WWE SmackDown LIVE 2016. október. 11 – Összefoglaló

Az estét az új Interkontinentális bajnok nyitja, érkezik is a szorítóba majd mikrofont ragad és a WWE Univerzum felé szól:

Megjegyezhető elsőre, hogy a közönség nagyon jól fogadta Ziggler-t.

Dolph kiélvezi a közönség szimpatizálását, majd legelső szavai a rajongók felé a “We Did It” (Megcsináltuk).

Ziggler elmondja, hogy a No Mercy-re feltette az egész karrierjét, hogy megszerezze az Interkontinentális bajnoki övet. Ezt viccesnek tartja, hiszen úgy gondolta, hogy nem fog megjelenni a mostani SmackDown Live-on, azonban a közönség bízott és hitt benne, ami miatt csak egyetlen egy befejezéssel volt hajlandó távozni a PPV-ről, ami a győzelem. Úgy érezte magát a No Mery előtt, mintha a legutolsó alkalommal érkezhetne meg az arénához, mintha utoljára lépne be a szervezet edzőtermébe. Mintha utoljára sétálhatna be a szorítóba és többet nem hallhatná a rajongók csalódott, vagy örömteli moraját. Most viszont úgy érzi, hogy karrierje, élete során először komolyan hibázott és tévedett. Van itt egy baráti köre, egy családja és van neki a WWE Univerzum, ami nagyon sokat adott neki az élete során. Ennek tudatában pedig kijelentheti, hogy ide tartozik és ez az, amiért kénytelen volt utolsó csepp erejéig harcolni. Nem számított, hogy mit tett Miz, Maryse vagy a Spirit Squad, végül itt állhat, mint a WWE Univerzum új Interkontinentális Bajnoka.

Ezt követően Miz és Maryse érkeztek a szorítóba, akik napszemüvegben egymás mellett állva, talpig feketében, lehajtott fejjel. Szó nélkül csak bámultak lefelé, amit követően Dolph kérdezte, hogy mondani is akarnak valamit? Miz ekkor csendre intette Ziggler-t, hiszen éppen az Interkontinentális Bajnoki öv emlékének szenteltek pár pillanatot. A korábbi címvédő szerint ez volt a Bajnoki cím halála, hiszen Miz nem tartotta Daniel Bryan-t és Dolph Ziggler-t sem akkora egyéniségnek mint saját magát. Azzal, hogy elvesztette ezt az övet, a díj elvesztette a presztízsét, amit egyedül akkor szerzett meg, amikor Miz vállain pihent. Ő volt az a Szupersztár, aki a SmackDown Live legrangosabb övévé emelte az IC címet. Miz szerint Ziggler nem a hős, hanem a gonosztevő és minden történetben a jónak kell nyernie. A hős itt Miz, akinek meg kellene kapnia a történet befejezésénél az aranyat és a lányt. Azonban neki csak a lány maradt, vissza akarja kapni az aranyát…Ziggler ezt követően mutat egy rövid bejátszást a tegnapi győzelméről, ahol látszik Miz elkenekedett arca, amint elvesztette a Bajnoki övet. A Show-Off nevetve kérdezi volt ellenfelét, hogy elsírta-e magát a veresége után? A Money Maker szerint csak látszik minden egyes érzelem és minden csepp akarat az arcán. A rajongók ezt követően a “Elsírtad magad” mondatot kezdték el kántálni, amit után megjelent a Spirit Squad, akik egy Handicap csatában fognak szerepelni Dolph ellen.

Spirit Squad vs Dolph Ziggler (Handicap mérkőzés)

Viszonylag rövid csata vette kezdetét, Ziggler győzött. Azonban szinte véget sem ért a mérkőzés, Miz azonnal megtámadta Ziggler-t – majd csatlakozott Miz-hez a Spirit Squad is.. Azonban Ziggler sem maradt egyedül, érkeztek segítségül a Tag Team bajnokok; Rhyno és Heath Slater.

A backstage-ben Daniel Bryan és Shane McMahon mondják el, hogy a RAW és a SmackDown folyamatosan rivalizál, hogy melyik brand a jobb. Ennek egy tökéletes állomása lenne a Survivor Series, ahol a SmackDown és a RAW legjobbjai csapatot alkothatnának és szembe nézhetnének egymással.

Carmella vs Naomi

Rövid csata, jött Nikki Bella – megzavarta Carmella-t, majd Naomi sima győzelmet aratott.

Chad Gable vs Jimmy Uso

A mérkőzést Jimmy nyerte testvére segítségével, míg lefogta Gable-t addig tartotta testvére.

 

AJ Styles érkezik a ringbe, aki egy kicsit beszél a No Mercy-n aratott győzelméről, amiből kifolyólag jogosan kéri a rajongók szeretetét. Dean Ambrose szakítja félbe, akivel nem tud komolyabb beszélgetésbe bonyolódni, hiszen James Ellsworth érkezett. AJ meg szeretné adni a lehetőséget a fiatalnak, hogy harcolhasson ellene itt és most egy Non-Title csatában. Dean-t távozásra kéri a Bajnok, aki azonban szeretné végignézni, hogy mire jut James 3:16. Daniel Bryan érkezik meg ekkor, aki elmondja, hogy Ő egy nagy James Ellsworth rajongó és ezért szeretné látni ezt az összecsapást, azonban igaza van AJ-nek és Ambrose nem jelenhet meg a szorító mellett…Ugyanis Ambrose lesz a speciális játékvezető.

AJ Styles vs James Ellsworth (Speciális vendégbíró: Dean Ambrose)

A meccset AJ Styles egyből befejező mozdulatával (Styles Clash) indította, azonban kettőnél Dean nem számolt tovább – ezzel is idegesítve Styles-t. Ezt kővetően Styles támadni akart Dean-ra, azonban Dean gyorsan levert neki egy Dirty Deeds-t majd Ellsworth-t ráfektetve számolni kezdett, azonban Styles kitört kettőnél. Ezt követte egy újabb Dirty Deeds, újra a bajnokra húzta Ellsworth-t Dean, majd gyorsan leszámolta a hármat, így Ellsworth győzött. 😀

Bray Wyatt & Luke Harper vs Randy Orton & Kane

Izgalmas mérkőzés volt mindenképpen, azonban a meccs végére érkezve mikor Randy pacsizni akart Kane-el, de elaludtak a fények – majd Kane helyén Luke Harper jelent meg, ez megzavarta a viperát, így Bray Wyatt könnyedén beadta neki a Sister Abigail-t és győzelmet arattak.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.