WWE RAW 2018. május 21. – Összefoglaló

Haladunk a következő megállóhoz ami a június 17-ei Money in the Bank lesz, most pedig New York városából jelentkezett a vörösek adásának legújabb epizódja.


You are watching on estream


 

Ha a videók fent (letiltás miatt) nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást!


Kurt Angle érkezik az adást nyitva, üdvözöl minket majd mikrofont ragad és felvezeti a ma este mérkőzéseit részletezve. Szerződés aláírás lesz Ronda Rousey és Nia Jax között, ez mellett egy négyfős kvalifikációs meccset is láthatunk – folytatná, ám egy régen látott személy, Stephanie McMahon érkezik meg. A főnökasszony közli, hogy nem kíván beszélni a múltról – sebekről – elismeri Angle munkáját, igazán jó melót végez a Mánia óta – igaz lehetne jobb is, legfőképp nem érti a Roman Reignsszel szemben mutatott bánásmódot.. Nem Angle, hanem ő maga lesz ott Rousey és Jax szerződés-aláírásánál és azt teszi ami a legjobb az üzletnek. Megérkezik Roman Reigns is aki Stephanie-val igen keményen beszél, ezért a főnökasszony nem igen érti a Big Dog-ot.. Közli vele, hogy vegyen vissza amennyiben nem akar új munkahelyet keresni. Roman nem vesz vissza, sőt még neki áll feljebb.. Darabokra szedi Stephanie kedvenceit a színfalak mögött. Azt gondolja, hogy Steph nem szeretné Roman-t a Universal világbajnoki cím illetve a létrameccs közelébe sem látni.. Steph szerint Roman kapott lehetőséget, nem tudott élni vele. Ha annyira harcolni akar akkor lépjen ringbe Jinder Mahallal szemben. Kevin Owens érkezik meg aki elismeri Reigns-t, valamint közli hogy ő képes volt bekerülni a létrameccsbe. Szereti, tiszteli Roman-t – a közönségnek is ezt kellene tenni, viszont abban nem ért egyet a Big Doggal hogy Stephanie másoknak adna lehetőségeket. Owens nyalizásba kezd, ám Stephanie ezt nem értékeli – sőt ne is érjen hozzá, ezért kiír egy küzdelmet közte és Reigns között.


Roman Reigns vs. Kevin Owens

Kezdetét veszi a mérkőzés ahol adok-kapok szitu alakul ki teljesen. A meccs végénél Roman egy hatalmas Superman Punch-ot követően Spearrel fejezné be amit elkezdett, ám ekkor érkezik Jinder Mahal aki később Kevin Owensszel – együttes erővel kezdik gyepálni a tehetetlen Roman-t. Kis ideig kell tűrnie a Big Dog-nak, ugyanis rögtön érkezik a segítség Seth Rollins személyében. Együttes erővel kitakarítják a ringet az egykori Shield-testvérek.


Ezzel nem volt vége, következett egy tag team mérkőzés a felek között.

Kevin Owens & Jinder Mahal vs. Seth Rollins & Roman Reigns

Reigns kicsit alul maradt Mahallal szemben, a pacsit követően pedig Rollins teljesen rákapcsolt. Egyedül elintézte Owens-t és Mahal-t is aminek eredményeképp a közönség felrobbant. Győzelmet szeretett volna Owens, de Reigns időben mentett. Az események felgyorsultak, Jinder kikerült a képből – aztán pedig Reigns is. Rollins elsőre elvétette a Curb Stomp-ot, de másodjára már sikerrel járt és megszerezte maguknak a győzelmet!

A bajnok és Reigns együtt távoztak volna, ám a rámpán érkezett Jinder egy acélszékkel amit természetesen használt is.


Érkezett Sami Zayn és Bobby Lashley érdekes szegmense aminek végül Zayn is kikapott és azok a bizonyos “nővérek” is.


Ember Moon vs. Alexa Bliss

Megtört a jég. Alexa Bliss vereséget szenvedett a korábbi NXT Női Bajnokkal szemben.


Baron Corbin vs. No Way Jose

Folytatódik kettejük csatája, most éppenséggel Corbin szerezte meg a győzelmet az End of Days-t követően.


Bobby Roode vs. Elias

Hasonló a fenti küzdelemhez, most Elias tudott győzelmet zsebelni.


The B-Team (Bo Dallas és Curtis Axel) vs. Breezango

Újabb győzelem Dallastól és Axeltől.


Szerződés aláírás következett Ronda Rousey és Nia Jax között, természetesen a főszereplő Stephanie McMahon sem maradhatott ki. A főnökasszony mindent megtett annak érdekében, hogy növelje a feszültséget a két hölgyemény között, ami valójában nem sikerült annyira. Először Nia, aztán Rousey is aláfirkantotta a szerződést. Felálltak, Ronda kezet nyújtott a bajnoknak és ígéretet tett, hogy június 17-én az ő vállán fog pihenni az a bajnoki cím.


Dolph Ziggler vs. Chad Gable

Kissé pörgős küzdelmet láthattunk a felek között amit Ziggler nyert meg egy Superkick-et követően. Ziggler társának, McIntyre-nek nem volt elég a győzelem – ő még egy rúgással is jutalmazta az American Alpha egykori tagját.


Natalya vs. Dana Brooke vs. Liv Morgan vs. Sarah Logan – MITB-kvalifikációs mérkőzés

A meccs végére mindenki elfáradt, Dana kikerült a képből – Liv és Sarah együttes erővel próbáltak túljárni Natalya eszén – azonban érkezett a Sharpshooter amiből nem volt menekvés csak kopogás, a győztes és biztos résztvevő a női MITB-meccsbe: NATALYA!

 


Braun Strowman vs. Finn Bálor

A kisemberünk megkapta ellenfélként a Monster Among Men-t, méghozzá a főeseményben. Nagyon király kis meccset produkáltak nekünk, panaszunk nem lehet. Bálor mindent megpróbált, azonban az Óriás a Powerslam-et követően megnyerte a küzdelmet!


Ezzel véget ért az adás, folytatás jövő héten ahol a hölgyek (Sasha Banks vs. Sarah Logan vs. Ruby Riott vs. Liv Morgan vs. Mickie James vs. Bayley vs. Dana Brooke) csatába indulnak, a győztes pedig az utolsó csatlakozó lesz a női-MITB mérkőzésbe június 17-én!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.