WWE SmackDown LIVE 2017. április. 11 – Összefoglaló

A 2017. április. 11-ei SmackDown Live nem meglepő módon Kevin Owens-szel indul, aki igen elegánsan érkezik a ringbe – kezében a WWE Országos Bajnoki Címmel.

https://sportslinks.me/dailymotion.php?url=k4ZJrBi0PVGueomuKrV

https://sportslinks.me/dailymotion.php?url=k6D1QNims6p0HKmuKrW

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Kevin köszönt mindenkit, majd kijelenti, hogy ez az új KEVIN OWENS SHOW! Elmondja, hogy a SmackDown igazi frissítést kapott hisz megérkezett ő és együtt vele a WWE Országos Bajnoki Cím. Azzal folytatja, hogy igen furcsa lehet látni vállán az United States övet miközben ő Kanadából származik.. De nyugodjon meg mindenki, megnyugtat mindenkit, hogy a Cím jó kezekben van és Kanadában jobb sportolók is vannak mint Amerikában.

Azzal folytatja, hogy bárkinek bármilyen problémája van vele az menjen a ringbe és ígéri, hogy a sz*rt is kiveri belőle. Ezért van itt és saját maga miatt, hogy Amerika új arca legyen.

Baron Corbin érkezik meg aki közli Kevin-nel, hogy igaza van: itt sok mindenkit elverne, az öltöző nagy részét is de őt nem. Corbin azzal folytatja, hogy a múlt héten elverte Ambrose-t és egyből elpártolt a RAW-ra. Kevin-t tegnap elverte Ambrose a RAW-n, Kevin pedig ezért jött ide. Corbin kijelenti, hogy szerinte jár neki egy címmérkőzés és mivel Kevin az akinél öv van, így szeretné a mérkőzést. Kevin közli vele, hogy képzelődik és lényegtelen kit győzött le, nem érdemli meg a címmérkőzést.

Sami Zayn zenéje szakítja félbe a feleket, Kevin nem hisz a szemének és el is mondja, hogy ez nem lehetséges.. Sami hamar tudtára adja Kevin-nek, hogy de ez igaz.. Sami Zayn végre a SmackDown Live-on!

AJ Styles érkezik meg akit a közönség igen nagy örömmel fogad. AJ mikrofont ragad majd elmondja a feleknek, hogy ez nem róluk szól és ez nem is a Kevin Owens Show – ez a SmackDown LIVE, AJ Styles háza – amit AJ Styles épített!

Daniel Bryan érkezik meg aki bejelenti, hogy később összecsap Sami Zayn, Baron Corbin és AJ Styles egy Triple Threat küzdelemben a győztes pedig első számú kihívóvá válik az Országos Bajnoki Címre.

Randy Orton vs. Erick Rowan

A mérkőzést egyforma erővel kezdték a felek, majd már rövid időn belül a ringen kívül folytatódott a küzdelem. A ringbe visszatérve érkezett a szokásos DDT Randy-től, majd készült volna az RKO-ra azonban Bray Wyatt jelent meg a kivetítőn. Bray elmondja, hogy újra találkoztak Randy-vel.. És Randy-n érződik a félelem. Bray közli Randy-vel, hogy hamarosan találkoznak a House of Horrors csatán!

Bray eltűnése után Randy folytatná a csatát a ringen kívül lévő Rowan-nel azonban ő az acél lépcsővel csap le ennek köszönhetően érkezik a DQ, Rowan visszarakja a Viperát a ringbe majd érkezik a befejező mozdulata.

The Usos (c) vs. American Alpha – SmackDown Tag Team Bajnoki Címmérkőzés

Itt is egyenlő erőviszonyokat láthattunk a felek között. Később Jason-ék irányították a küzdelmet, a meccs végéig szinte. Érkezett a befejező mozdulatok is a kihívóknak, de a testvérpáros ekkor megmentette címeit. A meccs vége felé közeledve váratlanul érkezett a Superkick majd ugrás a sarokból – a győztesek, egyben címvédők az Uso ikrek!

Megérkezett Primo és Epico akik a küzdelem után megtámadták a bajnokokat.

Mojo Rawley vs. Jinder Mahal

A frissen érkező Jinder eléggé irányítani tudott a 2017-es André The Giant Battle Royal győztesén. Hosszas küzdelem után Jinder megpillantotta a közönség sorai között Rob Gronkowski-t majd kisétált hozzá, kisebb vita után az Amerikai futball-játékos leöntötte, Mojo visszacipelte a ringbe – érkezett a befejezőmozdulat, a győztes Mojo Rawley.

Az irányítóval, Shane McMahon-nel folytatódik az adás mint mondja, lehet, hogy egy kicsit elfogult, viszont a versengés folyamát tekintve senki sem csinálja ezt jobban, mint a SD Live. O-Mac köszönetet szeretne mondani mindenkinek, aki elment a RAW-ba annak bizonyításáért, hogy a SD a lehetőségek terepe. A lehetőség remek, ha képes vagy megragadni. Shane úgy véli, hogy itt a SD-on sokat tettek a Női divízió érdekében.. A Főirányító szólítja a hölgyeket, érkezik Naomi, Natalya, Carmella (és Ellsworth), valamint Becky Lynch. Shane először is gratulál Naomi WM-en aratott győzelméhez, ám ekkor Ellsworh kér szót. James úgy hiszi, hogy Shane téved. Naomi borzalmas Bajnok, az emberek pedig csak a Carmellsworth miatt hangolódnak a SD-ra.. Naomi kikapja a kezéből a mikrofont, lealázza a duót, majd arra kéri Shane-t, hogy mutassa be a divízió új érkezőit.
(A közönség Sasha-t követeli)
O-Mac megkezdi a hölgy felkonferálását. Egy második generációs szupersztárról van szó, akinek édesapja minden idők egyik legjobbja.. Gondolhatnánk, hogy Charlotte érkezik, de nem.. Shane helyette Tamina Snuka-t szólítja.
Shane lassan távozna, a közönség viszont elégedetlen. A rosszul sikerült megjátszás után O-Mac kijelenti, hogy van még egy érkező, aki nem más, mint Charlotte Flair.

Aiden English vs. Tye Dillinger

Rövid mérkőzés amiben a frissen debütáló Tye tudott győzelmet szerezni.

Dolph Ziggler érkezik a ringbe, hogy beszédet intézzen a WWE Univerzumhoz.. Mindenki a Shake up-ról beszél, valamint arról, hogy mi a helyzet Dolph Ziggler-rel.. Dolph egy spoiler-rel érkezett: marad a SmackDown Live-on. Úgy véli ez az a show, amit ő épített, majd a hátára vett… Kisvártatva Nakamura zenéje folytja bele a szót Ziggler-be.. Shinsuke ezúttal is elképesztő ováció és támogatás közepette vonul a ringbe, ahol Dolph megkérdezi tőle, hogy segíthet-e neki valamiben.. Mivel új srác errefelé, így valószínűleg nincs tisztában azzal, hogy kivel áll szemben. Dolph sem nagyon tudja, hogy kicsoda Nakamura, így felteszi neki a kérdést, hogy kinek hiszi magát.. A közönség énekelni kezdi a japán szupersztár zenéjét, majd Shinsuke elveszi Ziggler-től a mikrofont, visszekérdez röviden, hogy tudni akarja-e, hogy ki ő, s viszonylag gyorsan meg is válaszolja, miszerint Shinsuke Nakamura. Ziggler-nek elege lesz, megkísérli lerúgni Nakamura-t, aki viszont elkapja Dolph lábát, majd a padlóra löki a szupersztárt. Mutatja neki, hogy támadjon, de Ziggler inkább meghátrál..

Sami Zayn vs. Baron Corbin vs. AJ Styles – Első számú kihívói jog az Országos Bajnoki Címért

Elérkeztünk a főmérkőzéshez. Rendkívül jó küzdelmet láthattunk a felektől, csupa izgalom. Finisher követett finisher-t. A küzdelem végéhez közeledve elszabadult minden, Sami-től érkezett a Helluva Kick Corbin-nak, AJ pedig lecsapott a Phenomenal Forearm-al – a győztes és az első számú kihívó: AJ Styles!

Képek és videók: WWE.com

Főbb fordítás: WWE Pankráció

Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a jövő heti RAW-val.

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-04-12

    […] WWE SmackDown LIVE 2017. április. 11 – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.