WWE SmackDown LIVE 2017. március. 14 – Összefoglaló

A 2017. március. 14-ei SmackDown LIVE adása egy visszatekintéssel indult a múlthétre ahol Randy Orton valamint AJ Styles csapott össze egymással a WWE Világbajnoki kötelező kihívói jogért Bray Wyatt ellen a WrestleMania-ra.

https://www.dailymotion.com/video/x5etqtc_war-hd-march-fourteenth-seventeen-1_fun

https://www.dailymotion.com/video/x5etqte_war-hd-march-fourteenth-seventeen-2_fun

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Daniel Bryan-t láthatjuk ahogy telefonál valakivel, majd AJ Styles zavarja meg miképp Shane McMahon iránt érdeklődik. Daniel közli vele, hogy Shane késik de úton van a helyszínre. Ezután a korábbi világbajnok érkezik is az arénába.

17309699_1349282041761932_5006298738564599737_n

Az arénából kapunk képet ahol AJ Styles érkezik a ringbe, mikrofont ragad majd a WWE Univerzumhoz szól: AJ állítása szerint a WWE legjobb szupersztárjának vörös szőnyeg járna, helyette akadály után akadályt kell átugrania. John Cena-nak ezeket meg kell tenni? Nem. Cena visszatért egyet füttyentett és címmérkőzést kapott ellene. Igen, megverte a nagy John Cena és most essen hasra ettől? Az 1-on-1 helyett kapott egy Triple Threat csatát ahol nem őt kopogtatták, ezután várta az 1-on-1-et – megkapta? Nem. Ezután az Elimination Chamber-en kapott négy másik ellenfelet ahol szintén nem őt kopogtatták.. De szerinte ez még semmi. Randy lemondott a kihívói címről a WM-re, majd kétszer legyőzte Luke Harper-t és mégsem ő kapta a főmérkőzést a WrestleMania-ra.

Ő az aki miatt veszik a Network-ot, aki miatt nézik egyáltalán az adást, aki kicsit is ért ehhez megmondja, hogy AJ Styles-nek a 2016 volt a legjobb éve.

Szerintetek milyen világ az ahol a legkiválóbb szupersztárnak nincs meccse az év legnagyobb eseményére? Nem Daniel Bryan itt a góré, hanem Shane McMahon. Vele pedig elfogok beszélgetni ma este a karrieremről, már ha van olyan…

Majd távozott a ingerült szupersztár a ringből.

Becky Lynch vs. Natalya

Becky rövid időn belül fentebb tudott keveredni Natalya-n, reklám után már fordult a kocka; Natalya irányított, azonban Becky befogta a Dis-arm-her-be így kopogtatta ellenfelét. A csatát követően érkezett Carmella aki letámadta mindkét hölgyet, majd távozott James Ellsworth kíséretében..

Rövid interjú Carmella-val, aki kijelenti: a jelenlegi terve az, hogy megveri Alexa Bliss-t a WrestleMania-n és ezzel új Női bajnokot avatunk.

Az adás a MizTV-vel folytatódik, The Miz és Maryse már a ringben köszönti a közönséget…. hamarosan…

Mickie James vs. Alexa Bliss

Alexa irányított, reklám után azonban már egyenlő erőviszonyok alakultak ki – úgy tűnt Alexa szerez győzelmet, azonban Mickie-től érkezett a Mick Kick amivel meg is szerezte a győzelmet.

AJ Styles-t látjuk újra még mindig Shane McMahon-t várja a parkoló helynél, végül megérkezett a GM – AJ letámadta őt, majd egy autóablakot is betört Shane fejével.

17265299_1349312128425590_3666993598631605003_n17342756_1349312131758923_4476787538053174077_n.jpg

Reklám után ugyanitt vagyunk, immáron orvosok vizsgálják Shane-t és kezelik a fejét – majd elvezetik az irányítót.

Az öltözőben vagyunk ahol AJ Styles távozna bőröndjével azonban Daniel Bryan várja négy biztonsági emberrel, majd azt állítja AJ gyáva és minden tiszteletét elvesztette iránta.. AJ eléggé nagyhangúan a főnöke felé felel, hogy ugyan mit tenne vele – kirúgja? Bryan válasza erre az volt, hogy ezek után még szép, hogy kirúgja. Ezek után a biztonsági emberek kísérték ki a korábbi világbajnokot.

Megj: Nem történt semmilyen kirúgás, ez a történet része!

17264593_1349315448425258_303097488660102165_n.jpg

Mojo Rawley vs. Dolph Ziggler

Kis csépelés után úgy dönt Dolph nem kér többet Mojo-ból, így kiszámoltatta magát majd távozott. A győztes egyértelműen Mojo.

Randy Orton érkezik a ringbe, mikrofont ragad majd elmeséli, hogy mik is történtek vele az elmúlt időben.. Elmond néhány infót a Viperákról: Kegyetlenek, ravaszak, nem ismernek félelmet és csak a megfelelő időben csapnak le.

Szerinte bármikor lecsaphatott volna Bray-re azonban mint egy kis kígyó a fűben lapult és várt a megfelelő pillanatra majd ahol a legjobban fáj oda lecsapott. Bray pedig olyan naiv volt, hogy közel engedte magához a viperát, hogy az elterjessze a mérgét. A vipera szerint nincs befejezve minden: megesküszik, hogy a WrestleMania-n elveszi Bray legféltettebb kincsét a bajnoki címet.

Bray Wyatt jelenik meg a kivetítőn majd elmondja, hogy teljesen igaza van Randy-nek. Azt hitte, hogy Abigail elégett Randy tűzében pedig nem, tévedett. Abigail a Sátán ivadéka, a pokolban kovácsolódott. Nem égett el, új utat keresett és szerinte talált is Bray-ben. Sokkal erősebb, mint valaha. Bray megígéri, hogy elfogja intézni Randy-t ahogy ő elégette Abigail-t. Bray bekeni magát Abigail hamvaival, először kezeit majd az arcát keni be hamuval – majd felszólít mindenkit, hogy kövessék az ölyveket.

American Alpha vs. The Usos

Rövid mérkőzés amiben az Uso’s ikrek tudtak győzelmet szerezni.

Az adás végéhez értünk ahol Shane-t láthatjuk, hogy biceg kifelé egy mikrofonnal a kezébe az arénába majd kijelenti, hogy eddig nem volt ellenfele AJ Styles-nek a WrestleMania-ra – de most már van.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.