WWE SmackDown 2016. augusztus. 30 – Eredmények, videók

A kedd esti SmackDown  Texasból jelentkezett, Miz & Maryse érkezik a ringbe – Miz mikrofont ragad és az univerzum felé szól.

Miz:
Miz először is tudni szeretné, hogy most már figyelnek-e rá. Nem érti miért fütyülik ki az emberek, szerinte a múlt héten történtek ismeretében ennek nem így kellene történni. 148 napba tellett mire mindenki figyelmét megkapta a tekintélyes cím által, ami egykor valóban tekintélyes volt, de most sorozatos hibák homályosítják el. Ő azonban helyre fogja állítani mindezt, s általa újra tekintélye lesz a címnek. Ha Daniel Bryan elnézést akar kérni tőle, azt Shane támogatja. Minden látható, ami felszínen van – ellenben azzal, ami hátul folytatódik. Kit hívnak amikor szükségük van egy szóvivőre, egy reklámra, egy filmsztárra, vagy ha egy rohadt csirkét kell eljátszani? Őt.. Teszi ezt napról-napra és közben nem sérül meg. Méltatlannak találod őt, mert nem sérül meg, vagy nem harcol VFW termekben 50 ember előtt. Éljenzel és tapsolsz embereket annak ellenére, hogy lehetőségeket buknak egymás után. Miz tudni akarja, hogy mit jelent a rajongóknak, amikor méltatlannak tekintik őt? Ez tesz gyávává.

 

Azonban Dolph Ziggler zavarja meg, ő is mikronfont ragad és kezdődik a vita.

Ziggler:

Dolph Ziggler érkezik a szorítóba, aki közli Miz-el, hogy van egy nyomós oka annak, hogy az emberek sosem fognak mögötte állni. Átlátnak rajta. Itt mindenki a kihívásokra hajt ellenben Miz-el, akit csak az érdekel, hogy híres legyen, hogy miként sétáljon végig a vörös szőnyegen magasba emelve a bajnoki címet. Minden egyes héten esélye van arra, hogy változtasson a megítélésén, hogy bizonyítsa nem egy gyáva alak. Megvan ehhez a képessége, Ő azonban nem teszi. Bizonyítani szeretné az embereknek, Daniel Bryan-nek, vagy épp a feleségének, hogy nem egy gyáva? Dolph most megadja neki erre a lehetőséget. Nem kell sem a bajnoki cím, sem bíró, sem a gong – csak Ők ketten itt és most ebben a ringben.
Miz átadta Maryse-nak a címet, Dolph nekivetkőzött a bunyónak, de a bajnok némi őrlődés után meghátrált.

Hype Bros vs The Vaudevillains (WWE Tag Team TitleTournament)

A meccsről nem lehet sokat írni, rövid-gyors. Hype Bros Tag Team győzött.

AJ Styles vs Apollo Crews

Erről sem lehet semmit írni igazából, Apollo hirtelen kihívta AJ-t, a kihívást elfogadva AJ Styles győzedelmeskedett.

 

Bray Wyatt érkezik a ringbe, majd így szól:

Wyatt:
Bray Wyatt érkezik a ringbe, hogy elfoglalja helyét annak közepén – hintaszékében. Bray elmondja, hogy nem tart sem a kígyóktól, sem a szörnyektől, sem senkitől mert Ő maga a félelem. Mikor Randy Orton legendájára gondol, nem mitológiai kígyóként jut eszébe. Ő csak egy ember, aki hisz benne, hogy méreg fut keresztül ereiben. Bray nagyon izgatott – szerinte Randy beteg. Amit Brock Lesnar tett vele a SummerSlam-en az nagyon érdekes volt – vallja Wyatt. Brock kihasználta Randy összes hibáját. Orton félelem nélkül ment a mérkőzésbe, miközben azt gondolta érinthetetlen. Viszont úgy jött ki onnan, mint egy sebesült ember. Bray bemutatkozik Randy-nek majd közli, hogy ez az Ő játszmája. Ha valóban vannak hangok Randy fejében, amik azt sugallják amit tennie kell, Bray reméli, hogy azt mondják fusson.

Randy Orton érkezik Wyatt-hez, majd így szól:

Randy:
Megszólal a Vipera zenéje, aki lassan, mikrofonnal a kezében közelít a ringhez. Megáll, majd azzal indít, hogy a hangok mind azt kérdezik a fejében, hogy ki a fenének gondolja Őt ez a srác? Bray azt hiszi, hogy sérült – csak mert kapcsok vannak a fejében? Randy hosszú ideig volt sérült és pont ez adja neki a varázsát.
Bray azt mondja ez az, amit akart. Ez a ragadozó, akit látni akart. Ez a bátorság, amit nagyra értékel. Viszont ebben a helyzetben, Randy már nem ragadozó többé. Sebesült és gyenge. Most Bray a ragadozó. Randy-nek mindenkinél jobban kellene tudnia, hogy mitől válik a legjobbá egy ragadozó. Öl. Wyatt megfogadja, hogy a Backlash-en levágja a kígyó fejét, majd trófeaként helyezi a kabátjára.
Orton mint mondja – már sokszor játszotta ezt le másokkal korábban és még mindig itt áll. Hegeket szerzett Cactus Jack és Undertaker ellen, de Bray-nek nem ezen hegek miatt kell aggódnia. Sokkal inkább a belső hegek, valamint a démonok miatt. Randy tudja, hogy Bray-nek is vannak démonai.. Szóval Bray Wyatt Randy Orton-t akarja a Backlash-en – összegzi az elhangzottakat a Vipera. Megkapod – válaszolja Randy. Nem fél Bray-től, nem fél egy olyan embertől, aki istennek nevezi magát. Sőt nem fél most azonnal szétrúgni Wyatt seggét.
Orton a ringbe csúszik, de ekkor az aréna elsötétedik..

 

Natalya & Alexa Bliss vs Naomi & Becky Linch (Tag Team meccs)

Rövid mérkőzés. – a győztes Natalya & Alexa Bliss (megj: Nikki Bellát megtámadta Carmella a kommentátor asztalnál)

 

The Headbangers vs Heath Slater & Rhyno (WWE Tag Team TitleTournament)

A visszatérő Tag Team tudott újat, új mozdulatokat mutatni, de ez Rhyno-nak kevés volt. Egy erős Spear-al Rhyno & Heath Slater győzött.

UPDATE: Rhyno eléggé megsérült, 8 öltéssel kellett összeölteni a homlokánál egy akkor szerzett sérülést.

 

Baron Corbin vs Dean Ambrose

AJ Styles megzavarta a mérkőzést, így diszkvalifikáció-val senki nem győzött – azonban egy 3-as bunyó kialakult közöttük. Azonban ebből a WWE bajnok Dean Ambrose távozott emelt fővel.

 

 

A magyar fordítás fő részét a WWE – Pankráció csapata végezte el, köszönjük!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.