WWE RAW 2018. szeptember 24. – Összefoglaló

Két héttel a Super Show-Down előtt tele akciókkal jelentkezett a vörösek adásának legújabb epizódja.Mindenekelőtt Stephanie McMahon és Triple H érkeznek meg, Corbin már várja őket. Stephanie hamar a helyettes Corbin tudtára adja, hogy változtasson a dolgokon különben Kurt Angle hamarabb visszaáll a munkába, mint azt gondolta volna.


A Shield veszi célba a ringet, mindhármójuknak mondanivalójuk van. Dean Ambrose kezdi a beszédét azzal, hogy a WWE három workhorse embere háborút sosem vesztett még el. Reigns folytatja – mondván, hogy a vállukon lévő övek magukért beszélnek. A királyság kulcsai ezek, ezért is tért vissza Brock Lesnar mert a cím teljesen megváltoztatja az életed, valamint ez igaz Baron Corbinra is. Seth pedig azon véleményen van, hogy a címek tesznek a legjobbá. Megkéri Corbint, hogy fáradjon a ringbe és megmutatják, hogy mekkora galibát is tudnak okozna közösen.

Corbin megérkezik, azonban nem egyedül. Ziggler, McIntyre és Strowman a rámpán.

Strowman Reignshez szól, hogy hamarosan elveszi tőle a címet. Dolph Ziggler szólal fel, még hozzá Dean Ambrose-nak címzi a következő mondandóját. A Showoff elmondja, hogy a Shieldnek van szüksége rá, nem pedig fordítva. Mi történt két évvel ezelőtt? WWE Világbajnok lett, ráadásul egyedül. McIntyre arra kéri Ambrose-t, hogy figyeljen rá. Rendkívül őszinte ember, sokan ezért nem csipázzák. Ambrose ennél többet érdemel, Seth és Reigns egyáltalán nem értékelik ők. Ziggler szerint ő csak “egyszer használatos Dean”.. A SummerSlam-en mi történt? Rollinst megmentette Ambrose, így nyert címet. Ezután ő mit kapott? Semmit. Másnap éjjel Reignsnek segített a Universal cím miatt, aztán mit kapott? Semmit… Seth szerint ez nevetséges, ám Ziggler közbevág hogy látjuk? Beszélni sem engedik Ambrose-t. Mikor sokáig sérült volt, Seth mit csinált? Csapatba állt Jason Jordannel. Tag Team bajnokok voltak. Szóval ajánlatot tesz a Showoff, még pedig hogy csatlakozzon hozzájuk. Strowman a Crown Jewel PPV-n Universal világbajnok lesz, ők ketten McIntyre-rel már amúgy is bajnokok – Ambrose pedig megkapná az Interkontinentális bajnoki övet..

Ambrose feltekint a rámpára és lehetetlen tudni, hogy mik járnak a Lunatic Fringe eszében…


Reigns bunyót akar most rögtön, ezért el is indulnak. Corbin rögtön megállítja őket – mondván, hogy Ziggleréknek címet kell védeniük ma szóval felejtős a dolog, azonban később keres maga mellé két partnert és mehet a bunyó.


Finn Bálor vs. Jinder Mahal

Egy kis Bayley segítséggel Bálor megszerezte a győzelmet, Jinder pedig kikelt magából és kicsit rendre tette embereit.


The Riott Squad vs. Brie & Nikki Bella & Natalya

Az összecsapás amiről inkább nem írnék jó dolgot (alapból 1v1 lett volna, de változás következett), Brie nagyon durván kiütötte (KO) Liv Morgant azokkal a bizonyos rossz rúgásokkal amiktől talán agyrázkódást is kaphatott. Ejjnye…

Brie később a következő üzenetet címezte Liv-nek:


Ziggler és Ambrose a színfalak mögött. A Showoff nagyon próbálja csábítani Ambrose-t, ám nem tudjuk mi jár a Lunatic Fringe eszében…


Konnor vs. Chad Gable

Gable elhitte, túlságosan. Konnor zsebelte be a győzelmet.


Dolph Ziggler & Drew McIntyre (c) vs. The Revival – RAW Tag Team Championship

Látványos, nagyon király csatát produkáltak a srácok!! Dash és Wilder mindent beleadtak, szinte már a zsebükben volt a győzelem de McIntyre mindig jól érkezett és mentette a mecset maguknak. A hajrában nagyon elfáradtak a kihívók, ezt pedig kihasználták a bajnok és sikeres címvédést mutattak be.

Fontos megjegyezni, hogy Ambrose végignézte a mecset a színfalak mögött!! (?!)


Bobby Lashley vs. Elias

Lashley mellett Lio Rush volt segédnek, Elias mellet pedig Kevin Owens! A meccs végül annyira elfajult, hogy DQ-t eredményezett – és ebből is Lashley illetve Rush jött ki jobban.


Nia Jax vs. Alicia Fox

Papírforma győzelem a nemrég visszatérő Nia-tól.


Kis színfalak mögötti szegmens Seth és McIntyre között. Seth tökéletesen rávilágított arra, hogy Ziggler kihasználja őt. McIntyre-ben megvan minden, ezt pedig a Showoff teljesen kihasználta és a maga javára fordította. Seth lelép, Ziggler pedig megérkezik – McIntyre viszont ott hagyja társát eléggé érdekes módon.


The Shield vs. AOP & Baron Corbin

Pörgős küzdelem, a győzelmet megszerezte Seth, Reigns és Ambrose a szokásos Spear-t követően. Az ünneplésnél Ambrose gondolkodott, hogy melyik oldalra álljon – azonban a közönség is a testvérek mellett állt, a Lunatic Fringe végül bekúszott a ringbe és odatette öklét – azonban végig Ziggleréken volt a szeme.. ÉRDEKES!


Ezzel ért véget az adás.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.