WWE SmackDown LIVE 2017. április. 18 – Összefoglaló

A 2017. április. 18-ai kedd esti SmackDown LIVE egy megemlékezéssel indult Roman Reigns testvérére, Rosey emlékére.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Az adást nem más nyitja, mint Charlotte. A ringbe sétál majd elmondja, hogy a Queen (Királynő) megérkezett a kékekhez csak nem érti ez miért vett igénybe hét napot. Megjegyzi, hogy szerinte Shane McMahon és Daniel Bryan vakációznak. Elmondja nekünk, azért van itt ma este, hogy hivatalosan is bejelentkezzen a SmackDown Női övért Naomi ellen. Értetlenül kijelenti, hogy eddig miért nem kapta meg a címet? Mi tart ennyi ideig?

Felhangzik Naomi zenéje aki érkezik is és emlékezteti Charlotte-t, hogy ez már nem a RAW és már teljesen máshol van. Megjegyezi, hogy nézte Charlotte-t hétről-hétre és utálta nézni ahogy Charlotte egyre jobban változott és ebbe az irányba kötött ki. A bajnok kijelenti: ha Charlotte az övére pályázik, ő benne van, akár itt és most.

A két hölgy készült az összecsapásra, már a bíró is megérkezett azonban megérkezett Shane McMahon. Shane elmondja, hogy itt mindenkinek megadják a lehetőséget a saját mérkőzésükre így Charlotte is megkapja. Ha ma este legyőzi Naomi-t kap egy címmérkőzést a jövő heti adásra. Shane távozott, a hölgyek között kisebb bunyó alakult ki.

A backstage-be kapunk betekintést ahol Natalya érkezett meg Shane McMahon-höz. Natalya elmondja, hogy nem örül annak, hogy Charlotte rögtön lehetőséget kap a címre – szerinte ő sokkal jobban megérdemelné. Carmella érkezik meg James Ellsworth kíséretében aki szerint ő érdemli meg a küzdelmet a címért. Megérkezik Tamina is, ő is magára voksol.

Sami Zayn vs. Luke Harper vs. Dolph Ziggler vs. Erick Rowan vs. Mojo Rawley vs. Jinder Mahal – Six-Pack Challenge

Nem igazán kerítettek nagyobb figyelmet a nagynak tűnő mérkőzésnek, gyorsan le akarták zavarni. A szokásos tömegbunyó alakult ki, hol Ziggler, hol Sami hol pedig a többi szupersztár került fölénybe.. Meglepő módon Jinder Mahal szerezte meg a győzelmet.

A mérkőzés után interjú következik a nyertessel, Renee Young jóvoltából. A rajongóknak egyáltalán nem tetszik az eredmény, kifújolták Mahal-t. Mahal szerint ez annak a jele, hogy nem Amerikai állampolgár és sokkal műveltebb tanításban részesült mint néhány Amerikai. Megérkezett a bajnok, Randy Orton aki Mahal-hoz szól egy pár szót: Randy kijelenti, hogy Mahal megnyerte most a Jackpot-ot, de a nyeremény nem a WWE Bajnoki cím lesz hanem egy RKO. Ezt követően Bray Wyatt jelent meg a kivetítőn aki Randy-hez szólt pár szót: Bray kijelenti, hogy egy célja lesz – mégpedig, hogy Randy érezze a fájdalmat és lehet, hogy Viperaként fog bemenni a “Horrorok Háza” meccsre de sosem fog kijutni.

Naomi vs. Charlotte

A mérkőzés nem hozott különösebb izgalmat. Naomi hamar véget akart vetni a küzdelemnek, érkezett a Rear View azonban Charlotte értékesítette a Natural Selction-t ami után kopogtatta a bajnokot és ezzel kiharcolta a jövő heti adásra a címmérkőzést.

Primo & Epico vs. American Alpha

Rövid küzdelem amiben Primo-ék párosa tudott győzelmet aratni. A bíró nem figyelt, ezt pedig Primo-ék párosa ki is használta.

Gary Gandy vs. Kevin Owens – Face Of America Challange

Az Országos Bajnok érkezett, hogy megrendezze a “Face Of America Challange-t” amiben egy srácnak lehetősége lesz bizonyítania ellene. Rövid csata amiben Kevin szerzett győzelmet.

Baron Corbin vs. AJ Styles

Kevin Owens a kommentátori székben ülve figyelte az eseményeket. *

Nagy küzdelmet nem láttunk, nem történt sem kopogtatás sem feladás. AJ kiszámolással nyerte a küzdelmet.

Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a jövő hétfői RAW-val!

Képek: WWE

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-04-19

    […] WWE SmackDown LIVE 2017. április. 18 – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.