WWE SmackDown LIVE 2016. december. 13 – Összefoglaló / Új esély a bajnoki címre

A SmackDown kezdésénél Daniel Bryan és Shane McMahon visszatekintenek az előző keddi adásra, ahol megjelent James Ellsworth Dean Ambrose küzdelmében azzal a céllal, hogy segítséget nyújtson a Lunatic-nek a jelenlétével. Az irodában láthattuk, hogy James sétált oda a Commissioner-het és a General Menedzser-hez, akik kénytelenek voltak hátra-hátra hajolni és lépni a beszélgetés alatt. Ellsworth végig tüsszögött és köhögött, ami miatt a SmackDown Live irányítói elnapolják a címszerzésének időpontját és hazaküldték az adás helyszínéről a pankrátort.

A ringben először nem más jelent meg, mint a SmackDown Interkontinentális Bajnoka, The Miz. Maryse társaságában elmondta, hogy ezúttal nem más lesz a vendége, mint a cég Nehézsúlyú Világbajnoka, AJ Styles. A felkonferálást követően a közönség nagy szeretettel fogadta a Phenomenal One-t, akinek már nem volt szüksége az előző SmackDown-on még viselt lábrögzítőre…Miz először szerette volna szóba hozni a Backstage-ben látott történéseket, amik hatására James kénytelen volt elhagyni az adás helyszínét. Styles erre csak annyit válaszolt, hogy: “Úgy néz ki kiütötte egy kis “Chin-Fluenza”. AJ szerint Daniel és Shane jól végzik a munkájukat, viszont hiába az, amit Ellsworth felé tesznek. Előbb vagy utóbb, Styles a SmackDown Live ringjében képes lesz megsemmisíteni a pankrátort. Miz ezt követően rendkívül teátrálisan megkérdezi a vendégétől, hogy mégis hogy tud úgy aludni, hogy akárhol, akármikor ringbe szállhat James ellen. Pár pillanatnyi döbbent csend után mindketten hatalmasat nevettek, majd Styles kijelentette, hogy Miz egy vicces csóka…Miz kíváncsi arra, hogy mi lesz a következő állomása ezt követően Styles-nak. AJ kijelentette, hogy már legyőzte John Cena-t, Dean Ambrose-t és nem fog problémát okozni neki, hogy szétzúzza James Ellsworth-öt. Miz és Styles meglehetőségen baráti hangulatú beszélgetésében ezt követően folyamatos bókolást hallhattunk. Miz elmondta, hogy AJ az egyik legnagyobb és az öv a vállán csak kihangsúlyozza a tehetségét. A “WWE Legnézettebbje” természetesen kiemelte a saját érdemelit is, amikor elmondta, hogy legendássá tette az Interkontinentális Bajnoki övet. A beszélgetés egy kis idő elteltével komolyabb lett, amiben Miz kijelentette, hogy AJ szerint senki sincs azon a szinten a WWE-ben, amin Ő. Miz egyetért ezzel, beleértve, hogy Ő sem, hiszen saját véleménye szerint Miz AJ szinte felett van.
A két Szupersztár felállt a székből, amit követően Miz kijelentette, hogy itt az ideje, hogy a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet is legendássá tegye…Dean Ambrose érkezett az arénába, akinek lesz ehhez egy-két szava. Ahogy a Lunatic a ringbe érkezett, AJ és Miz távoztak onnan. Ezt köetően Dolph Ziggler is a kötelek közé sietett, aki elmondta, hogy nagy szavakat használ a két “papíron” bajnok, akik csalással tudták megnyerni az övet. Ziggler az Interkontinentális Bajnoknak szólt ezt követően, akiről csak annyit mondott, hogy minden egyes címszerzését és címvédését Maryse szoknyája mögül hajtotta végre.
Ennyi elég volt a “WWE Legnézettebbjének”, aki visszasietett a szorítóba és egymásnak estek, Dolph-al. Dolph elszenvedett egy Skull Crushing Finale-t, amit követően Miz egy Dirty Deeds-el lett gazdagabb. Mivel Styles elsétált a szorító közeléből, Dean Ziggler-nek is adott egy Finisher-t. Az aréna pár pillanattal később sötétségbe borult. Amikor visszatértek a fények, Luke Harper jelent meg a ring közepén és osztott ki egy kemény Clothesline-t a Lunatic-nak. A Wyatt Family tagja egy egyértelmű üzenetet közölt ezzel a címvédőnek, hogy versenybe fog szállni a Bajnoki övért.

A Backstage-ben AJ Styles találkozott Shane McMahon-al és Daniel-el, akik elmondták a címvédőnek, hogy a mostani SmackDown Live főeseményén Dolph, Dean, Luke és Miz ringbe fognak szállni egy Elimination Fatal 4 Way küzdelemben, aminek a győztese AJ ellen szerepelhet a következő SmackDown Live PPV-n. Styles-nak nem igazán szimpatikus az bejelentés, amit egy hülye ötletnek nevez.

Natalya vs Carmella

Nikki Bella jelent meg a kommentátorok asztalánál, aki onnan szeretné végignézni a küzdelmet. Natalya a bevonulását követően kijelenti, hogy nem Ő volt az, aki megtámadta és aki ellene fordult…Nem tudta a kanadai hölgy folytatni a mondanivalóját, hiszen Carmella érkezett a bejárat felől. A gong megszólalását követően elindult a küzdelem, amiben Natalya továbbra is túlságosan el volt foglalva Nikki-vel, ami végül a veszte lett. Carmella ezt kihasználva egy hirtelen fordítással megszerezte a győzelmet.

A SmackDown Live bejelenti nekünk, hogy 2 hét múlva John Cena vissza fog térni a SmackDown adására.
A Backstage-ben Apollo Crews találkozott Gabriel Iglesias-al, a népszerű mexikói vígjátékszínésszel. Miz és Maryse jelent meg, akik arra utasították a vendéget, hogy halkan próbáljon kommunikálni, mert zavarja Miz-t a felkészülésében.

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.