WWE RAW 2018. április 23. – Összefoglaló

Négy nappal a Greatest Royal Rumble előtt Saint Louisból jelentkezik a vörösek soron lévő adása ahol Brock Lesnar és Roman Reigns újra szemtől-szembe egymással.

Ha a videók nem indulnak el [letiltás miatt], kattints ide.


Egy megemlékezéssel indítunk a leghosszabban uralkodó WWE Világbajnok, Bruno Sammartino tiszteletére amit egy kisfilm követ néhány másodperc múlva.

Nyugodjék Békében!


A megemlékezésnél a bajnokunkat nem láthattuk jelen, ezért rögtön őt is kapjuk ringbe a kis ceremónia után, természetesen Paul Heyman kíséretében.

Mr. Heyman szokásához híven bemutatja a regnáló világbajnokot és nemes egyszerűséggel közli, hogy ő megmondta. Ő nem csak előre beszél, spoilereket hoz minden alkalommal. Brock Lesnar sosem alszik, cselekszik és meghódítja azt akit kell. Heyman rátér a lényegre, hogy pénteken a srácok egymás ellen harcolnak ismét és Reigns ismét vereséget szenved, egy kemény UFC-bunyót látunk Brock Lesnartól, helyszíne pedig a ketrec lesz. A rajongók ekkor Roman kántálásba kezdenek, Heyman pedig nevet.. Rákérdez, hogy biztosan akarják látni Romant Brock Lesnar elleni a ketrecben? Ezután pedig közli, hogy Lesnar egy szép, új szerződést írt alá a WWE-vel magasabb fizetéssel amit Roman Reigns legyőzésével érdemelt ki. A WWE megkereste Brock Lesnart, hogy lépjen fel a Greatest Royal Rumble-n Szaúd-Arábiában és Lesnar igent mondott mert Reigns még mindig lélegzik. Mr.Heyman végszóként annyit közöl velünk, hogy pénteken Brock Lesnar darabról-darabra fogja törni Roman Reigns-t és több dobozban küldi vissza őt az Egyesült Államokba!

Roman Reigns érkezik meg, Heyman pedig inkább a kötelek mögé hátrál. Reigns igazat ad nekik: nem tudja hogyan jön vissza, de a címmel fog. Végszóként: BELIEVE THAT! majd elhagyja a ringet.


Megtudjuk a RAW új talk műsorát, a The Sami & Kevin Show-t – első vendégük pedig Kurt Angle lesz. A főesemény egy 10-fős női csata lesz, ám előtte Elias lép ringbe Bobby Roode-dal szemben.

Elias vs. Bobby Roode

Egy igazán lassú és egyenlő csatát láthattunk, Elias átfordítással szerezte meg a győzelmet.


Matt-et látjuk egy videóban ahol kijelenti, hogy megnyerik a RAW Tag Team bajnoki öveket. Wyatt jelenik meg mellette aki elmondja, hogy sötétség nélkül nincs fény és együtt fognak árnyékot vetni ami minden élőlényt elnyel. Közösen nevetnek, majd kimondják a bűvös “FUSS!” szót.

 

Látjuk a bejelentést amiről mi is beszámoltunk, hogy megszületett The Rock harmadik gyermeke! 🙂


“Woken” Matt Hardy & Bray Wyatt vs. The Ascension

Papírorma, gyors győzelem Wyattéktól.


A ring átalakul, következik Sami Zayn és Kevin Owens műsora.

Helyet foglalnak a srácok és köszöntenek minket. Owens véleménye szerint nagy veszteségbe került a RAW mikor The Miz átkerült a SmackDown-ra. De nincs probléma, itt vannak ők és kitöltik ezt a helyet. Itt a heti új talk show, elnézést – kijavítják magukat: az a talk show amit minden héten fogunk választani minden más helyett.*

Bebizonyítják, hogy ők a legjobbak és megnyerik a pénteki 50-fős Royal Rumble-meccset. Angle érkezik meg aki bejelenti, hogy pénteken minden eddigi sráccal ringbe fognak lépni akiknek okoztak gondokat (pld: Daniel Bryan, Chris Jericho). Ez viszont még a Monday Night RAW ahol egy tag team meccset fognak vívni, ellenfelük Bobby Lashley és Braun Strowman lesz.


Dolph Ziggler & Drew McIntyre vs. Titus Worldwide

Nem hozott meglepetést a mérkőzés, Ziggler és McIntyre tovább folytatta a múlt heti dolgokat. A mérkőzést követően mindketten az mellett voksoltak, hogy ők a legjobbak, rájuk van szükség a WWE-ben.


Chad Gable vs. Jinder Mahal

A WWE úgy hivatkozik Gable győzelmére, hogy a legnagyobb győzelme egész karrierjében.


Braun Strowman & Bobby Lashley vs. Kevin Owens & Sami Zayn

Először jól kezdtek Owensék, ám a két Monster hamar rákapcsolt és hatalmas győzelmet arattak.


No Way Jose érkezett táncolgat, ám Baron Corbin kiszemelte magának.


Seth Rollins & Finn Bálor vs. The Miztourage

Papírforma győzelem Rollinséktól.


Alexa Bliss, Mickie James & Riott Squad vs. Raw Women’s Champion Nia Jax, Sasha Banks, Bayley, Natalya & Ember Moon

DQ lett a mérkőzés vége hisz ismét Ronda Rousey érkezett Natalya segítségére. Mickie-t befogta az Armbar-ba és ez jelentette a mérkőzés végét.


A show véget ért, folytatás az éjjeli #SDLive-val.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.