WWE RAW 2018. április 2. – Összefoglaló

Egy héttel a WrestleMania előtt Atlantából jelentkezik a RAW mezőnye. Főszerepben a Mixed Tag Team meccs szereplői akik azonnal is érkeznek. 

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Megérkeznek a felek és rögtön Triple H kerül főszerepbe. HHH kíváncsi arra, hogy milyen érzés az hogy mindenki Ronda Rousey nevét skandálja? Szeretni akarják őt, de ez a hatalmas ováció hamarosan hatalmas csendbe megy át. Kíváncsi rá, hogy miért avatkozott bele a WWE történelmének legnagyobb igazolásába?

Kurt Angle megadná a választ, ám Ronda ezt nem hagyja. A hölgy számonkéri HHH-t, hogy miért titkolózott és miért takarta el a valódi szándékait a szerződéskor? Steph is szót kér, mondván hogy Ronda nem érti ezt az egészet de a Mániát követően tesznek róla. Szerződtették, mivel hatalmas világsztár. Meghozták őt a közönségnek mert ezt szerették volna. Látni, bunyózni a WWE ringjében. Miért? Mert ez a legjobb az üzletnek. Ki a frásznak képzeli magát Ronda? Kurttől érkezik a válasz, hogy a társa egy Olimpia aranyérmes illetve korábbi UFC világbajnok aki vasárnap elfogja intézni Steph-et.

HHH érti a dolgot, hogy az UFC-ben egy egész mezőnyt építették köré de itt nem ez vagy. Ronda szerette volna ezt, erről álmodott. Megfeledkezett arról, hogy a WWE az az életük Stephanie-val. Vasárnap ismertetik a szabályokat. Az alkalmazottaknak tisztelniük kell a Vezetőséget. Stephanie ugyanezt reagálja rá.

Néhány kérdés még a szegmens végére amiből inkább HHH-ék jönnek ki jól. Ronda csak azzal van hogy kitépi Steph karját.. Felállnak kezet fogni, ám Triple H hátulról leüti Kurt-öt egy mikrofonnal – Ronda azonnal elkapja a torkát, férjét azonban Stephanie megmenti és belevágja Rondát az asztalba.


Bayley vs. Sonya Deville

Pörgős küzdelem melyben Bayleynek sikerült a győzelem. Az Absolution hölgyei nem elégedtek meg ezzel ezért megtámadtak a Hugger lányt aki mellé Sasha érkezett segítségül. Kis vita és bunyó közöttük is, hisz Sasha túl sokat várt el. Végül Sonya és Mandy újra megérkezett és lenyomták az egykori legjobb barátnőket.


Finn Bálor vs. Seth Rollins

Nem is várhattunk mást a mérkőzéstől minthogy király lesz. A srácok között a kémia tökéletesen működik. Miz mindeközben a kommentátorasztalnál foglalt helyet és rendkívül élvezte a meccset. Bálor szerezte volna meg a győzelmet, ám Rollins fordított és a Curb Stomp-ot értékesítve megnyerte a csatát!


Sheamus és Cesaro a ringben. A duó elmondása szerint nem érdekli egyiküket sem, hogy kit választ maga mellé Braun Strowman hisz egyszer úgy is be kell pacsiznia őt. Választhat bárkit, nem lesznek igazi csapat. A címekről nem is beszélve, azt sem kaparintják meg.

Braun Strowman érkezik meg. Elmondása szerint mivel a Vezetőség kikötötte, hogy válasszon magának társat – ő megtette. Az előbb hallgatták meg a sorokat és nem nagyon tetszett nekik. Cesaro arra kéri Strowmant, hogy jöjjön ki a társa. Strowman ígéri, hogy jön de csak ha meccset kap egyikük ellen.. A BAR elfogadja, Strowman pedig bemutatja legújabb társát: Brains Strowmant. Így van, saját magára gondol. Ez persze nem megfelelő még mindig, a ringet azonban kitakarította a Monster Among Men.


#Woken Matt Hardy vs. Goldust

Papírforma győzelem Matt-től. Mellette pedig Goldust csatlakozott a Battle Royalba.


John Cena érkezik a ringbe. Elfogyott az idő, utálja azt mondani hogy tévedett. Nincs válasz, csak csend ami nemet jelent. Sokakat idegesíthet a hír, ám őt nem. Ő megtett mindent a meccsért. Sokan kérdezik tőle, hogy most mi lesz de ő még mindig rajongóként megy a WrestleMania-ra. Michael Cole ad tanácsot neki, hogy beléphetne a Battle Royalba vagy lehetne Braun Strowman partnere. Cena azonnal válaszol, mondván hogy nem – ezzel elvenné egy full-time szupersztár helyét aki egész évben dolgozott azért hogy részt vehessen az álmok színpadán.

Ő Undertakert akarta, ez volt az utolsó esélye valamint ez volt az a meccs amely senkit sem zavart. Az élete az elmúlt évben megváltozott, köszönhetően a projekteknek a WWE-n kívül. Büszke arra, hogy rajongóként megy a WrestleMania-ra. Arra a Mániára ami nagyon jól néz ki. Látja Daniel Bryan-t aki három év után tér vissza a ringbe, AJ Styles-t aki megkapja pillanatát a WWE Bajnoki övvel valamint az összes női mérkőzést. Bocsánatot szeretne kérni Undertakertől. Ő megpróbált mindent, hogy előcsalogassa de minden hiába. A közönség erre rögtön Takert szeretné, ám ő percek múlva sem érkezik. Már 4. hete, hogy nem jön a halott ember. Hol ott a közönség szívével-lelkével szeretné. Csalódott-e a Mániával kapcsolatban? Nem.. Undertaker miatt? Igen.. Ha tesz a rajongókra, akkor egy két lábon járó halott ember.. A ringben hagyta a kalapját, de szerinte a tökeit is otthon felejtette.


Elias vs. Slater

Papírforma Elias győzelem.


Braun Strowman a színfalak mögött, Curt Hawkins-szal találkozik. Curt szeretne a Monster Among Men társa lenne, ám a nagy ember nem. Főleg Curt loss számai miatt. Curt áttörést szeretne, Strowman ezt megadja neki – rögtön a másik szobában köt ki, a falon át.


Alexa Bliss & Mickie James vs. Dana Brooke & Asuka

Pörgős küzdelem a hölgyektől. Asuka ugyan többet volt a ring szélén, de jött a pacsi ami megváltoztatott mindent. A Japán hölgy megszerezte maguknak a győzelmet.

Nia Jax érkezett segítségül, hisz alapos verést kaptak Asukáék.


Brock Lesnar érkezik meg Paul Heyman kíséretében. Beérnek a ringbe, ezt követően pedig a rámpára érkezik jó pár szupersztár biztosítékként. Heyman reagál arra Angle-nek, majd rátér a lényegre. Tudatában van az igaznak. Az előző New Orleans-i Mánia előtt elmondta, hogy ügyfele megtöri Undertaker szériáját. Mi történt? Brock Lesnar megtörte Undertaker szériáját. Ez nem jóslat volt, hanem spoiler. Egész pontosan 6 nap múlva ugyanaz a helyszín ad otthont a Mániának melynek főeseményében az a két arc csap össze akik egyedüliként győzték le Undertakert az álmok színpadán. Lehet Reignsről mondani mindent, tisztelni meg minden de ettől az igazság ugyanaz: Brock Lesnar lefogja őt győzni egy F5-öt követően.

Ez sem jóslat, hanem spoiler. Ha NETÁN az ellenkezője történne, Paul Heyman megígéri hogy utolsó alkalom hogy látjuk majd őt illetve ügyfelét a RAW-n. Romannek nincs más, el kell fogadnia a vereséget. Nincs is más választása, úgy fog este hazamenni hogy Brock Lesnar legyőzte, elverte és meghódította. Az egyetlen igazság: Roman Reigns Brock Lesnar csicskája.

Roman Reigns eleget hallott. Érkezik a Big Dog, ám a szupersztárok útját állják. Másodpercek múlva elengedik Romant. A közönség REIGNS MELLETT. Egymástól 1 méterre, szemtől szembe a Mánia előtt! Lesnar felkap egy széket, de Reigns öt darab Superman Punch-csal földre viszi ellenfelét. Ezt követően magasba emeli a Universal világbajnoki címet, Lesnar pedig nagyon hirtelen feláll és kioszt egy F5-öt a Big Dognak.


Ezzel véget ért az adás, találkozunk VASÁRNAP!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.