WWE SmackDown LIVE 2017. február. 21 – Összefoglaló

A 2017. február. 21-ei SmackDown Live nem mással indul, mint visszatekintéssel a múltheti SmackDown Live-ról ahol Bray Wyatt védte meg WWE Bajnoki címét John Cena és AJ Styles ellen egy Triple Threat meccs keretein belül – majd a bejelentéssel, miképp ma este 10 fős Battle Royal mérkőzés kerül megrendezésre, a győztes pedig Bray ellenfele lesz a WrestleMania-n a WWE Bajnoki címért.

Az adást rögtön a SmackDown GM-je, Daniel Bryan nyitja – a ringbe vonul, mikrofont ragad majd köszönti a közönséget. Ezután elmondja, hogy már csak 40 napra vagyunk az év legnagyobb eseményétől, a WrestleMania-tól – azonban mint mindig, az odáig tartó út mindig tele van fordulattal. Ezt szem előtt tartva érkezik is a SmackDown Women’s Champion, a sérült Naomi. A ringbe lépése után egyből felhangzik a “Megérdemled!” skandálás, ezt követően Naomi megköszöni a rajongóknak. Bryan azzal folytatja, hogy tudja mivel jár a sérülés miközben bajnok, amikor a csúcson van. Shane és Ő nézték az orvosi-jegyzeteket miképp Naomi nem képes 30 napon belül megvédeni a címet így le kell adnia.. A közönség ezzel nem ért egyet és egyből felhangzik a “Nem!” skandálása.

Naomi kijelenti, hogy váratlanul és gyorsan változik az élet, egyszer fenn-egyszer lenn.. végül könnyeivel küszködve átadja az övet a GM-nek, Daniel pedig egy hatalmas tapsot kér a hölgynek.

Érkezik is a korábbi Women’s Champion, Alexa aki nyilván kárörvendni érkezett illetve szeretné visszakapni a bajnoki címet. Szerinte Naomi pont jókor adta le az övet, ideje visszakapnia. Daniel kijelenti, hogy visszakapja – egy meccs keretein belül ami most rögtön kezdetét veszi, az ellenfele pedig nem más mint Becky Lynch!

Alexa Bliss vs. Becky Lynch (SmackDown Women’s Championship Match)

Reklám után rögtön indul a mérkőzés, rövid időn belül Becky irányít miután egy hatalmas Enziguri-t sikerült alkalmaznia. Egy kis időre sikerül dominálnia Alexa-nak, aztán ismét Becky-nél az irányítás.. Reklám után jön az adok-kapok szituáció, amiből Alexa jön ki jobban – vállára fekteti Becky-t és győz, tehát Alexa személyében új SmackDown Női bajnokot avatunk.

A meccs után Mickie James jött gratulálni Alexa Bliss-nek, majd próbálta megtámadni Becky-t, azonban nem járt sikerrel – Becky hárította.

Breezango vs. American Alpha (Tag Team Meccs)

Fandango és Tyler már a meccs előtti ringbelépésnél megtámadja a Tag Team bajnokokat, majd kezdődik a mérkőzés és úgy tűnik irányítanak Fandango-ék, azonban rövid időn belül papírforma eredményt láthatunk, a Tag Team bajnokok szereznek győzelmet.

A meccs után érkeznek az Uso ikrek a közönség soraiból akik mikrofont ragadva pár szót szóltak a Tag Team bajnokok felé.

Reklám után a backstage-be kapunk betekintést ahol a korábbi WWE Bajnok, AJ Styles egy random backstage személytől megkérdezi tudja-e hová megy? A “személy” válaszol neki, hogy nem – AJ válasza erre az, hogy a WrestleMania főeseményére.

Érkezik a Miz, Mojo Rawley, Dolph Ziggler, Luke Harper promo – a szupersztárok elmondják, hogy egyikük megnyeri a ma esti Battle Royal-t és ők lesznek a WrestleMania Main Event-ben. (magyarul; mindenki saját magát nevezi győztesnek ma estére)

Még mindig a backstage-ben vagyunk ahol Renee Young készít interjút Nikki Bella-val. Nikki elmondja, hogy ma este bebizonyítja, hogy több mint szép – hozzá teszi ő volt a leghosszabb ideig uralkodó WWE Díva Bajnok.

Nikki Bella vs. Natalya (Fall’s Count Anywhere Match)

Kettejük között több csata is lezajlott már, most egy Fall’s Count Anywhere Meccsben kellett megküzdeniük, tehát mindenhol mehet a mérkőzés, nincs DQ és a ringen kívül kell kopogtatniuk egymást. A két hölgy először a backstage-ig verte egymást ahol idő közben véletlen meglökték Maryse-t és ez okozta Nikki vesztét. Maryse nem felejtett, később az arénába tért vissza egy csővel ahol megtámadta Nikki-t és így sikerült Natalya-nak nyernie.

  • Ez a lépés és a Miz-Cena lépés is megerősítette a Mix Tag Team meccset a WrestleMania-ra! (Maryse & Miz vs. Nikki Bella és John Cena)

10 fős Battle Royal Mérkőzés a WWE Bajnoki cím kihívói jogért

Érkezik az est főeseménye ahol 10 szupersztár csap össze egyetlen célért; a kötelező kihívói jogért Bray Wyatt ellen a WWE Bajnoki címért! Akik kiesnek a ringből értelemszerűen vesztenek és nem folytatják tovább a csatát.

Győztes végül nem született ugyanis Luke Harper és AJ Styles egyszerre estek ki a ringből így nincs győztes. Megjelenik a GM, Daniel Bryan aki bejelenti, hogy döntetlen eredmény született és a jövőheti SmackDown LIVE-on e két szupersztár megküzd egymással a kihívói jogért.

Összefoglaló videók ide kattintva nézhetők vissza a WWE hivatalos YouTube csatornáján.

Talán ezek is érdekelhetnek:

3 hozzászólás

  1. 2017-02-22

    […] tegnapi SmackDown LIVE-on mivel a 10 fős Battle Royal-ban döntetlen eredmény született, Daniel Bryan bejelentette, […]

  2. 2017-02-23

    […] Randy Orton lemondta a WrestleMania szereplését “mestere” Bray Wyatt ellen így a keddi SmackDown-on egy 10 fős Battle Royal vette kezdetét – a győztes lesz Bray ellenfele a […]

  3. 2017-02-24

    […] A keddi adást talán amitt is nézték többen, mivel nem volt semmilyen más sportműsor (pl.: NBA, All-Star). […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.