WWE RAW 2018. április 9. – Összefoglaló

Egy nappal a Mánia után micsoda adás várt ránk! Visszatérők, debütálók? Kiderült a vörösek legújabb adásából!Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást!


Stephanie McMahon nyitja az adást a karját fogván. Visszatekintünk a múlt éjjelre ahol vereséget szenvedtek férjével Ronda és Kurt Angle párosa ellen. Steph finoman kezd beszélni a múlt éjszakán történekről, legfőképp Rondáról. Annyi biztos, hogy dicsérte nagyon – a közönséget viszont már annyira sem, mondván hogy itt New Orleans-ban nincs szimpátia. Tudja, hogy mit csinál. Megengedheti magának, hogy hátradőljön. Tudja, hogy a közönség Rondát akarja. Nem is húzza tovább az időt, bemutatja “Rowdy” Ronda Rousey-t!

 

Ronda örömmel érkezik, a WWE Univerzum is jól fogadja. Stephanie gratulál a hölgynek, jobb nála és nem szégyen a világ egyik legjobbjától kikapni. A közönség Ronda mellett áll, Steph pedig közli hogy ő minden fiatal lánynak és embernek a példaképe. Ronda Rousey. Rondának tisztában kell lennie azzal, hogy szerződés köti össze őt és a WWE-t, ezért nincs hová mennie.. Jöhetnek az új utak, együtt a WWE-vel és vele. A WWE Univerzum elkezdi a “bullshit” szót skandálni. Steph reagálva: Ronda sokkal okosabb, mint a közönség. Steph kezet fogna, Ronda belemegy de ő inkább megöleli a vörösek Főirányítóját.

Mi sem hittük el, hogy ennyi lesz.. Ronda elkapta Steph-et és újra jött az Armbar:

 

Ronda boldogan távozott, a főnökasszonyt pedig az orvosik illetve sporik kísérték kifelé.


Bejelentésre kerül, hogy jövő héten megrendezésre kerül a Superstar Shake-Up avagy a Szupersztár cserék mindkét adáson!


Alexa Bliss & Mickie James vs. Nia Jax & Ember Moon

A vitát követően érkezett a következő mérkőzés ahol a friss RAW Női bajnok, Nia egy új társ személyében segítségre lelt. Érkezett az NXT-ből a korábbi NXT Női Bajnok, Ember Moon! Hivatalosan is debütált, a mérkőzést természetesen ők nyerték elsöprően.


Táncolós úriembert látunk, egy teljesen új személy érkezik ismét. Nem más, mint No Way Jose!

No Way Jose vs. John Skyler

Az NXT-ből érkező, frissen debütáló úriember papírforma győzelmet szerzett természetesen.


 

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.