WWE SmackDown LIVE 2017. március. 7 – Összefoglaló

A 2017. március. 7-ei SmackDown LIVE egy visszatekintéssel indul az elmúlt hónapok és a múltheti adásról ahol Randy Orton mestere, Bray Wyatt ellen fordult és ezzel egyértelműen világosította; hogy nem állt soha Bray oldalán és találkoznak a WrestleMania-n.

A teljes adás ide kattintva is elérhető!

53b7d34b46baa8d74009a5f49cf7b0db_crop_exactAz adást nem más nyitja mint a két GM, Shane McMahon valamint Daniel Bryan. A két GM köszönt mindenkit majd Shane azzal folytatja, hogy évek óta foglalkozik a szupersztárok közti vitával hétről-hétre. Ma is ez történik, most viszont a kötelező kihívói címről van szó – Daniel Bryan szerint nem mindig értenek egyet Shane-el, de a hagyományok szerint a Royal Rumble győztes néz szembe az aktuális bajnokkal a WrestleMania-n ezért szerinte Randy Orton-nak kell mennie Bray Wyatt ellen a WWE legnemesebb címéért. Shane viszont mást gondol, azt állítja Randy lemondott a lehetőségről így egyértelműen AJ Styles-nek kell megküzdenie Bray Wyatt-el. Mindketten a WWE Univerzumhoz fordulnak választási lehetőségként, a közönség egyértelműen AJ Styles-t szeretné a WrestleMania Main Event-jében látni.

Daniel Bryan tehát bejelenti a már tudott főmérkőzést ma estére: Randy Orton kontra AJ Styles a WWE Bajnoki cím kötelező kihívói jogért.

Reklám után ismét a két GM-et láthatjuk immáron a backstage-ben sétálnak ahol AJ Styles zavarja meg őket, a korábbi bajnok azt állítja egész hétvégén próbálta őket elérni, hogy megállítsa őket ebben az őrült tervben.. Szerinte egy összeesküvés áldozata lett.

James Ellsworth-ot látjuk a ringben aki bejelenti, hogy ma láthatjuk elsőre John Cena & Nikki Bella kontra James Ellsworth & Carmella összecsapást. Azzal folytatja, hogy ő megverte háromszor AJ Styles-t de John Cena hányszor tudta őt legyőzni? Állítása szerint ma felfogja törölni a padlót a Mr. Hustle, Loyalty, és Respect emberével.

Bejelenti társát, érkezik is Carmella.

John Cena & Nikki Bella vs. James Ellsworth & Carmella

A meccs kezdése előtt megjelent The Miz valamint Maryse így bőven megtudták zavarni Nikki-éket és ez nem is kedvezett nekik. Carmella Superkick-je után nehezen tud pacsizni Nikki, de végül sikerül neki. John van meccsben, várja ellenfelét James-t aki nem mer bemenni a ringbe így Carmella utasítsa, hogy menjen befelé. Hiba csúszik a számításba, John valamint Nikki is egyszerre csap le és jött a dupla finisher tőlük. A győztes egyértelműen John Cena & Nikki Bella.

af5881c6232665b30603243b323ffc32_crop_exact

A meccs után nincs sok idő ünnepelni, érkezik Miz & Maryse a kommentátor asztaltól akik megtámadják a Face duót.

Curt Hawkins a ringben mikrofonnal majd az Interkontinentális Bajnokhoz, Dean Ambrose-hoz szól miképp múlthéten nem tudta befejezni amit elkezdett így kihívja a bajnokot.. Érkezik is Dean, Hawkins már a ringen kívül próbálja megtámadni a bajnokot azonban egy hatalmasat kap Dean-től. Dean ezután a ringbe, riválisát Baron Corbin-t szeretné meginvitálni azonban szerinte Corbin-ban nincs annyi, hogy kijöjjön ide és megküzdjön vele.

A kivetítőn láthatjuk Corbin-t, aki azt javasolja a bajnoknak, hogy élvezze amije jelenleg van hisz már nem sokáig lesz az övé, hamarosan elfogja venni tőle. Dean azt mondja rendben, ha Corbin nem jön ki megy és megkeresi ő.. keresésre indul, hogy megtalálja riválisát – Hawkins még a ring mellett megpróbálja támadni a bajnokot, de egy Dirty Deeds gazdája lesz.

Rövid interjú Mojo Rawley-el aki azt állítja tavaly barátja, Zack Ryder megnyerte az Interkontinentális bajnoki címet a WrestleMania-n de ez most nem az a pillanat – bejelenti, hogy első számú résztvevő az Andre the Giant Memorial Battle Royal mérkőzésen.

Dean Ambrose még mindig keresi Corbin-t, majd rá is talál avagy fordítva; Corbin egy fal mögött bújt meg a backstage-be egy úriemberrel, az úriembert nekilöki a bajnoknak majd megtámadja az elvett vascsővel. Ez sem elég Corbin-nak, odacipeli egy targoncához, majd ráengedi Dean testére.

Érkezik Alexa Bliss Mickie James kíséretében, megrendezésre kerül most először a “Blissertation“.

Alexa Bliss mikrofont ragad majd hamarosan….

AJ Styles vs. Randy Orton – No. 1 Contender for the WWE Title

Elérkeztünk a főmérkőzéshez. Egyenlő erőviszonyok folytak, a folyamatos adok-kapok követte egymást. Jöttek a finsiher próbálkozások mindkét fél részéről, ám ebben a Vipera teljesített jól – jött az RKO a semmiből, ezzel biztosítva a helyét a WrestleMania főeseményére Bray Wyatt ellen.

6b052ce2f5fe6a84382e448721ccb707_crop_exact

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.