WWE SmackDown LIVE 2017. február. 28 – Összefoglaló

A 2017. február. 28-ai SmackDown LIVE a két SmackDown GM-el, Shane McMahon-nel és Daniel Bryan-el valamint AJ Styles-szel és Luke Harper-rel indul. Shane felülvizsgálja a múltheti döntetlen eredményt, AJ pedig azt állítja Harper-nak olyan illata van, mint a lábkörömnek..

Rögtön a Miz TV-vel indul a show ahol a vendég nem más lesz, mint a 16-szoros világbajnok, John Cena. Miz felkonferálja vendégét és érkezik is John Cena. John a ringbelépés után szeretett volna megszólalni azonban a mikrofonját Miz lenémította arra utalva, hogy John addig nem szólalhat meg míg ő nem ad rá engedélyt. Miz elkezdi a mondandóját miképp John felkerült a WWE csúcsára, de nem azért mert olyan jó pankrátor és előadó, hanem mindenkit becsapott. Miz szerint ő érdemelné meg mindent amit John elért eddig. Eljött az idő, John-nak Miz megadta az engedélyt a beszédhez és John is belekezd: szerinte Miz most elmondta azt amit jó pár szupersztár akikkel eddig vitába keveredett, hogy nem jó előadó és főképp nem színész és mindenkit átver a céljaihoz. John távozni szeretett volna, azonban Maryse megállítja azzal az indokkal, hogy addig nem távozhat ameddig nem adnak rá engedélyt..  Maryse azt állítja: “minél nagyobb az egó, annál kisebb a csomag” majd lekever egy pofont John-nak. John egy hatalmasat nevet majd azt állítja Maryse most követte el élete legnagyobb hibáját. Érkezik John kedvese, Nikki Bella (közben Miz és Maryse távozik a közönségen keresztül), Nikki mikrofont ragad majd Maryse-hoz szól majd le k*rvázza.

Reklám után a kamerák az arénába kapcsolnak ahol érkezik Becky Lynch, majd Mickie James.

Becky Lynch vs. Mickie James (To-Out-Of-Three Falls Match)

Lassan kezdenek a hölgyek majd rövid idő múlva Becky egy DropKick-el jutalmazza Mickie-t aki a ringen kívül találja magát. Reklám után már Mickie-t láthatjuk kisebb fölényben, Becky próbál kitörni de nem sikerül. Mickie a Mickie-DT-t alkalmazva kopogtatja ellenfelét. Újabb reklám után még mindig Mickie irányít, majd a sarokba mászik és az ugrása nem sikerül, így Becky kopogtatja. 1-1. Folytatódik a csata, majd érkezik a SmackDown Women’s Champion, Alexa Bliss a ring mellé. A bíró Alexa-val vitázik miközben Becky ismét egy pontot szerezhetett volna, Becky feláll és ő is beszáll a vitába majd Mickie is azonban Becky helyett Alexa-t üti le, ezt Becky kihasználja és újra kopogtatja ellenfelét. 2-1, a győztes Becky Lynch.

Reklám után a backstage kapcsol a kamera ahol egy interjú készül Alexa Bliss-el, ahol a bajnok azt állítja büszke, hogy ő képviseli a kékek Női címét és, hogy kétszeres bajnok lett múlthéten. Natalya érkezik meg aki elmondja nem akarta megzavarni a szép beszédet, csak gratulálni szeretett volna a győzelemhez és elmondja, hogy Alexa jó kihívó is – addig ameddig ő el nem veszi tőle a címet.

Luke Harper vs. AJ Styles (No. 1 Contender For The WWE Title Match)

Harper durvább, mint valaha.. Szinte azt csinál AJ-vel amit akar, így is történik. Kis idő múlva úgy tűnik, hogy AJ kitör ebből, azonban nem – Harper továbbra is irányít elég erősen. Több meccspontja is volt, viszont AJ minden alkalommal kitört. Reklám után AJ-nak sikerül beadnia a Phenomanl Forearm-ot, a bíró számol – 1,2,3, győzelem – azonban rövid ideig örülhet AJ, hisz Harper lába fent volt a kötélen. Érkezik is a GM, Shane McMahon és közli, hogy a meccs újraindul most rögtön. AJ leáll vitázni a GM-el a ringen kívül, majd Harper rúgása nem AJ-t találja hanem Shane-t.. Ezt AJ kihasználva Harper nekilöki a ringoszlopnak majd a ringbe tessékeli.. Érkezik a 450 Splash, a győztes AJ Styles.

Curt Hawkins kontra Dean Ambrose csatát láthattunk volna, azonban az Interkontinentális bajnok csak kisétált majd egy Dirty Deeds-t lekevert Hawkins-nak és ellenfelét, Baron Corbin-t hívta ki a ringbe.

Dolph Ziggler vs. Apollo Crews (Szék Meccs)

A főszerep itt a székeken alapult, de így is rövid csatát láthattunk. Dolph ellenfelét ágyékkal ejtette rá a székre és kopogtatta is.

Bray Wyatt az aréna ringjében aki azt állítja végül hidegen hagyja ki lett az ellenfele, ugyanis ő a sötétségből érkezett ahol most épp a Vipera, Randy Orton van. Ezt követően azonnal megszólal Randy zenéje majd a kivetítőn figyelhetjük őt. Randy azt állítja ott van ahol minden kezdődött, ahol a gonosz van.. Randy elmondja, hogy ahol most ő van az nem az ő világa és sosem volt az – csak Bray Wyatt-é. Azt is tudja, hogy valakinek fontos ez a hely, nem másnak mint Sister Abigail-nek. Wyatt azért tartja ezt a templomának, mert itt nyugszik a lelke. A vipera magához vett egy csákányt majd benzinnel locsolt fel mindent, ezt követően felgyújtotta az egész épületet. Szerinte még most utoljára hallja Sister Abigail  sikoltásait.. Ezzel tehát nyilvánossá vált, hogy Randy hátat fordított Bray-nek és jött a heel turn.

Ami igaz az igaz remek adást hozott össze ismét a SmackDown LIVE, sőt régóta nem szembesülhettünk ilyen jó adással a kékektől.

Rövid videó összefoglalók ide kattintva érhetőek el, jó szórakozást!

(forrás: AWM & DailyDDT)

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.