WWE SmackDown LIVE 2016. november. 15 – Összefoglaló / A 900. adás, utolsó találkozó az #SS előtt

A SmackDown LIVE adása egy kisebb előretekintő videóval indult. A mostani Show-val kapcsolatban már több pikáns információ napvilágot látott, amiket egy pár perces promo-ban egy csokorba gyűjtött a cég. Biztosra vehetjük, hogy a szervezet az előre bejelentett visszatéréseken és csatákon kívül tartogat még valami különlegesebb meglepetést a tarsolyában..

Az arénában legelőször nem más jelenik meg, mint a SmackDown Live két irányító személyisége, Daniel Bryan és Shane McMahon. Először is szeretnének mindenkit nagy szeretettel köszönteni a 900. SmackDown adáson. Daniel szerint ez egy igazán jelentős történelmi adás lesz, amit nem is lehetne jobban megünnepelni, mint a WWE Hall Of Famer-jének, a “Rated R Szupersztárnak” visszatérésével. Viszont ha már a visszatérésekről beszélünk, akkor meg kell említeni a 3 és fél év után SmackDown-ra visszatérő legendát, The Undertaker-t.

The Miz vs Dolph Ziggler (Interkontinentális bajnoki címmérkőzés)

Shane kijelenti, hogy a 900. adást egy címmérkőzéssel indíthatják, amiben The Miz megkapta a lehetőséget, hogy visszaszerezze a Dolph Ziggler ellen korábban elvesztett Interkontinentális Bajnoki övet. Egy “Title vs Career” csatában tudta a Show-Off megszerezni a díjat, amit követően magabiztosan birtokolja és védi meg a címet adásról adásra…A mostani összecsapásuk pörgős volt, amiben Dolph Ziggler volt képes fölénybe kerülni a csata végére. Azonban The Miz-nek ismét volt egy kis plusz hátszele, a Spirit Squad csapat személyében. A két érkező Szupersztár a ring sarkához sietett, azonban Dolph képes volt lereagálni a helyzetet és mindkét támadójának kiosztott egy-egy Superkick-et. A hátulról érkező kihívójának támadását már nem tudta kivédeni, így Miz a Figure 4 Leg Lock-al fölénybe került. Ziggler nagy nehezen, de képes volt elkúszni a kötélig és megmenekült a szorításból. Miz igyekezett újra értékesíteni a Submission mozdulatot, azonban a Show-Off egyből kopogtatásba fogta ellenfelét. A csata főszereplője az urakon kívül Maryse lett, aki meglökte férjét és ezáltal Miz került felülre a pinben. A kopogtatást követően a meglepettség és az öröm tükröződött Miz, Maryse és a Spirit Squad arcán, hiszen a “WWE Legnézettebbje” képes volt megszerezni ismét az Interkontinentális Bajnoki címet.

A Backstage-ben Daniel Bryan-t kereste meg Alexa Bliss, azonban a beszélgetésükből egy edzői értekezlet lett, amit Natalya tartott a SmackDown Women’s csapat edzőjeként. Alexa miután végighallgatta meglehetősen értetlenkedve távozott az irodából.

Oney Lorcan vs Kalisto

Kalisto az előző heti SmackDown Live adásban Baron Corbin ellen szerepelhetett, ahol egy meglehetősen furcsa körülmények közt szerzett sérülés miatt Baron nem tudta folytatni a csatát…A mostani összecsapásában a Luchador nagyon gyorsan tudta értékesíteni a Finisher-jét, amit követően lekopogtatta ellenfelét.

A Backstage-ben Booker T találkozott a SmackDown Live pár csapatával, akik majd a SmackDown-t fogják erősíteni a Survivor Series-en. Itt Fandango és Tyler Breeze rendőr jelmezben megérkezve kicsit kiverik a biztosítékot a legendánál, amit követően King Booker arra utasítja őket, hogy öltözzenek át a SmackDown színeibe.

Carmella vs Nikki Bella

A küzdelem közben a legnagyobb érdeklődés a RAW pólóban megjelenő Charlotte felé irányult, aki jeggyel a kezében sétált a közönség soraiban. A cinikusan szurkoló WWE Women’s Bajnokot megtámadta Nikki, azonban ez csak olaj volt a tűzre, hiszen a komplett RAW női csapat megjelent és megtámadták Nikki Bella-t. Ezt látva megjelentek a SmackDown Live női pankrátorai is, akik természetesen felvették a versenyt leendő ellenfeleikkel.

The Ascension, The Spirit Squad, The Vaudevillains és The Headbangers vs Tyler Breeze, Fandango, American Alpha, The Hype Bros és The Usos (16 fős Tag Team mérkőzés)

Ha a pankrációban lenne “barátságos meccs” akkor ezt mindenképpen kikiálthatnánk annak, hiszen egy csapatot alkotott a SmackDown Live leendő Survivor Sereis brigádja és a csapatba be nem került SD tag team-ek ellen léphettek ringbe. Végül az American Alpha Tag Finisher-jét követően tudott a SmackDown Live csapata győzelmet szerezni.

Nem másnak a zenéje szólal meg, mint a WWE történelmének egyik legkiemelkedőbb Nehézsúlyú Világbajnokáé, a Hall Of Famer, Edge-é. A közönség nagy szeretettel fogadja a “Rated R Szupersztárt” aki jóval szőrösebben érkezik, mint legutolsó WWE látogatásakor. A ringbe sétálását követően kijelenti, hogy nagyon izgatott és nem csak azért, mert egy újabb Cutting Edge-et rendezhet meg, azért is mert erre a 900. SmackDown adáson kerülhet sor. Aki ismeri Edge-et az tudja, hogy mindig is a kék brand-ben hitt, így megtiszteltetésnek érzi, hogy a Tradicionális Survivor Series Tag Team csatában részt vevő SD Szupersztárokkal készíthet egy interjút. Szeretné megkérni a csapat résztvevőit, hogy lépjenek be a mellé a szorítóba.
Sorban érkeztek a pankrátorok, akik a kötelek közé sétáltak. Felsorakoztak a Szupersztárok, amit követően Edge kijelenti, hogy folyamatosan figyelte a Brand Split-et követően a SmackDown-t és látja, hogy a lehetőséget földje lett az adás és van valaki, aki sokkal jobban értékeli és kihasználja ezt. Nagyon büszke erre az emberre és kezet szeretne rázni vele. Edge odasétált AJ Styles elé, majd átnyújtott a kezét a Bajnok mellett figyelő James Ellsworth-nek. James elmondja, hogy ez egy óriási megtiszteltetés, hiszen egész életében Edge rajongója volt és kihasználná az alkalmat, azzal, hogy a Hall Of Famer-el együtt megcsinálja a Five Second Pose-t…Ezt hallva AJ Styles tiltakozni kezdett és kijelentette, hogy a Five Second Pose régen is hülyeség volt és most is az. Styles azt javasolja, hogy inkább készítsen egy interjút azzal a taggal a csapatban, aki komolyan számít. Edge szerint ez egy jó ötlet és odalép egykori “Rated RKO”-s csapattársához, Randy Orton-hoz. Edge kijelenti, hogy az egykori partnere most a Wyatt Family tagja. Megkérdezi a Viperát, hogy mégis mi történt vele? Azonban nem kap rá választ és egy újabb odaszúrással próbálkozott Edge, ami szerint Wyatt zsinórjai kellenek ahhoz, hogy Orton beszélhessen. Wyatt kijelentette, hogy Randy jelenleg halott, de ne aggódjanak, hiszen feléled a Survivor Series-re, ahol a világ legveszélyesebbjeként fog harcolni. Egy megállíthatatlan Viperaként…Edde ezt követően átadja a szót Shane O-Mac-nek. Shane próbálta kicsit összeszedni a csapatát, azonban indult pár vita és ellentét kiéleződése.
Nem más vetett véget a vitatkozásnak, mint a gongszó, amit hallva mindegyik Szupersztár elhalkult.

A rajongók hatalmas hangzavarral vették tudomásul Undertaker érkezését. A hosszas bevonulását követően odaállt szemtől szemben Shane McMahon elé. Kettejük utolsó találkozására a WrestleMana-n került sor, ahol Shane egy eszméletlen ugrást mutatott be a Cell tetejéről. Taker hátrébb sétált és mikrofont fogott…A Phenom elmondja, hogy nem is lehetne jobb megbízottja a SmackDown-nak, mint egy olyan ember, aki nem ismeri a félelmet. A mondatát követően Shane-re mutat, majd a közönség a “Shane O-Mac” nevet kezdi kántálni. Taker 2 ok miatt van itt a mostani adáson: Először is azért, mert a Survivor Series-en született meg Undertaker, valamint a SmackDown mindigis az volt az otthona. Ez pedig elvezeti őt a második ponthoz, ami szerint nincs félni valójuk a Survivor Sereis mérkőzésen. Azonban ha elbuknak, akkor lesz félni valójuk a Deadman haragja iránt. “Team RAW Better Rest In Peace”.

 

Folytatás pedig a vasárnapi Survivor Series-en, ahol jobbnál jobb mérkőzéseket láthatunk majd.

(VIA)

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.