WWE SmackDown LIVE 2016. október. 18 – Összefoglaló

A SmackDown is Denverből jelentkezett, mindenki kíváncsi volt vajon mi fog történni a főmérkőzésen ahol AJ Styles kénytelen megvédeni WWE világbajnoki címét James Ellsworth ellen. Mint tudjuk a múltheti adáson Dean Ambrose segítségével legyőzte a bajnokot egy Non-Title meccsen, ez most is sikerült azonban diszkvalifikációval.

A backstage-ban Dean Ambrose-t és James Ellsworth-ot láthatjuk, ahol Dean megajándékozza őt az arcképével ellátott pólóval.

Érkezik a szorítóba Randy Orton, aki mikrofont fog és elmondja, hogy a Bray Wyatt elleni összecsapásában Wyatt megmutatta, hogy milyen is a gonosz, sötét oldala. Most a csata után kicsit összezavarodottnak érzi magát, valamint komoly elmei problémái vannak, mintha kezdene megőrülni. Ez egy komoly probléma, viszont nem neki. Sokkal komolyabb és jelentőségteljesebb probléma lesz ez Bray Wyatt-nek. Orton saját elmondása szerit most megtestesíti a haragot és a bosszút, amivel egyenesen Bray Wyatt-ért fog menni.
Ahogy Orton távozni szeretett volna a szorítóból a kivetítőn pár fekete bárány maszkos személyt láthattunk, akik előtt egy koporsóban feküdt Bray Wyatt. Ahogy a kamera egyre jobban közelített a Szupersztár arcához, Wyatt hirtelen kinyitotta a szemeit és kacagni kezdett. Úgy gondolja, hogy Randy nem lesz képes eljönni érte, hiszen Bray fogja előbb megtalálni a viperát.

Randy Orton vs Luke Harper

Bray Wyatt a mondandóját ennyivel fejezte be: “He is here” (ő itt van), majd érkezett Luke Harper. Elindult a mérkőzés, ment az adok-kapok szituáció, aztán Wyatt zavarta meg a mérkőzést, még hozzá egy koporsóban tolták be a ring sarkáig fekete bárányos maszkos “férfiak”. Folytatódott a küzdelem, és amikor már Randy egész jól fölénybe került Wyatt beszállt a meccsbe, és ketten támadták Orton-t, így diszkvalifikáció lett a vége. Azonban mikor be akarták rakni a koporsóba Randy-t, a felnyitásnál Kane-t találták ott, aki beszállt a meccsbe azonban az aréna elsötétült és a Wyatt család eltűnt.

Cur t Hawkins vs Apollo Crews

Nem született győztes, se mérkőzés.. Egy ütéstől a debütáló Hawkins megijedt majd elhagyta az arénát.

Alexa Bliss vs Naomi

A győztes Alexa, alkalmazta a Twisted Bliss-t majd kopogtatta ellenfelét.

Baron Corbin vs Jack Swagger (Best-of-Seven Tournament, 3-ik állomás)

Rövid mérkőzés elé néztünk, Corbin irányított – majd befejező mozdulatát alkalmazva megnyerte a mérkőzést.

Dolph Ziggler és Heath Slater & Rhyno vs The Miz és The Spirit Squad

Az interkontinentális bajnok a SmackDown Tag Team bajnokaival állt Tag Team csapatba, hogy összecsaphassanak a korábbi interkontinentális bajnokkal és annak két társával a Spirit Squaddal.

A mérkőzés győztesei a The Miz & Spirit Squad trió, Miz a ringen kívül lekevert egy pofont Slater-nek (a bíró nem figyelt) majd az egyik Spirit Tag kopogtatta Slater-t.

Carmella érkezett a rin, egyből szóba szerette volna hozni kettejük utolsó összecsapását, amit követően Nikki Bella sétált ki a szorítóba és arra kérte a hölgyet, hogyha mondani akar róla valamit, akkor azt mondja a szemébe. Carmella szerint ez annyira tipikus vonása, hogy ismét megpróbálja ellopni a reflektorfényét. Carmella szóba hozta John Cena-t és kijelenti, hogy Nikki azért igazán “Fearless” (Rettenthetetlen) mert minden este képes hazamenni Mr. Hustle, Loyalty, Respect-hez. A hölgyek szócsatája végül lezárult Carmella távozásával, mielőtt még kirobbanhatott volna egy adok-kapok.
A backstage-ben Daniel Bryan telefonál Shane McMahon-al, akinek elmondja, hogy ideje lenni nekiállni gondolkozni a Survivor Series-re való csapatösszeállításukon. Ekkor Natalya jelent meg az irodában, aki elmondja, hogy Ő szeretne lenni az első tagja a Women’s Tag Team meccsnek, ahol a RAW ellen bizonyíthat.

AJ Styles vs James Ellsworth (WWE világbajnoki címmérkőzés)

A mérkőzés előtt Dean Ambrose felkereste Dani Bryan-t, hogy elkérjea meccs bíró szerepét, azonban Daniel közölte vele nem lehet bíró, minimum lehet felkonferáló, kommentátor illetve a gongot kezelheti. Dean Ambrose gondolkodott majd mondta oké az lesz majd elment, Daniel Bryan nem értette, hogy melyiket választotta a szupersztár. 😀 (nyilván mindet)

A meccs kezdődik, Dean felkonferálja a szupersztárokat majd hosszasan gongatja a gongot – elindul a mérkőzés. Azonban rövid időn belül reklámszünetet rendel el Dean, reklám után pedig reklámozta James Ellsworth pólóját 25$-ért.

James egy hatalmas Super kick-et adott le Styles-nak, aki kettő és félnél felrántotta a vállát. Végül AJ Styles-t diszkvalifikálták, mivel Dean sértegette őt mikrofonba – a bajnok pedig James-en aratott bosszút, ütötte, nem engedte el 5 számolásig. Vége lett a meccsnek, Dean tovább sértegette Styles-t.. Styles megunta támadt, azonban hamar lefeküdt – kapta Dean-tól a Dirty Deeds-t.

A teljes adás ide kattinva nézhető vissza.

(frs: WWEPankracio, RingSideNews, 434)

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.