WWE SmackDown LIVE 2017. május. 2 – Összefoglaló

A Payback utáni első SmackDown Live adása egy videóval indul ami még az adás előtt készült. Jinder Mahal fotózása alatt megjelent Shane McMahon aki elkérte Jinder Mahal-tól a WWE Bajnoki Címet, hogy visszavigye eredeti tulajdonosának. Jinder közölte velünk, hogy nem messze vagyunk attól, hogy elvegye azt végleg Randy Orton-tól.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Shane McMahon érkezik a ringbe, először is köszönetet mondd a közönségnek amiért ismét ilyen nagy szeretettel fogadták őt. Nem is húzza tovább az időt, felkonferálja a SmackDown Live új emberét – Chris Jericho-t. Chris-t is nagyon jól fogadja a közönség, nem áll le a “Y2J” skandálás percek múlva se. Chris köszönt minket az új “Show of Jericho-n”.. 😀 Shane szerint az öltözőben mindenki egy álommeccset szeretne vívni Chris-szel de ma este csak egy embernek lehet lehetősége erre: Kevin Owens-nek. AJ Styles érkezik a ringbe aki felhívná Chris figyelmét, hogy mióta egy Show-n szerepeltek történt pár dolog.. Elmondja neki, hogy most épp abban a házban áll amit AJ Styles épített fel. (SmackDown-ra céloz) AJ kijelenti, hogy szívesen megküzdene és elvenné Chris-től az U.S. címet a Backlash-en – már ha megtudja védeni ma este az övet.. Chris-t nem hatja meg AJ monológja és kijelenti, hogy Ő Amerika Új Arca – majd felírná AJ-t a listára azonban Kevin Owens szakítja félbe őket.

Kevin Owens azzal indít, hogy a legszánalmasabb dolog amikor Shane, AJ és Chris Jericho azon vitáznak ami még meg sem történt. A közönség nem fogadja jól Owens-t, érkezik a “You taped out” (kiszálltál, elfáradtál) skandálás. Owens szerint ez nem fontos, egyetlen ami fontos ma este, hogy ringbe száll Chris Jericho ellen és visszaszerzi a bajnoki címét. Owens kijelenti, hogy a Festival of Friendship-en és a WrestleMania 33-on amit Chris kapott az még semmi ahhoz a veréshez képest amit ma este fog kapni.. Owens végül annyit nem ért, hogy AJ Styles még mindig mit keres KO ringjében – felszólítja AJ-t, hogy takarodjon a ringből.. AJ-nek ez nem tetszik, megindul kifelé majd letámadja Owens-t. A bunyó kialakulását követően Shane és pár bíró szedi szét őket.

Jinder Mahal vs. Sami Zayn

Nem volt pörgős küzdelem és Jinder folyton támogatást kapott a Singh testvérektől.. Váratlanul elterelték Sami figyelmét, jött Jinder-től a Cobra Clutch Slam amivel kopogtatta Sami Zayn-t.

Dolph Ziggler-t láthatjuk a backstage-ben aki ismét Shinsuke Nakamura-t illeti “szép” szavakkal, megérkezik mellé Shane McMahon aki elmondja Ziggler-nek, hogy inkább a meccsével foglalkozzon ugyanis ma este megküzd Sin Cara-val.

Tye Dillinger vs. Aiden English

Rövidebb csata ismét kettejük között amiben ismét Tye tudott győzelmet szerezni.

A backstage-ben vagyunk ahol Charlotte interjú következik. A hölgy nem lett szimpatikus a SmackDown Live többi hölgyeinek számára, hisz egyből címmérkőzést kapott Naomi ellen amit követően meg is támadták őt. Charlotte elmondja, hogy nem érdekli az ehhez hasonló támadások, hisz a SmackDown Bajnoki öv úgy is nála landol majd. Ma este Naomi-val alkot majd egy párt Natalya és Carmella párosa ellen. Megjelennek az ellenfelek akik kis ízelítőt adnak neki.

Charlotte & Naomi vs. Natalya & Carmella

Ahogyan arra számítani lehetett, valamiféle szabálytalanság fog következni. Így is történt, minden helyzetet kihasználtak amikor a bíró nem figyelt illetve James Ellsoworth is szerepet játszott benne. Carmella átfordította ellenfelét, majd kopogtatta. A mérkőzést követően nem csillapodtak a kedélyek, tömegbunyó következett amiből Becky Lynch is kivette a javarészt.

Dolph Ziggler vs. Sin Cara

Rövid küzdelem, hiába minden Sin Cara mozdulat – Dolph Ziggler szerzett győzelmet egy Superkick után.

Chris Jericho (c) vs. Kevin Owens – U.S. B. Címmérkőzés

Igen pörgős és erős küzdelem a felek között amiben végül Kevin Owens szerzett győzelmet a Pop-Up PowerBomb-ot értékesítve. Mindez nem volt elég, a mérkőzést követően keményen támadta Chris Jericho-t akit végül a bírók kísértek ki az arénából.

Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a jövőheti RAW-val.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.