WWE SmackDown LIVE 2016. október. 25 – Összefoglaló / Nagy esélyek

A kedd esti SmackDown mivel mással is kezdődhetett volna, mint James Ellsworth-al.

Dean Ambrose-t láthatjuk, aki egy stábtaggal beszélget. Megjelenik az öltözőjében James Ellsworth, aki szeretne köszönetet mondani a Lunatic Fringe-nek, hogy segítette és támogatta a hetek során őt. Élete legnagyobb pillanatait Dean-nek köszönhetően élte meg, hiszen két hét leforgása alatt kétszer is képes volt legyőzni a WWE Nehézsúlyú Világbajnokát. Szeretné ezt tettekkel is meghálálni és azt kéri, hogy a mostani Ambrose-Styles csatánál ott lehessen Dean sarkánál a szorító mellett.

Kane vs Bray Wyatt (No DQ mérkőzés)

Bray Wyatt érkezik elsőként a ringbe, majd következik egyből a nagy vörös szörny. Kezdetét veszi a csata, rövid időn belül a ringen kívül folytatják, Bray Wyatt egy székkel próbál fölénybe kerülni – azonban ez nem sikerül. Kane egy Chokeslam-hoz készíti elő Wyatt-et, azonban elsötétül az aréna és megjött Luke Harper aki megtámadta Kane-t. Rövid reklám után újra ketten folytatják a csatát, Kane mikor fölénybe került volna ismét beavatkozott Luke Harper, majd Kane őt is lecsapta bár csak egy kis időre. Ismét támadna Luke Harper, majd megszólal Randy Orton zenéje és érkezik a vipera.. Luke Harper inkább ki hátrál a ringből, majd Kane és Randy együt várják Bray feltápászkodását – Váratlan fordulatot vett a mérkőzés, a Vipera mindenkit lesokkolva nem hatalmas ellenségének Bray-nek, hanem Kane-nak adott egy RKO-t, majd elhagyta az arénát – Bray Wyatt kopogtatott és megnyerte a mérkőzést. A mérkőzés végén Bray Wyatt és Luke Harper is érthetetlenül állt az eset után.

Randy Orton-t kérdezték miért tette ezt, a válasza: “Ha nem tudod legyőzni őket, csatlakozz hozzájuk.

The Hype Bros vs The Ascension (Survivor Series Qualifier)

A tét igen nagy. A mérkőzés győztesei vehetnek részt a Survivor Series PPV-n rendezett RAW vs SmackDown csapatmérkőzésen.

Rövid mérkőzés vette kezdetét, a Hype Bros lazán megnyerte a mérkőzést.

Becky Lynch visszatért

…….

Daniel Bryan-ról kapunk képeket, épp az irodájában telefonál mikor Natalya felkeresi őt, újra kérni szeretné tőle, hogy hagy legyen ő a SmackDown csapatkapitány. Daniel igent mondott, persze ha ma este legyőzi Nikki Bella-t. Aki győz az lesz a csapatkapitány.

Nikki Bella vs Natalya (Survivor Series Qualifier)

A győztes Nikki Bella, így ő a csapatkapitány a Survivor Series-en. A mérkőzés után Carmella, aki megtámadta Nikki-t.

Dean Ambrose interjút láthatunk, azt mondja Dean ma legyőzi AJ Styles-t és vissza veszi a WWE világbajnoki címet.

Miz Promo

……………..

Rhyno & Heath Slater (c) vs The Spirit Squad (SmackDown Tag Team címmérkőzés)

A Miz Promo után láthatjuk ezt a mérkőzést. Ziggler és Miz a kommentátor asztalnál. A Spirit Squad hamar átveszi az irányítást, adok-kapok ment – majd a ringen kívül Miz és Ziggler egymásnak rontottak, ez megzavarta a Spirit Squad-ot, Kenny kiesett a ringből – Rhyno jött egy Spear-el és megnyerték a mérkőzést.

 

James Ellsworth kéri Ambrose-tól, hogy hagy legyen ő is a ring mellett – Ambrose igent mond rá.

AJ Styles vs Dean Ambrose (w/ James Ellsworth)

A tét igen nagy. Ha Dean győz akkor első számú kötelező kihívó lesz a WWE világbajnoki címre, azonban ha Styles akkor nem kap lehetőséget.

A meccs kezdetét vette, adok-kapok csatát láthattunk. Styles szinte amikor lehetősége adódott megtámadtad a ring mellett álló James-t, ebből egyszer elege lett a No Chin Music-nak majd a ringen kívül Styles-t földre küldte egy Super kick-el. A győztes diszkvalifikációval AJ Styles.

 

Az adatok nem véglegesek, kérjük maradj velünk a folytatásért.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.