WWE SmackDown LIVE 2017. január. 3 – Összefoglaló

A SmackDown adása 2017. január 3-án nem mással indul, mint az Interkontinentális Bajnokkal, The Miz-el. A heti adások során a “WWE Legnézettebbje” kisebb konfliktusba került Dean Ambrose-al és Renee Young-al, amit követően a mostani SmackDown-on a Lunatic Fringe egy címmérkőzésen szerepelhet Miz ellen.

A címvédőt szokásos módon Maryse kísérte a kötelek közé, ahol Miz mikrofont fogott. A Bajnok kijelentette, hogy az új év első adásán méltó lenne egy bocsánatkéréssel indítani. Akinek elnézést kellene kérnie Miz-től, pontosan tudja, hogy miért is szükséges. Ezért arra kéri a hölgyet, hogy sétáljon ki a ringbe és szemtől szemben mutasson megbánást a cselekedete miatt…Kis idő elteltével semmilyen változás sem történt, így Miz elmondta, hogy a SmackDown Live nem fog egészen addig folytatódni, ameddig meg nem kapta a várt bocsánatkérését. Ezt pedig nem a saját önfejűségének és a saját hibájának tudja be, hanem teljes mértékben Renee Young sarának. Hiszen a hölgy pofonját követően még Dean Ambrose is megtámadta az Interkontinentális Bajnokot, ami Miz szerint egy eléggé amatőr húzás volt. A saját személyes érzelmeit a profi pankráció útjába állította, amik vezérelték őt. Ezeket követően pedig Dean Ambrose-nak lesz egy címmérkőzése a mostani adáson, hiszen Daniel Bryan inkább a Lunatic Fringe oldalán áll ebben az ügyben.
A rajongók a “We Want Ambrose” mondatot kezdték el kántálni, amire Miz annyit felelt, hogy Ő pedig egy elnézéskérést akar. Kis idő elteltével megszólalt a Lunatic zenéje, aminek nagyon megörült a publikum. Dean a szorítóba sétált, ahol Maryse maradt vele szemben, hiszen a Bajnok gyorsan a köteleken kívülre sietett.

Baron Corbin vs Dolph Ziggler

Nem egy, nem két küzdelmet láthattunk eddig a két Szupersztár között. Ezúttal ismét ringbe szállhatott egymás ellen Corbin és Ziggler. Egy nem kimondottan hosszú összecsapásban a Show-Off elszenvedte az End Of Days nevezetű Finisher-t, ami után nem tudott kirúgni a kopogtatásból. Baron a győzelmének megszerzését követően egy széket hozott a ringbe, de nem tudta megtámadni vele a “Farkast”, hiszen Kalisto sietett Dolph segítségére. A ringben Ziggler felállt a padlóról és meglepő módon kiosztott egy Superkick-et a megmentőjének, amit követően elkiáltotta magát, hogy: “Nincs szükségem rád és sosem volt”.

A Backstage-ben Carmella melegített a hamarosan megrendezésre kerülő mérkőzése előtt, amikor James Ellsworth sétált oda hozzá. Szerette volna megköszönni a hölgy segítségét és támogatását, majd levette a pólóját és átnyújtotta Carmella-nak. Egy kis ajándékkal kedveskedett, ami után felvetette Carmella annak a lehetőségét, hogy a küzdelme során James a ring mellett álljon és támogassa őt. Ez teljesen meglepte a pankrátort, aki végül elfogadta az ajánlatot.
Szintén a háttérben Rhyno, Mojo Rawley és Apollo Crews diskuráltak, amikor megjelent Dolph Ziggler. Apollo számon kérte a Show-Off-ot, hogy miért is támadta meg a luchador-t. Dolph szeretné ha inkább a saját dolgával törődne a Szupersztár, aki kijelentette, hogy Kalisto a barátja, így az Ő dolga is. Dolph-nak nem kellett sok, egyből egy fejessel megtámadta Crews-t.

Becky Lynch vs La Luchadora

Becky volt képes megszerezni a győzelmet a Submission Finisher-jét követően, ami után levette La Luchadora fejéről a maszkot. Ahogy leszedte a ruhadarabot, láthattuk, hogy Alexa Bliss volt beöltözve. Ahogy megfosztotta Őt Becky a maszktól egy másik La Luchadora jelent meg, aki megtámadta Becky-t.

Daniel Bryan érkezik a szorítóba, aki szeretné levezényelni a WWE Bajnoki övért folyó szerződésaláírást John Cena és AJ Styles között. A Royal Rumble-ön fog ringbe szállni egymás ellen a két Szupersztár, akik a korábbiakban már találkoztak egymással…Először John érkezik, akit a Bajnok követ. AJ mindenek előtt szeretné megtudni, hogy miért is Cena lesz az ellenfele, hiszen nem szereti John, amit csinálnia kell. Nem élvezi, hogy szórakoztatja a rajongókat, valamint nem volt már 4 hónapja egyetlen televízió által sugárzott adáson sem, amit követően egyből Bajnoki övért folyó küzdelmet kap. Bryan megérti, hogy mit is akar ezzel mondani a Phenomemal One, reméli, hogy Styles is meg fogja érteni az indoklását. Daniel elmondja, hogy az előző héten képesek voltak a nézettség terén lenyomni a RAW-t, hiszen AJ Styles szerepelt a legrangosabb pozícióban, valamint visszatért John Cena. Mindenki kíváncsi arra, hogy a két vezető személyiség mire lenne képes egymás ellen egy WWE Bajnoki övrét folyó küzdelemben, így a lehető legnagyobb küzdelmet lehetségessé teszik a Royal Rumble-re.

Daniel magára hagyta a feleket, akik közül a Bajnok szólalt meg, aki emlékezett arra, hogy nem sokkal a megjelenését követően, amikor megkapta John ellen a lehetőséget. Cena a vállán a Bajnoki övvel kijelentette, hogy ide kell tartoznia a WWE-hez, hogy megszerezhesse a címet. Most pedig fordított felállással AJ mondja Bajnokként leendő ellenfelének, hogy nem tartozik ide a WWE-be…AJ szerit azért tudták a nézettség terén legyőzni a RAW-t, mert ezúttal Ő a címvédő, nem pedig John Cena. Styles kijelenti, hogy akárhányszor is fordult meg John Hollywood-ban, sosem volt és sosem lesz olyan, mint The Rock. Styles komoly szavait követően aláírja a szerződést…Cena ezt követően kijelentette, hogyha meglökik, akkor vissza kell löknie, ez egy ilyen biznisz. Styles ismét meglökte John Cena-t, azonban a Phenomemal One elvesztette most minden csepp tiszteletét John-al szemben. Ha tudni szeretné, hogy a közönség miért akarja annyira a Styles-Cena meccset, akkor megválaszolná neki, hogy azért, mert úgy hiszik, hogy AJ lesz az a srác, aki Cena végletes távozását követően helyettesítheti őt. Viszont rá fog jönni, hogy a legjobb teljesítményével, a legjobb napján sem lesz elég ereje ahhoz, hogy legyőzze John-t. A Royal Rumble-re hozza el a családját, a barátait és a legjobb formáját, akkor is szét lesz rúgva a segge. Cena is aláfirkantotta a szerződést, amit követően Baron Corbin jelent meg a bejárat felől az arénában. Kijelentette, hogy a legelső WWE-ben töltött napja során megszerezte az André The Giant Memorial Battle Royal győzelmét. Ezúttal pedig meg fogja szerezni a legelső SmackDown Live Szupersztárként a Royal Rumble csata sikerét is. A WreslteMania-ról pedig nem fog a Bajnoki öv nélkül távozni, nem érdekli ,hogy John vagy Styles lesz az ellenfele. Cena kész lett volna harcolni, hogy ne csak szavakkal dobálózzanak, azonban, ahogy odaállt Baron elé John, AJ egy váratlan rúgással köszönt be a 15x-ös Bajnoknak.

A Backstage-ben Renee Young és Maryse találkoztak, ahol Miz felesége lekevert egy csattanós pofont Renee-nek. Maryse ezt követően hangosan utasította a hölgyet, hogy soha, de soha többet ne érjen hozzá a férjéhez.

Carmella vs Aliyah

Ahogy korábban megbeszélték, James Ellsworth megjelent a ring mellett, hogy támogassa Carmella-t. A szurkolás után végül Carmella képes volt győzelmet szerezni, amit követően James nyakába ugrott és vele együtt ünnepelhetett.

The American Alpha vs Breezango

Egy nagyon rövid Tag Team küzdelmet láthattunk, amiben az American Alpha tudott győzelmet aratni. A Wyatt Family szeretett volna üzenni a frissensült Tag Team címvédőknek egy videóval. Bray elmondta, hogy a következő héten érkezni fognak, hogy visszaszerezzék, ami igazából az övék.

Nikki Bella érkezett a szorítóba, aki kihívta Natalya-t. A Bella lány elmondta, hogy ezzel az aljas cselekedettel nem ér fel a korábbi felmenőihez, hiszen az egész Hart család szégyellheti Natalya-t. Natalya ezt követően egy irigy szöveget mondott el, miszerint Nikki megkap mindent, mert ilyen csodásan néz ki. Minden a lábai előtt hevet, mert ilyen szexepillel rendelkezik. Natalya végül kijelentette, hogy John Cena csak él rajta, de amikor eljár az idő Nikki felett, akkor egyedül fog meghalni. Ezt követően Nkki egy kemény fülest osztott ki a Kanadai hölgynek.

The Miz vs Dean Ambrose (WWE Interkontinentális Bajnoki öv)

A küzdelemben, ahogy arra számítani lehetett Dean került fölénybe. Maryse ekkor a ringen kívül lekevert egy pofont a Lunatic-nak. A játékvezető mellé állt a kihívó, aki a bíróéhoz hasonló mozdulatot mutatott be, amivel elküldték a ringtől a hölgyet. Így nem maradt Miz-nek más segítsége, kénytelen volt egy az egyben felvenni a küzdelmet ellenfelével. Ez végül nem sikerült neki és Dean Ambrose megszerezte a győzelmet, valamint az Interkontinentális Bajnoki övet.

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-01-04

    […] WWE SmackDown LIVE 2017. január. 3 – Összefoglaló, eredmények, videók […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.