. The Miz & The Miztourage – 2-on-3 Handicap mérkőzés

Micsoda meccs. Rollins és Bálor jó csapatnak bizonyult, győzelmet ért a csapatmunka. A mérkőzést követően megérkezett Kurt Angle aki hivatalossá tette, hogy a Mánián egy Triple Threat küzdelmet láthatunk Miz Interkontinentális bajnoki övéért!


Paul Heyman, vállán a Universal Bajnoki Öv. Mr. Heyman üzenetet hozott egyenesen ügyfelétől, Brock Lesnartól. Lényegre tör; Ügyfele azt teszi amit csak akar. Győzni fog Roman Reignsszel szemben a Mánián. Brock fontos akart lenni, az is lett. A világbajnoki cím pedig még fontosabbá teszi őt. Szóba kerül az UFC is, ohjaj Brock.. Roman beszélni szeretne a Fenevaddal? Jövő héten lehetősége lesz rá mert Brock itt lesz!

Reigns érkezik meg. A Big Dog azon véleményen van, hogy na pont ez amiről beszélt. Lesnart várta, de helyette itt az öltönyös fickó. Brock ezt tudja, mást küld maga helyett. Lesnar valóban egy kis ribanc.. Annyit kért tőle, hogy jöjjön ide de nem tette meg. Jövő héten találkozójuk lesz, de nem beszélgetni fognak.. Bunyó lesz!

Ezzel véget ért az adás.


 

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.