WWE SmackDown LIVE 2017. március. 28 – Összefoglaló

A WrestleMania előtti utolsó SmackDown Live adását a GM – Daniel Bryan nyitja, érkezik is a ringbe az irányító.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Daniel első kérdését a WWE Univerzumhoz szegezi, hogy készen állnak-e a WrestleMania-ra? A válasz egyértelműen igen, felhangozik a jól ismert “Yes! Yes! Yes!” chant. Nem is mondd mást, bejelenti Shane McMahon érkezését – ezt követően pedig a Phenomenal One-ét, AJ Styles is a ringbe érkezik a szerződés aláírásához.

Shane kezdi a mondandóját, miképp 8 hónappal ezelőtt ő és Daniel Bryan a SmackDown-ból hivatalosan is SmackDown Live-t csináltak, a céljuk, hogy minden szupersztár elérje a célját. A lehetőségek földjét alakították ki a show-ból aminek AJ Styles is részese volt, nem számít, hogy eddig mik történtek kettejük között vagy, hogy mit gondolnak róla a rajongók. Shane elmondja, hogy AJ Styles az egyik legjobb és legnagyobb szupersztár a SmackDown-on aki valóban úgy harcol estéről estére, hogy kiharcolta magának a fenomenálisságot.

AJ Styles szólal fel, hogy nem gondolta volna e szép szavakat az irányítótól de egyetért vele, hisz valóban csodálatos. Shane azzal folytatja, hogy AJ számtalan helyen megfordult már és mindenhol a nevét kiáltják ahogy itt és most is. De ahogy egyre jobban dicsérte AJ-t, annál nagyobb egója lett a szupersztárnak és az arroganciája miatt sokat vesztett AJ, mint például a WWE Bajnoki Címet. Ha a WrestleMania-n sem lesz képes uralkodni magán, nem lesz könnyű dolga. Shane arra kéri ellenfelét, hogy minden figyelemmel a mérkőzésükre koncentráljon és készüljön, mert a jelenlegi hozzáállással nem lesz képes legyőzni őt.

Shane aláírja a szerződést, majd AJ folytatja azzal, hogy nem egy Hell In a Cell vagy egy Falls Count Anywhere csatáról van szó ahol használhatnak létrákat, székeket vagy asztalokat.. Kiszámolással és diszkvalifikációval is veszthet hisz egy tradicionális csatáról van szó. AJ végül kijelenti, hogy egy évvel ezelőtt Shane Undertaker ellen lépett ringbe a WrestleMania-n, viszont még nem volt AJ Styles-el egy ringben… AJ is aláírta a szerződést, majd egy kisebb vita alakult ki kettejük között, a két szupersztár egymásnak ugrott volna de Daniel Bryan megakadályozta majd arra kérte őket, hogy fogjanak kezet azonban AJ nem tett eleget ennek – távozott.

C8C19C0VYAAY4ca

Becky Lynch vs. Carmella

A mérkőzésből nem sokat láthattunk. Egy perccel a megkezdés után a kommentátor asztalnál ülő Alexa Bliss és Mickie James megtámadták egymást, majd a ringben folytatták ahol Carmella valamint Becky sem maradhatott ki a bunyóból.

Becky Lynch & Mickie James vs. Alexa Bliss & Carmella

A csatában először az Alexa páros tudott irányítani, aztán megérkezett Natalya a kommentátori asztalhoz majd egy idő múlva beavatkozott a csatába, ezután pedig James Ellsworth – Carmella “pincsije” húzta ki Becky lábát amivel Carmella-ék szerezték meg a győzelmet. Ezután ismét egymásnak estek a hölgyek, azonban megérkezett az immáron sérüléséből visszatérő Naomi aki lerendezett mindenkit majd bejelentette, hogy részt vesz a SmackDown Női Bajnoki Címmérkőzésben a WrestleMania-n.

A Miz TV-vel folytatódik az adás, ahol Miz és Maryse érkezik a ringbe majd egy videóval indítanak amiben beöltöztek ismét John Cena-nak & Nikki Bella-nak. Hosszú promo vette kezdetét, majd megérkezett John Cena és Nikki Bella is.. Cena is elkezdte a mondandóját, miképp Maryse-nek semmi tevékenysége nincs a WWE Network-ön megörökítve és Miz csak kihasználja feleségét, hogy szerepelhessen a Total Divas-ban. Miz ezek mellett még próbálja magát keménynek és legyőzhetetlennek állítani, azonban ez kicsit sem igaz – mi több Mese. Cena kijelenti, hogy vasárnap szájba vágja Miz-t a WrestleMania-n. Miz és felesége távoztak, így nem alakult ki bunyó.

American Alpha, Rhyno & Heath Slater & Mojo Rawley vs. The Uso’s, Dolph Ziggler, Tyler Breeze & Fandango

Egy 10 fős Tag Team csata a néhány Andre The Giant Memorial Battle Royal résztvevői között amiben Mojo-ék tudták megszerezni a győzelmet Tyler Breeze kopogtatásával.

Bray Wyatt vs. Luke Harper

Az egykori testvérek csaptak össze egy látványos csatán amiben végül Bray Wyatt szerezte meg a győzelmet a Sister Abigail-nek köszönhetően. Randy Orton-tól láthattunk egy kis videót a csata után amiben a vipera egy “Crusix”-et dobott bele egy sírba amit Sister Abigail lelkének hívott.

Az adást követően Corey Graves készített interjút az immáron Hall Of Famer-el, Kurt Angle-el! Angle elmondta, hogy ez a beiktatás a Legendák Csarnokába többet jelent neki mint minden eddiginél több díj amit kapott. Amikor újra találkozhatott Vince McMahon-nel mintha saját apjával találkozott volna, egy ölelés után pedig kapott egy “fülest” és végre azt érezte, hogy hazatért.

(RSN, WWEP.)

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.