WWE RAW 2018. március 12. – Összefoglaló

Vészesen közeledünk a Mániához, addig is lássuk milyen varázslatos adást hoztak nekünk a vörösek tegnap éjjel!Kurt Angle érkezik elsőként aki a Mániáról kezd beszélni, vagyis Stephanieról hogy mi is lesz vele.. Mit fog vele tenni Ronda Rousey a kialakult helyzetért. Picivel később közli, hogy Brock Lesnar nincs és nem is lesz itt ma éjjel. Nem is kell ennél több, érkezik az első számú kihívója, Roman Reigns a ringbe.

Reigns a bevonulást követően ideges. Ez mi? Lesnar azt csinál amit akar, nem jár be dolgozni. Ezért máshol már rég kirúgás járna, de Lesnar élvezi az életet. Mit fog kapni ezért Lesnar? Reigns szerint a nagy semmit. Ideges és nem is vár tovább, azonnal elindul és pár perc múlva Vince McMahonnél találjuk magunkat.

 

Shane is jelen van a beszélgetésnél. Ő csillapítaná Reigns-t, Vince pedig elküldi magyarul a fenébe a Big Dog-ot. Reklám után Reigns távozik se szó se beszéd nélkül, Vince pedig interjút ad. Mint mondja Lesnar nem szereti az embereket, de ettől még nem rossz fiú. Reigns nincs tisztában, hogy milyen szerepe is van. Lesnar ahol tart, azért tett. Megérdemelte. Jövő héten itt lesz, valamint a Mánián is a bajnokunk. Tudja jól, hogy sokszor hallottuk már ezt de ő megígéri. Valamint azt is közli, hogy Roman Reigns ideiglenesen fel van függesztve a történtek miatt!


Sonya Deville Vs. Sasha Banks

Sasha kihasználta Sonya figyelmetlenségét és megnyerte a küzdelmet, persze a ring mellett is történtek dolgok. A végén Bayley szépen távozott miközben barátnőjét elpicsázza az Absolution.


MIZ TV ahol Bálor és Rollins a vendégek. Vita, hogy ki fog nyerni és Miztől a szokásosan megszokott duma. A vitában inkább Bálor mellé állt, de bunyót is kaptunk. Bálor bunyót akart, a földre küldte Mizt de ő is kapott egyet Rollinstól.


John Cena érkezik. Rögtön a lényegről kezd beszélni, még pedig a Mániáról. Elmondta, hogy újabb lehetőséget kapott de elbukott. Nem keresi a kifogásokat, nem tudta elvégezni a munkáját. Idén nem munkásként lesz jelen a Mánián, hanem rajongóként.

ÚJABB KIHÍVÁST INDÍTVÁNYOZ UNDERTAKERHEZ! Korábban erről azt mondta, hogy lehetetlen de úgy gondolja hogy nem. Taker nem halott, él. Még egy meccs van a legendában! John tudja milyen az ilyen, csak el kell engedni az önbecsülést. Olyan mint ő, amikor elbukik akkor feláll és megy tovább. Nem öreg, se nem elhasznált. Egyáltalán semmi baja, hisz mindig lát edzős videókat felesége Instagram profilján. A közönséget kérdezi; akarják-e látni a meccsüket? Akarják-e látni ahogy Undertaker szétrúgja a seggét? A közönség természetesen jelzi, hogy igen és John ismét megjegyezi, hogy MÉG EGY MECCS!


Sheamus és Cesaro panaszkodik, hogy nem érzik magukat biztonságban itt. Átakarnak menni a SmackDown-ra, ott képesek bárkivel ringbe lépni.. Kurt Angle hamar a tudtukra adja, hogy erre nincs lehetőség és a Mánia-meccsükről ma fog dönteni egy TAG TEAM BATTLE ROYAL!


Seth Rollins vs. Finn Bálor

A srácok királyak továbbra is, csillagos ötös mérkőzés. Rollins vereséget szenvedett.


Bejelentésre kerül, hogy a Mánián megrendezésre kerül a Fabulous Moolah tiszteletére rendezett NŐI BATTLE ROYAL!


Asuka vs. Mickie James

Asuka veretlen továbbra is.


Nia Jax vs. Joan King

Nia pusztítás.


Tag Team Battle Royal a Tag Team övek kihívói jogért

Jöttek, de mentek is. Addig volt mindenki boldog míg be nem lépett Braun Strowman a ringbe, pusztított és megnyerte a küzdelmet! Egyedül fog menni vajon a Mániára, vagy kap egy társat?


Ezzel veget ért az adás

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.