WWE RAW 2018. március 19. – Összefoglaló

Az Ultimate Deletion-nel jelentkezett legfőképp a vörösek legújabb adása, mellette tiszteletét tette Brock Lesnar is az adáson.Kurt Angle érkezik, hogy megnyissa az adást. A GM köszönt minket, majd két rossz hírrel érkezik. Az egyik, hogy Roman Reigns továbbra is fel van függesztve, a második hogy Brock Lesnar még nincs itt a helyszínen, de úton van. Mondandóját folytatná, a múlt heti Tag Team Battle Royalról beszélne de ekkor ám..

Roman Reigns érkezik a közönség soraiból. A bevonulást követően türelmetlen továbbra is, Angle pedig többször felhívja Reigns figyelmét hogy fel van függesztve és nem lehet itt. Reigns szerint de itt lehet, ha már Lesnar nincs.. Hetek óta. Angle még egyszer figyelmezteti Reigns-t, hogy hagyja el a helyszínt de a Big Dog inkább leül és vár. Ekkor megérkeznek a rend éber őrei. Reigns együttműködik azzal a feltétellel ha nem érnek hozzá. Megbilincselik, de csak hozzáérnek. Ezt követően a Big Dog mindhármójukat elintézi, de ő sem marad veretlen.. BROCK LESNAR ÉRKEZIK!

A Beast megérkezett és itt van. Kezelésbe veszi Mánia-ellenfelét aki nem tud mit csinálni megbilincselve. Suplex-ek követik egymást, aztán jön a szék és más egyéb. Brutális verést szenvedett el Reigns, érkezett is a mentőautó. Elvitték volna már, de ekkor jött újra Lesnar és felborította az ágyat Reignsszel együtt.


Alexa Bliss vs. Asuka

A mérkőzés előtt Alexa tartott egy beszédet Mickie James kíséretében, hogy igazából sosem kedvelte Nia Jax-et. Kihasználta, élvezte hogy védik. Örül, hogy megszabadult tőle, sok súly esett le a válláról.

A mérkőzésben Alexa tudott helyzeteket szerezni, de kevés volt. Megérezte a bajt, ekkor pedig távozóra fogta James-szel aminek kiszámolás lett a vége. Érkezett Nia, hogy elkapja a bajnokot de James mentette és így ő részesült verésben.


Alexa Bliss érkezik meg Kurt Angle irodájába. Nem elégedett a helyzettel, Nia amit tett azt büntetni kell valamivel. Angle szerint helyes volt amit Nia tett, Alexának pedig bajnokként kellene viselkednie.. A GM kiírja a Bliss kontra Nia Jax mérkőzést a Mániára!


Braun Strowman vs. Cesaro

A mérkőzés előtt Strowman mikrofont ragadott és közölte, hogy lefogja győzni a BAR-t. Egyedül, nem kell mellé semmilyen társ, pedig azt mondták neki hogy válasszon maga mellé egyet. Sheamus és Cesaro jöttek ezt cáfolni mondván, hogy kevés ide. Sok nagy embert győzött már le, de a BAR-t képtelen lesz.

A mérkőzéstől tudtuk, hogy jó lehet de Strowman győzelemmel. Cesaro próbálkozott a nagy erejével, Sheamus pedig segédkezett volna zavarni Strowman kárára de nem jött össze.


The Revival vs. Titus Worldwide

A Revival könnyed győzelmet szerzett, majd bejelentették hogy ők fogják megnyerni az André the Giant Battle Royalt április 8-án.


Mandy Rose & Sonya Deville vs. Bayley & Sasha Banks

Sasha és Bayley még a meccs előtt váltottak pár szót. A Boss kíváncsi Bayley gondjára, hogy beszéljék azt meg. Bayley hamar közölte, hogy az a gondja ami a Chamber-en történt.. Ahogy kapta azt a rúgást Sashától, azzal a mosollyal.. Nem tudja, hogy legjobb barátnők-e..

Nem pendültek meccs közben se egy húron, ezt pedig szépen kihasználta Mandy és Sonya.


John Cena érkezik, hogy Undertakerről ejtsen pár szót. Nem kapott választ a kihívására múlt héten és most sem. Takernek annyit kellett volna mondania, hogy igen vagy nem. Gyáva a halott ember. Nem mutatja magát, de miért? Ő mindaddig létezik amíg a WWE is. Nem öregedett ki, nem gyengült le. Ha visszavonult akkor mondja meg tisztán, ne szórakozzon. Folytatja Undertaker provokálását aminek az lesz a vége, hogy Kane érkezik meg és elintézi a tizenhatszoros világbajnokot egy Chokeslammel.


The Bálor Club vs. The Miz & The Miztourage

Miz a mérkőzés előtt elmondta, hogy nem hiszi el hogy nincs rajta a posztereken.. Styles és Lesnar rajta van, pedig ő vívja a nagy meccset. A Mánián győz, ezzel pedig visszaküldi Seth Rollins-t és Finn Bálort a függetlenekhez.

A mérkőzést Rollins az asztalnál figyelte, Miz pedig ismét veszített. Bálor szépen kihasználta a múlt hetit, és nyertek csapatával. Támadás érkezett a Démon King felé, de érkezett Rollins aki segített neki.


“Woken” Matt Hardy vs. Bray Wyatt – The Ultimate Deletion

Főmérkőzés. Wyatt érkezett meg Matt területére. Wyatt csak a Vanguard-al tudott foglalkozni, ezt követően pedig elszenvedte a vereséget. A csónaknál feltűnt Senor Benjamin is, valamint láthattuk Brother Nero-t (Jeff Hardy) is. Wyatt a tóban kötött ki, folytatás pedig jövő héten.


Ezzel véget ért az adás.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.