WWE RAW 2018. március 26. – Összefoglaló

Két héttel a WrestleMania előtt Clevelandből jelentkezik a vörösek adásának legújabb epizódja melyben ismét John Cena, Roman Reigns és Brock Lesnar volt főszerepben. 

Brock Lesnar érkezik Paul Heyman kíséretében. Mr. Heyman a szokásos bevezetőt követően rátér ügyfele ellenfelére, Roman Reigns-re. Heyman szerint nincs nála nagyobb menedzser a WWE történelmében, de térjünk rá a világra. Tudtunkra adja, hogy Reigns felfüggesztése lejárt, még sincs itt. Ő mindig mondogatta, hogy bármilyen körülmények között dolgozik – ellentétben Brock Lesnarral. Legyen férfi most, de nincs jelen az adáson.. Kóstolgatja ügyfele ellenfelét, persze a családja sem maradhat ki. Két hét van a Mániáig, ő pedig nincs itt. Arra számított, hogy Reigns félbefogja szakítani őt de nem történik így.. Reignsben annyi sincs, hogy elvegye ügyfelétől a WWE Universal bajnoki övet.

Tévedett Mr. Heyman, Reigns itt van. Felhangzik a zenéje és a közönség soraiból tűnik fel, aztán kezdődhet a csata. Lesnar idő előtt támad, Reigns másodpercek múlva fölényt szerez de nem sokáig.. A Suplex-et követi egy F5 a lépcsőre, ezzel pedig ismét vereséget szenvedett el a Big Dog.


Nia Jax vs. Mickie James

Nia készül a Mániára, ezt pedig a győzelme is bizonyította. Jól tartotta magát James, de egy újabb vereséget könyvelhet el. Bliss kisasszony támadott volna, aztán inkább távozóra fogta.


Egy videó következik melyben Triple H és Stephanie a főszereplő. Nyomatékosan biztosítanak minket, hogy Kurt Angle hibázott amikor ellenük fordult. Beleavatkozott a dolgukba. Ronda pedig.. Ez nem az Olimpia, nem a UFC, ez a WWE ahová teljesen újoncként került be és az esélyek ellene szólnak. Csúnya lesz mikor a WrestleMania-n – debütáló meccsén – vereséget szenved. Itt ők diktálják a szabályokat. Lefogják győzni a párost.

 


Miz TV következett ahol Miz újabb problémával érkezett immáron hazai közönség előtt. A MoneyMaker szerint nincs megelégedve csapatával, a Miztourage-al. Dallas és Axel véleménye szerint de 100%-ban számíthat rájuk Miz, ez mindig is így volt. Hamarosan megérkezik Seth Rollins, ezt követően csatlakozik Bálor is akik Miz ellen beszélnek és bebeszélik Dallas-nak és Axel-nek, hogy Miz ellenük van csak kihasználja őket. A két srácnál már-már kiborulna a bili, de ekkor Miz helyett Rollins-t és Bálort támadják le, eközben Miz a hátuk mögött kineveti őket. Megérkezik a Club, hogy elintézzék a Miztourage-ot.


Kane mini-interjú ahol a Nagy Vörös Szörny hamar tudtunkra adja, hogy John Cena hibát követett el. Vannak démonok akiket nem ajánlatos bolygatni, békén kell hagyni őket. Ma éjjel Cena a pokolba megy, nem pedig a Mániára.


Asuka vs. Jamie Frost

Másodperces győzelem Asukától.


Kivetítőn látjuk Woken Matt Hardy-t aki bejelenti, hogy részt kíván venni az André the Giant Memorial Battle Royalban és meg is nyeri azt.


A színfalak mögött vagyunk ahol Sasha Banks és Bayley keveredik szócsatába. A vita annyira elfajul, hogy oltári bunyó lesz a vége aminek a bírók is alig bírnak véget vetni.


Braun Strowman vs. Sheamus

Sheamusék kíváncsiak voltak a Monster Among Men társára, de ő azt egy feltétellel volt hajlandó elárulni: ha Sheamus legyőzi őt ma este. A mérkőzésben Kelta Harcos mindent megpróbált, de minden hiába. Az óriás megszerezte a győzelmet, a partnerére pedig úgy tűnik várnunk kell a Mániáig.


Kurt Angle és Ronda Rousey a ringben. Angle biztos abban, hogy Ronda teljesen felkészült a Mániára és hatalmas debütálást láthatunk majd. Ronda is így érzi, bizonyítani akar.

Érkezik az Absolution Paige vezetésével melynek természetesen bunyó lesz a vége, vagy inkább verés.. Paige szerette volna ha Ronda csatlakozik hozzájuk negyedikként, de ezt Rowdy elutasította. Ekkor a két hölgy támadóra fogta, de Rousey könnyű-szerrel intézte el őket.


  • A Club sima győzelmet szerzett a Curtis Axel és Bo Dallas felett. [Tag Team Match]
  • Elias is sima győzelmet szerzett Rhyno felett. [Singles Match]

John Cena vs. Kane – No DQ Match

A meccsben volt minden ami kell. Mindketten megtettek mindent, sőt Cena még többet is. Többször gúnyolta Undertakert akit mindenki várt, de nem érkezett.. Kane-nek mikor elege lett akkor befejezte volna a meccset de a semmiből jött az AA és ezzel a tizenhatszooros világbajnok megszerezte a wint.

A győzelmet követően Cena mikrofont ragad és választ szeretne. Ideges amiért ma este sem jött Taker, cserbenhagyta a testvérét. A Halott Ember nem süket, csak fél. Egy választ szeretne; igen vagy nem? Ha jövő héten nem jön akkor mindenkit cserbenhagy, nem csak a testvérét, Kane-t.


Folytatás jövő héten, április 8-án pedig #WRESTLEMANIA!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.