WWE SmackDown LIVE 2017. április. 25 – Összefoglaló

A 2017. április. 25-ei kedd esti SmackDown Live Shinsuke Nakamura-val indul, aki mellett Renee Young áll egy interjút szeretne készíteni a frissen debütáló szupersztárral.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Az interjú nem tudja kezdetét venni, felhangzik Dolph Ziggler zenéje aki a ringbe érkezését elkéri Renee-től a mikrofont és kezdődik a a Show-Off beszéde.

Dolph azzal indít, hogy az arénában nem sokan beszélnek japánul – így majd ő fordítja Nakamura beszédét, hogy mit szeretne mondani. Dolph szerint Nakamura kedvence Ő, így szerinte minél előbb Hall of Fame-t érdemelne. Nakamura tekintete mindent elárul.. Dolph megkérdezi, hogy mégis mi játszódhat le abban az őrült elméjében amikor azokat a táncmozdulatok csinálja bevonulásnál? Nakamura most sem válaszolt. Dolph azzal folytatja, hogy Nakamura valójában nem is az akinek adja magát. Nakamura neve valójában “Michael” aki Indiában nőtt fel és a családjával járta körbe a világot, majd zenélt – azt remélve, hogy olyan lesz mit Michael Jackson.

Dolph végszóként kijelenti, hogy amikor Japánba költözött Nakamura ekkor váltott nevet és lett túlértékelt és tehetségtelen. Erre már reagált Nakamura, elvette Dolph-tól a mikrofont és kérdőre vonta, hogy mégis mi a problémája? Ezután Nakamura-tól jön egy-két japánul hangzó mondat, majd le barmozza Dolph-ot.. Dolph-tól érkezik egy rúgás, majd alig bírt megmenekülni Nakamura befejező mozdulatából, a Kinshasa-ból.

AJ Styles vs. Baron Corbin

A meccs kezdeténél Kevin Owens csatlakozott a kommentátori székbe. A mérkőzés elindult, mondhatni adok-kapok szituációt láthattunk mindig. A meccs végénél AJ értékesíteni akarta a Phenomenal Forearm-ot, de Kevin odasétált a ring széléhez, hogy elterelje a figyelmét amit AJ egy rúgással rendezett le. Nem sikerült a Phenomenal Forearm, Baron készült volna a Powerbomb-ra amit AJ egy átfordítással hárított – ezzel legyőzve ellenfelét.

A mérkőzés után Kevin és Baron együttes erővel támadták meg AJ-t, megérkezett Sami Zayn kisegíteni AJ-t a bajból. Elintézte Baron-t, Kevin pedig őt. AJ-nek érkezett egy Powerbomb Kevin-től, majd távozott az United States Bajnok.

Charlotte interjú backstage-ben Dasha Fuentes jóvoltából. Charlotte annyit mond, hogy ma este megmutatja a SmackDown hölgyeinek amit már ők is tudnak: Ő a legnagyobb szupersztár a WWE-ben.

American Alpha vs. The Colons – Beat The Clock Challange

A lényeg az idő volt. Rövid küzdelem amiben az American Alpha szerzett győzelmet a Grand Amplitude-t értékesítve. Az idejük: 5 perc, 17 másodperc

Egy videót láthatunk a régóta távol lévő Rusev-ről aki “ultimátumot” ad Shane McMahon-nek és Daniel Bryan-nek, miképp akkor tér vissza a SmackDown-ra ha kap egy meccset a Money in the Bank PPV-re – ellenkező esetben visszamegy Bulgáriába.

Randy Orton vs. Erick Rowan – No DQ Mérkőzés

Durva összecsapás ahogy az lenni szokott, Randy szerzett győzelmet az RKO-t értékesítve. A mérkőzést követően Randy elmondta, hogy nem tudja mi az a “Horrorok Háza Meccs” de vasárnap talál kiutat belőle.

Megérkezik a kötelező kihívó, Jinder Mahal aki elmondja, hogy nem fél Randy-től és elveszi tőle a Bajnoki Címet május. 21-én. Érkezett egy kisebb bunyó amiből Randy jött ki jobban, majd megérkeztek a Singh tesók akik segítettek Jinder-nek – aki ezután kiosztott egy Cobra Clutch Slam-et.

The Ascension vs. Breezango – Beat The Clock Challange

Még rövidebb küzdelem amiben Fandango-ék tudtak győzelmet szerezni mindössze 2 perc, 36 másodperc alatt – így ők lettek a kötelező kihívók az Uso’s ikrek ellen a Tag Team övekért május. 21-én.

Naomi (c) vs. Charlotte Flair – SmackDown Női Bajnoki Címmérkőzés

Igazán jó küzdelemnek indult ahol végül diszkvalifikációval Charlotte győzött de a Bajnoki cím Naomi-nál maradt. Megérkezett Carmella, Natalya és Tamina akik beavatkoztak a küzdelembe.

Nagyon úgy tűnik, hogy megalakult a Natalya, Carmella és Tamina formáció eközben. Ezekkel a képekkel zárult az adás, szombaton érkezik a megszokott Előzetes – vasárnap pedig Payback!

Képek: WWE & RSN

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.