WWE SmackDown LIVE 2016. november. 29 – Összefoglaló / Út a TLC felé

A SmackDown Live adása 2016. november 29-én a Dél-Karolinai Egyetemről jelentkezik, ahol legelőször egy kisebb bejelentést tesz a cég. Ennek értelmében a mostani show-ban megrendezésre fog kerülni egy Tag Team csata a Wyatt Family és az American Alpha között. A küzdelem győztese megkapja a lehetőséget a következő PPV Események a SmackDown Live Tag Team Bajnoki övért.

Az adás indulásánál a ringbe legelőször Renee Young érkezik, aki szeretne lebonyolítani egy szerződés aláírást Becky Lynch és Alexa Bliss között. A két női pankrátor bevonulását követően Alexa szerette volna megjegyezni, hogy milyen borzalmas Renee Young öltözete és stílusa. Ezt követően Becky Lynch leendő ellenfelét a DC Univerzum népszerű karakterének Harley Quinn-nek nevezte. Bliss ezt követően rátér a lényegre, miszerint nem számít, hogy ezidáig mi is történt kettejük között, hiszen a következő összecsapásukat követően Alexa lesz a SmackDown Live Women’s Bajnok. A kihívó kijelenti, hogy ebben a témában pedig egyet ért vele a WWE Univerzum is, azonban a rajongók ezt hallva hangosan ellenkeztek a felvetéssel kapcsolatban. Becky ezt követően kijelenti, hogy végre kirajzolódott…Lynch elmondja, hogy Alexa tejes mértékben az unokatestvérére emlékezteti, akinek ugyan úgy szőke a haja, valamint ugyan úgy hisztizik és ellenkezik, ha valami nem sikerül neki. Az egyetlen bökkenő az, hogy Becky unokatestvére mindössze 4 éves. Ezt követően Becky lefekteti a ring közepén elhelyezett asztalra a Bajnoki címet és aláírja a szerződést. Egy kisebb szócsatát követően Alexa is aláírja a papírt, majd sor kerül a kettejük közti ütésváltásra. A bunyóból ezúttal Alexa jött ki jobban, vajon a Bajnoki övért folyó küzdelemben is így fog végződni a harc?

Kalisto és Dolph Ziggler vs Baron Corbin és The Miz

A Tag Team küzdelem diszkvalifikációval végződött hiszen Baron Corbin látva, hogy The Miz-t éppen Kalisto kopogtatni próbálja nem megengedett eszközökkel védekezett. Egy széket fogott, amivel kemény ütést mért a luchador hátára. Így kizárással Kalisto és Dolph Ziggler tudta megszerezni a győzelmet.

A Backstage-ben Chad Galbe és Jason Jordan álltak Renee Young rendelkezésére egy rövid interjú erejéig, ahol a kommentátorhölgy a mostani összecsapásukról kérdezte a csapatot, ahol a Wyatt Family ellen kell bizonyítaniuk. A Tag Team nagyon magabiztos volt, hiszen Jason képes lenne elmondásuk szerint Randy-t és Bray-t is földre küldeni egy-egy Suplex-el. Valamint Chad szorítása elég lenne ahhoz, hogy megszerezzék a végső győzelmet. Ezúttal nem lesz elég Bray-nek, hogy az egész világot a kezében tartja, hiszen a történet befejezésénél az American Alpha fogja a Tag Team Bajnoki öveket a kezükben tartani.
A Kulisszák mögött szintén láthattuk, ahogy a Wyatt Family három tagja megjelent és Bray elmondta a saját nézőpontját.

A ringbe ezt követően Carmella érkezett, aki szeretne egy kisebb speciális üzenete Nikki Bella barátjának. Ezt hallva a rajongók a “How You Doin’?” mondatot kezdték el kántálni, utalva ezzel arra, hogy Carmella barátja nem más, mint Big Cass. Ezt követően a hölgy rátér a lényegre és elmondja Mr. Hustle, Loyalty, Respect-nek, hogy a TLC-n a No DQ csatájukban olyan keményen mellbe fogja vágni Nikki-t egy székkel, hogy a “Bella Ikrek” egyenesen a hátán jöjjenek ki. Emellett olyan kreativitással átalakíthatja Nikki arcát, hogy fel se ismerjék többet. Ezek után pedig népszerű lesz, amint Nikki legújabb posztjait egyenesen a kórházi ágyból fogja megejteni…Carmella nem tudta tovább folytatni, hiszen megszólalt Nikki zenéje és végigrohant az érkező díva a rámpán egészen a ringig. A Bella hölgy nekiesett leendő ellenfelének, aki végül kénytelen volt fájdalmai közepette távozni az arénából.

A szorítóba ezt követően Dean Ambrose érkezik, aki szeretné megrendezni ezúttal az Ambrose Asylum-ot, amiben a vendége nem más lesz, mint az a fickó, aki képes volt egy héttel ezelőtt megszerezni AJ Styles ellen a győzelmet és az első WWE SmackDown Live szerződését…Ellswort érkezik, aki ezt követően elmondja, hogy milyen hatalmas élmény is volt neki, hogy háromszor képes volt legyőzni a WWE Nehézsúlyú Világbajnokát és most már hivatalosan is a SmackDown Live Roster-jének a tagja. Természetesen megjelent AJ Styles is, aki a ringbe sétált és összeszólalkozott a két Szupersztárral. Dean elmondta, hogy 5 nap múlva álljon készen a címvédő, hiszen egy nagyon veszélyes és nagyon kemény csatában kell megvédenie a Lunatic ellen az övét egy TLC csatában. A Phenomemal One a Lunatic kemény szavait követően nekiesett mindkét ringbe álló Szupersztárnak. A bunyó végén Ellsworth-öt hordágyon kellett elvinni az aréna területéről, hiszen egy nagyon kemény verést kapott a Bajnoktól.

Kane vs Luke Harper

A két óriás küzdelmében a győzelmet Kane tudta megszerezni, aki a jól ismert ChokeSlam-et követően kopogtatni tudta Luke-ot.

American Alpha vs The Wyatt Family

A küzdelemnek nem kis tétje volt, hiszen a győztes megkapja a lehetőséget, hogy ringbe léphessen a TLC-n Heath Slater és Rhyno csapata ellen a SmackDown Live Bajnoki övért…Pörgős csatát láthattunk, aminek a végén kialudtak a fények és megjelent a szorító mellett Luke Harper. A Family tag érkezése elég volt ahhoz, hogy Jason Jordan-t Bray elkapja a Sister Abigail-el. A Finisher Chad Gable érkezése miatt nem sikerült, azonban Orton sietett a ringbe és kiosztott Chad-nek egy RKO-t. Ezt követően sor kerülhetett Bray befejező mozdulatára, ami után kopogtatni tudta az American Alpha csapatát a Wyatt Family.

Ezzel zárult a mostani SmackDown Live, amit majd a TLC fog követni december 4-én vasárnap, ahol garantáltan el fog szabadulni a pokol és kemény csatákat tekinthetünk meg, amiket nem igazán láthatunk a heti adások során.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.