WWE SmackDown LIVE 2016. november. 1 – Összefoglaló – HATALMAS CÍMMÉRKŐZÉS a TLC-re!

A SmackDown Live adása 2016. november 1-én a show hivatalos intro videójával indul, amit követően nem más érkezik a szorítóhoz, mint az elmúlt hetek egyik legfontosabb szereplője, James Ellsworth. Az előző SmackDown Live-on Dean Ambrose AJ Stlyes ellen léphetett ringbe, ahol James többszöri kérés után megjelenhetett a ring mellett. Végül a mérkőzés történései Ellsworth Superkick-jét követően fejeződtek be, hiszen Dean-t diszkvalifikálták az eset után.

James mikrofont fog és először is szeretné megköszönni a lehetőséget Shane McMahon-nak, valamint Daniel Bryan-nek, hogy kijöhetett most a SmackDown Live nyitányánál a szorítóba és elbúcsúzhasson. A közönségből ez a mondat vegyes reakciót váltott ki, volt aki szerette volna a pankrátor minél előbbi távozását, azonban akadtak olyanok is, akik tiltakoztak a felvetés ellen. Ellsworth szeretné kihívni Dean Ambrose-t, hogy bocsánatot kérhessen tőle az előző kedden történtek miatt…Kis idő elteltével megszólal a Lunatic Fringe zenéje, amit követően érkezik az egykori WWE Nehézsúlyú Világbajnok a szorítóhoz. A publikum nagy szeretettel fogadja a Szupersztárt, akinek a tekintete meglehetősen komoly, amíg James arcán a kétségbeesés tükröződik.
Dean bevonulása után egyből megszólalt és odasétált James-hez. Megpaskolta kicsit erőteljesebben a szokottnál Ellsworth vállát és tarkóját, amit követően kijelenti, hogy nagyon sokat agyalt a történéseken. Sokat gondolkozott azon, hogy le kellene tépnie James fejét a medvemancsaival, vagy hogy az arcát ET kinézetűvé kellene formálnia. Viszont arra jutott, hogy ez teljes mértékben az Ő hibája, hiszen Ő engedte James-nek, hogy megjelenjen a ring mellett, így a fiatal pankrátor nem tartozik bocsánatkéréssel. Ellsworth ezt követően kijelenti, hogy nem fejezhetik be ennyivel, hiszen Dean-nek köszönheti, hogy két győzelmet tudott szerezni AJ Styles ellen. Azért érkezett ide a SmackDown Live-ra, hogy harcoljon, viszont az előző adáson a főesemény nem az Ő ütközete volt. Elvette Dean-től a hatalmas lehetőséget a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övre. Tudja, hogy minden ember követ el hibákat. Ambrose ezt követően elmondja nagyon sokszor és nagyon hosszan, hogy elfelejti az egészet, ha Ellsworth megígéri neki, hogy soha, de soha, de soha nem fog újra Dean útjába állni a későbbiekben. James ez után elmondja, hogyha lehetősége lenne építeni egy időgépet, akkor visszautazna az időben és megváltoztatná a tettét, hiszen nagyon gyötri, amit tett. Azonban nem tud visszautazni az időben, így az összes, amit tehet, hogy Dean szemébe néz és őszintén bocsánatot kér.
James kiskutya tekintetét AJ Stlyes zenéje szakítja félbe, amire a bejárat felől érkezett a cég Nehézsúlyú Világbajnoka. AJ meglehetősen értetlen arckifejezéssel érkezett a szorítóhoz, ahol aztán megkérdezte James-t, hogy mégis mi oka lenne bocsánatot kérni Dean Ambrose-tól? A közönség a megérkezését követően az “AJ Styles” nevezet kezdte el egy emberként kántálni. Ezt hallva a címvédő “rendkívül szimpatikus, rajongóközpontú” módon arra kérte a szurkolókat, hogy fogják be egy percre, hiszen James-hez próbál beszélni. A Bajnok szerint Dean nem segített James-nek, hanem használta őt az elmúlt hetek során. Ellsworth-öt Dean sosem tisztelte, sőt Styles magabiztosan kijelenti, hogy sokkal inkább tisztelte Ő a fiatal pankrátort, mint Ambrose valaha is. AJ mondanivalóját követően Dean kijelenti, hogy sokkal különb James, mint a címvédő, hiszen Ellsworth inkább az őszinteséget és a kemény munka utáni sikert választotta, nem pedig a sima csalás utáni győzelmeket, mint Styles.
Ezt követően Styles és Dean is elhajították a mikrofont, azonban a verekedést szerette volna James elkerülni, így a két Szupersztár közé állt, hogy távol tartsa őket egymástól. AJ meglökte Ellsworth-öt, aki egyenesen a Lunatic-nak esett ,így földre lökve őt. Ahogy Ambrose felállt a padlóról a Bajnok egy kemény Enziguri-val esett neki kihívójának. Végül Styles kivágta a ringből James-t és értékesítette még a Phenomemal Forearm-ot is.

A Backstage-ben láthattuk, ahol James Ellsworth tovább mondogatja, hogy mennyire sajnálja a történteket. Daniel Bryan elmondja, hogy a mostani adáson Dean ismét összemérheti az erejét AJ Styles-al, ha megszerezi a Bajnok ellen a győzelmet, akkor Ő lesz a Phenomenal One elő számú kihívója. Viszont ha veszít, akkor ennyi volt a második lehetőségekből, nem számít, hogy mi történik, ez az utolsó lehetősége.

Kane vs Randy Orton (No DQ)

Egy diszkvalifikáció nélküli csatában mérhette össze erejét a pár hete még csapattársként szereplő Kane és Randy Orton. A Vipera egy Backstage interjúban elmondta, hogy ha “Nem tudod legyőzni, csatlakozz”. Amivel egyértelművé tette, hogy Bray Wyatt oldalán fog megjelenni az elkövetkezendő adásokon. Ezúttal is így történt, ahol egy kemény csatában képes volt legyőzni az RKO után a Red Demon-t…A csatát követően Luke Harper felszedte a földről Kane-t, akit oda szeretett volna lökni a Sister Abigail-re készülő Bray-nek. Azonban Orton vetette oda a Vörös Szörnyet Wyatt-nek, aki aztán értékesítette a Finisher-jét.

Nikki Bella és Becky Lynch vs Alexa Bliss vs Carmella

A hölgyek Tag Team csatájában a győzelmet a heel dívák csapata tudta megszerezni kopogtatással. Alexa tudott egy Sleeper Hold-ot követően értékesíteni egy komolyabb DDT-t, ami elég volt ahhoz, hogy Becky ne legyen képes kirúgni a pin-ből és elveszítse a csatát.

The Spirit Squad vs The American Alpha

A hölgyek tag team küzdelmét követően 4 úr is ringbe szállhatott egy csapatmérkőzés keretien belül. A győzelmet Chad Gable szemfüles gáncsolását követően az American Alpha tudta megszerezni.

The Miz és Maryse érkeztek a szorítóba, akik szerették volna megrendezni a Miz TV-t, amiben az egykori Interkontinentális Bajnok vendége egy szintén korábbi címvédő, mostani General Menedzser, Daniel Bryan lesz. Miz felkonferálja egykori NXT mentoráltját, akit nagy szeretettel fogad a közönség. A bevonulását követően helyet foglalnak és a publikum veszi át a szót, akik a “Daniel Bryan” nevet kezdik el egy emberként kántálni…Miz a szokásos stílusában indította el a beszélgetést, amit követően Daniel felhívta a Szupersztár figyelmét arra, hogy GM-ként egyszerűen képes törölni a talk-show-t. A pankrátor ekkor kijelentette, hogy csak egy szimpla beszélgetésről van szó, térjenek hát rá a Surivor Series-re. Daniel-nek tetszik az ötlet, hiszen szeretne pár dolgot bejelenteni a közelgő PPV-vel kapcsoltban. A SmackDown Live csapatharcában még láthatunk kvalifikációs csatát, aminek a győztese(i) csatlakozni fognak a Hype Bros, az American Alpha és a SmackDown Live Tag Team Bajnokok, Heath Slater és Rhyno csapatához.
Miz szerint ez is nagyon érdekes, de szeretne inkább komolyabb információkat hallani a férfiak SamckDown Live csapatáról. Daniel kijelenti, hogy akik biztosan benne lesznek Shane és Daniel közös megegyezése értelmében a csapatban: Randy Orton, Baron Corbin, Bray Wyatt, Dean Ambrose, AJ Styles. The Miz az utolsó név bejelentése előtt felállt, hogy ünnepeltethesse kicsit magát, azonban nem került be Daniel csapatába. A Talk-Show vezetője ekkor kérdőre vonja Daniel-t, hogy mégis miért gondolja, hogy besétál ide a Miz TV-be és leégeti a műsorvezetőt az egész aréna és Maryse előtt. Bryan ekkor megmagyarázza, hogy nem olyanokat keresnek, akik félnek a harctól, hanem olyanokat, akik készek bármikor csatába szállni. Miz ekkor felkapta a vizet és kijelentette, hogy Daniel Bryan az, aki tart a harctól (Hiszen Daniel kénytelen volt komoly nyaksérülése miatt visszavonulni). Ez pedig azt jelenti, hogy nem jó sem a harcban, sem semmi másban a szervezetnél. Jobban tenné, ha inkább azzal foglalkozna, amihez ért, sétálgasson inkább John Cena házában a Total Bellas-ban…Daniel ezt követően arrébb vágott egy széket, amit látva Miz egyből kisietett a szorítóból. Bryan pedig felkonferálta a következő csatát, amiben ugyan nem Miz fog szerepelni. Arra kérte Miz-t, hogy csak csinálja azt, amiben Ő a legjobb bújjon el a nagyfiúk mögé és onnan jártassa a száját. Most pedig az Interkontinentális Bajnok fog következni, aki megrendez egy Open Challange-et.

Open Challange – Interkontinentális Bajnoki öv

Dolph Ziggler érkezett, aki kíváncsian várta, hogy ki lesz a kihívója a Bajnoki övért. Kis idő elteltével Curt Hawkins sétált be az arénába, aki szerette volna felvenni a harcot a címvédővel szemben…A csata elindulását követően Dolph Ziggler 7 másodperc alatt képes volt legyőzni kihívóját. Ahogy Curt megfordult a gongszót követően kapott egy gyors Superkick-et, amit követően Dolph könnyedén kopogtatta őt.
Dolph ezt követően adott egy rövidebb interjút Renee Young-nak.

The Headbangers vs The Usos

Egy papírforma csatában az Uso ikrek képesek voltak győzelmet szerezni.

Dean Ambrose vs AJ Styles

A csatában Ambrose az első számú kihívói jogért harcolt, ahol nem jelenhetett meg a szorító mellett James Ellsworth. Azonban a kéréseknek nem tudott eleget tenni James és odasietett a ringhez, hogy buzdítsa a Lunatic-ot. Amíg Dean Ellsworth-el volt elfoglalva egy keményebb rúgást szenvedett el a címvédőtől. Látszott, hogy hatalmas kő gördült le James szívéről, amikor Ambrose képes volt kirúgni a kopogtatásból.
James-t kikergették a közönség soraiba a biztonsági emberek, amit követően visszatért és egy kemény lökést kapott AJ-től, aminek hatására a kommentátori asztalhoz esett. Amikor AJ visszatért a csatához, Dean már összeszedettebb volt és kiosztotta a Dirty Deeds-et, ami után megszerezte a győzelmet.

A teljes adás ide kattintva nézhető vissza.

(frs: WWEPankracio)

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2016-11-21

    […] És végül minden bizonnyal jönnek a tegnapról való eredmények, illetve kezdődnek a mérkőzés bejelentések a December. 4-én startoló TLC-re. […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.