WWE SmackDown LIVE 2016. november. 8 – Összefoglaló / Gigantikus bejelentés

A SmackDown Live adása 2016. november 8-án Glasgow városából Skóciából jelentkezik, ahol legelőször AJ Styles zenéje szólal meg az arénában. A WWE Nehézsúlyú Világbajnok nevezve lett Shane McMahon Survivor Series SmackDown csapatába, amit követően a TLC-n kell megvédenie a Bajnoki címet Dean Ambrose ellen egy Tables, Ladders and Chairs csatában.

AJ mikrofont fog és elmondja, hogy nem hat rá a közönség szeretete és ellenszenve sem. Egyszerűen csak annyit akar, hogy minden helyszínen lévő rajongók foglaljon helyet és maradjon csendben. Nem érdekli, hogy mit gondol vagy hogy mit szeretne a publikum, egyedül az foglalkoztatja, hogy Dean Ambrose csalással megszerezte a lehetőséget az előző SmackDown Live adásán Styles Bajnoki övéért…A Phenomenal ezt követően kijelenti, hogy az egész csatát megzavarta egy hete James Ellsworth. Viszont ideje koncentrálni a november 20-án esedékes Survivor Series-re, ahol a Team RAW ellen léphetnek ringbe. Styles-nak egyáltalán nincs szüksége Dean Ambrose-ra, mint csapattársra a következő PPV-n, hiszen Ő a “Face who runs the place”, ezért biztosíthat mindenki, hogy az Ő SmackDown csapata rommá fogja verni a RAW bandáját…Kis idő elteltével a SmackDown Live Team egy másik tagja, Baron Corbin jelenik meg, aki a szorítóba sétál a címvédő mellé. Baron itt kijelenti, hogy ringbe fog szállni a PPV-n, viszont nem Styles csapatában. Nem tudták tovább folytatni, hiszen a Wyatt Famil érkezett Randy Orton társaságában. A ring széléhez sétáltak, amit követően Styles hirtelen megszólalással köszöntette őket a SmackDown Live csapatában.
Dean Ambrose érkezett következőként, akit nagy szeretettel fogadott a közönség. A Lunati Fringe James Ellsworth társaságában érkezett, akinek szintén megörült a publikum. A bevonulásukat követően a rajongók egy emberként kezdték el kántálni az “Ellsworth” nevet, amit követően Dean kijelentette, hogy James az Ő vendége a mostani adáson, hiszen sosem volt a fiatal Skóciában. Stlyes-t nem érdekli, hogy miért hozta ide és nem érdekli, hogy kivel van, azt akarja, hogy most azonnal távozzon a ringből. Ambrose kijelenti, hogyha problémája van Ellsworth-el, akkor problémája van Glasgow embereivel, ha pedig el akarja távolítani a ringből, akkor a Lunatic-on keresztül kell ezt megtennie.

Baron Corbin megelégelte a műsort és távozott a ringből, majd a bejárat felé indult. Styles hívta vissza, viszont semmit sem hatottak a címvédő szavai. Shane McMahon érkezett, aki a ringbe sétált és elmondta, hogy tisztában van azzal, hogy a csapatában mindenki a legjobbnak gondolja magát. Éppen azért kerültek be a csapatba, mert Shane is lát bennük potenciált egy nyerő csapatmunkára, viszont annak a megteremtéséhez félre kell tenniük a személyes ellentéteiket. Egyedül arra kell koncentrálniuk, hogy erre az egy estére csapatként képesek legyenek együtt dolgozni és legyőzzék a Team RAW-t. James Ellswort-nek támadt egy ötlete, amit habozás nélkül megosztott O-Mac-el, akinek egyből megtetszett a felvetés. Zöld utat kapott a fiatal, aminek értelmében a Team SmackDown hivatalos kabalafigurája lehet majd a PPV eseményen James…Ezt követően Shane bejelenti a főeseményt, amiben a Randy Orton-nal pár hete kiegészült Wyatt Family szembe nézhet Dean Ambrose, Baron Corbin és James Ellsworth triójával.

A Backstage-ben Baron Corbin-t kereste meg Shane O-Mac, akinek elmondta, hogy a mostani főeseményen szerepelnie kell. Corbin kijelenti, hogy egyáltalán nem érdekli ez a Tag Team csata és nem fog benne részt venni, ha ez pedig nem tetszik Shane-nek, akkor nyugodtak kirúghatja a SmackDown Live csapatából. Viszont ahogy Corbin látja a helyzetet, Shane-nek jobban szüksége van a Szupersztárra, mint fordítva. McMahon ekkor átgondolta a helyzetet és inkább egy 1 on 1 csatába küldi a pankrátort, ahol a sérülésből visszatérő Kalisto ellen léphet ringbe.

The Breezango vs The Vaudevillains

A mostani adás első összecsapásában egy Tag Team küzdelmet láthattunk, ami kicsit meglepően zárult. Egy nem túl hosszas küzdelemben Tyler Breeze volt képes kopogtatni és megszerezni ezzel a győzelmet.

Natalya vs Naomi

Egy szintén nagyon rövid mérkőzést vívtak a hölgyek, amiben Naomi kopogtatásával zárult a harc.

A Backstage-ben James Ellsworth próbálja a dolgok napos oldalát nézni és kijelenti ,hogy nincs szükségük a mostani 6 Man Tag Team csatában Baron Corbin-ra. James szerint ezt képesek megcsinálni ketten együtt. Daniel Bryan jelent meg, aminek látszólag nagyon megörült Dean Ambose, aki elmondta, hogy ebből egy 2-3 elleni csata lesz. Kicsit mérlegelte a Lunatic a helyzetet és kijavította magát, miszerint egy 1 és fél a 3 elleni küzdelem…Daniel nem mást jelentett be a csapattársuknak, mint Kane-t.

Baron Corbin vs Kalisto

A küzdelemben teljes mértékben Corbin dominált, amit követően megunta a harcot és távozni szeretett volna. Ekkor lecsúszott a lába a ring sarkáról és a Szupersztár egyből a térdéhez kapott. A sérült lábát Kalisto ezt követően komolyan kezelésbe vette. A csata győztes nélkül ért véget, kíváncsian várhatjuk, hogy mi lesz a SmackDown Live csapatával Baron sérülése után.

Becky Lynch vs Alexa Bliss (SmackDown Live Women’s bajnoki címmérkőzés)

Egy pörgős csatát láthattunk a hölgyek között, amit feldobott az összecsapás tétje, ami nem más volt ,mint a Becky által birtokolt Bajnoki öv. A győzelmet mindkét fél próbált a folyamatosan kopogtatásokkal megszerezni, végül egy sikertelen pin-t követően sor került a Disarm-Her nevezetű Finisher-re. Ebből a szorításból Alexa nem volt képes kirúgni, így kénytelen volt feladni a harcot.

A Backstage-ben Maryse és The Miz keresték meg Daniel-t és Shane-t, akiknek elmondta a hölgy, hogy nagyon idegesítő nekik, hogy Dolph Ziggler-nek egy RAW Szupersztár, Sami Zayn ellen kell megvédeni a Bajnoki övet. Emellett Daniel bejelenti, hogy The Brian Kendrick is helyet fog kapni a Survivor Series-en, ahol Kalisto ellen léphet ringbe, ha sikerült itt a Luchador-nak megszerezni a győzelmet és a Bajnoki övet, akkor az egész Cruiserweight Divízió a SmackDown Live-ra fog kerülni. Emellett a 900. SmackDown adáson The Miz megkapja a lehetőséget Dolph Ziggler ellen az Interkontinentális Bajnoki övért.

Curt Hawkins vs Apollo Crews

A küzdelem nagyon rövid volt, valamint felborult a papírforma és Curt tudta megszerezni a győzelmet.

Dean Ambrose, James Ellsworth és Kane vs The Wyatt Family

A főeseményen James Ellsworth került a középpontba, aki Shawn Michaels-t idéző mozdulatsor után szerette volna értékesíteni a Sweet Chin Music-ot, azonban Bray szemfülesen elkapta ellenfelét és kiosztotta neki a Sister Abigail-t. Ezt követően sor került a kopogtatásra, amivel a Wyatt Family tudott győzelmet szerezni.

Kezdett kicsit eldurvulni a ringben a helyzet, így Shane McMahon érkezett, hogy rendet tegyen a Szupersztárjai között. Daniel Bryan sétált a ringbe egy kis idő elteltével, aki szerette volna pótolni a sérülés miatt kihagyni kényszerülő Baron Corbin-t. A listája jobb oldalán van egy név, ami nem másé, mint az övé, azonban nem léphet a korábban szerzett nyaksérülése miatt ringbe. Az összes SmackDown Live Szupersztár nevét látja, azonban a bal oldalon is van egy potenciális személy…Arra kéri Daniel Bryan Shane McMahon-t, hogy legyen Ő a SmackDown Live csapata ötödik tagja. Természetesen ebbe belegyezik az irányító, aminek rendkívül örült az egész publikum.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.