WWE SmackDown LIVE 2017. január. 10 – Összefoglaló

A SmackDown Live adása 2017. január 10-én nem mással indul, mint egy kisebb összeállítással, amiben ismét megtekinthetjük Dean Ambrose és The Miz konfliktusának kialakulását és állomásait. Talán a legfontosabb pontja a SmackDown legelső 2017-es adásának befejezésén esett meg, ahol a Lunatic Fringe képes volt megszerezni a “WWE Legnézettebbje” ellen egy fontos győzelmet, amivel megkaparintotta az Interkontinentális Bajnoki övet.

A ringbe legelőször nem más érkezik, mint a frissensült Interkontinentális címvédő, Dean Ambrose. Mindenek előtt sok szeretettel köszönt mindenkit 2017 első Ambrose Asylum-ám, valamint a legelső olyan általa vezetett Talk-Show-ban, amit Interkontinentális Bajnokként vezényelhet. Ha már itt tartunk, akkor bejelentené, hogy a január 29-én megrendezésre kerülő Royal Rumble PPV-n részt fog venni, méghozzá a Royal Rumble küzdelemben indul el…Ezt követően Dean bemutatja a széken elhelyezett aligátorfejet, amit Maryse néven szólít, emellett kijelenti, hogy egy benzinkúton talált rá és elhozta magával. Dean kisebb poénjait követően felkonferálta volna a vendégét, akiről annyit tudott mondani, hogy megállás nélkül jártatja a száját, viszont sosem mond semmi lényegeset. A nevét ki sem tudta ejteni a Szupersztárnak, hiszen megszólalt a bevonulózene, amire Miz és Maryse érkeztek a bejárat felől.
Miz a ringbe vonulását követően egy kisebb monológban összefoglalta, hogy továbbra is Őt illeti a Bajnoki öv, amit Dean elvett tőle. Emellett a Lunatic nincs tisztában azzal, hogy mit jelent ezt az Interkontinentális Bajnoki övet birtokolni. Dean a beszédet követően elővett egy képkeretet,amiben láthattuk azt a bizonyos “The Miz Participation Award”-ot, amit még a WWE Legnézettebbje adott Ambrose-nak, amikor sikeresen megvédte a címet ellene. Dean átnyújtotta Miz-nek a képet, amin a “Megpróbáltad” felirat szerepelt. Miz ezt követően nekiesett a címvédőnek, amit követően szerette volna megosztani feleségével Ambrose elpüfölését. Felszedte a padlóról a Bajnokot, akit arccal Maryse felé fordított. A hölgy fülese viszont nem jó célpontot talált el, hiszen Dean lehajolt és az egykori díva saját férjét takarta be a jobbossal.

Natalya érkezett a szorítóba, akit Nikki Bella követett. Kettejük közt már hetek óta tart a konfliktus, amiben egy mérkőzésnek kellett volna ezúttal szerepet kapnia. Ahogy a Bella hölgy a kötelek közé lépett egyből elindult az adok-kapok, így a bírónak nem volt lehetősége elindítani a küzdelmet.

Kalisto vs Dolph Ziggler

Ziggler az előző SmackDown-on megtámadta Kalisto-t, miután a luchador megmentette őt Baron Corbin támadásától. Ezúttal egymás ellen szerepelhettek, ahol a Show-Off próbálkozott, azonban nem tudta megszerezni a végső győzelmet. Kalisto-nak nem akadt lehetősége az ünneplésre, hiszen a vesztes egy kemény Clothesline-al egyből nekiesett. Ha ez még nem lett volna elég a győztesnek, Dolph egy székkel tért vissza a szorítóba. Az eszköz használatát követően Apollo Crews érkezett, hogy segítsen a bajba jutott Szupersztárnak, azonban őt is letámadta Dolph és így “kettős támadást indított.”

A Backstage-ben az American Alpha csapata adott egy rövid interjút, amiben magabiztosan beszéltek a mostani SmackDown-on megrendezésre kerülő összecsapásukról, amiben a Wyatt Family ellen léphetnek ringbe…A SmackDown Live Tag Team Bajnokai mellett John Cena is megszólalt, aki egy kérdéssel indította a mondanivalóját, hogy mégis kinek képzeli magát Baron Corbin. John már régóta itt dolgozik és hirtelen egy fiatal srác az Ő helyére pályázik, ami neki felfoghatatlan. Viszont a mostani adáson ringbe szállhatnak egymás ellen, ami Cena szerint nagyon rossz lehet Baron-nak, ugyanis John fel van tüzelve a küzdelem miatt.

The American Alpha vs The Wyatt Family (WWE SmackDown Live Tag Team Bajnoki öv)

A küzdelem pörgős és hosszú volt, amiben Luke Harper és Randy Orton nem igazán találták meg a közös hangot. A harc végén egy meg nem értés miatt Chad Gable-nek lehetősége volt egy gyors kopogtatással megszerezni a győzelmet, amivel sikeres címvédést mutattak be.

A Backstage-ben Becky Lynch és Alexa Bliss találkoztak Daniel Bryan-el, akik elmondták a General Menedzsernek a saját nézőpontjukat a La Luchadora-val kapcsolatos ügyről. Daniel-t nem igazán érdekli, hogy ki is pontosan a maszkos hölgy, egyetlen dolgot szerezni biztosan meglépni, ami nem más lesz, mint egy mérkőzés. Alexa kénytelen lesz a következő SmackDown Live-on megvédeni a Bajnoki övét az ír hölgy ellen.

Carmella vs CJ Lunde

Carmella ismét egy helyi hölgy ellen léphetett ringbe és ismét James Ellsworth jelenlétében. Egy meglehetősen papírforma küzdelmet láthattunk, amiben Carmella képes volt megszerezni a győzelmet.

Baron Corbin vs John Cena

A küzdelem során AJ Styles megjelent a kommentátori asztalnál és a szakértőkkel karöltve elmondta a csatáról a saját véleményét. A főeseményen a győzelmet végül John Cena volt képes megszerezni, aki értékesítette az Attitude Adjustment-et, majd lekopogtatta ellenfelét. Ezzel a sikerrel John Cena megkaparintotta az első számú kihívói jogot. A Royal Rumble-ön AJ Styles-nak a Cenation Vezetője ellen kell remekelnie, hogy továbbra is Bajnoknak mondhassa magát.

Talán ezek is érdekelhetnek:

2 hozzászólás

  1. 2017-01-11

    […] tegnapi SmackDown LIVE-on az ex-Interkontinentális Bajnok The Miz, és a jelenlegi Interkontinentális Bajnok Dean […]

  2. 2017-01-11

    […] tegnap esti SmackDown LIVE-on, Daniel Bryan bejelentette, hogy Alexa Bliss megvédeni kényszerül SmackDown Női Bajnoki […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.