WWE SmackDown LIVE 2017. május. 16 – Összefoglaló

A 2017. május. 16-ai SmackDown Live egy héttel a Backlash előtt jelentkezik, az adást pedig azzal fokozták, hogy a kékek legjobbjai csapnak össze egymással.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Az adást Kevin Owens nyitja, köszönt minket a vadonatúj “Highlight Reel”-ben. Tudtunkra adja, hogy átvette Chris Jericho-tól hisz ő többé nem lesz látható a SmackDown Live-on. Megjegyezi, hogy Chris szerette a sálakat, az ajándékokat valamint a listákat.. most azonban miatta Chris csak a sérült listával hozható szóba. Kijelenti, hogy ez csak kis ízelítő volt abból amit a Backlash-en fog tenni AJ Styles-szel: legyőzi őt. Mostani vendégét konferálná fel francia nyelven, azonban AJ Styles zenéje szakítja félbe.

AJ elmondja: látta, hogy Owens ellop mindent Chris-től azt viszont nem hitte, hogy saját műsorát is elfogja. AJ ígéri nekünk, hogy vasárnap megveri Kevin Owens-t és visszahozza az U.S. övet a régi USA-ba. AJ szerint felesleges várni vasárnapig, lássanak egymáshoz most és itt azonnal.. Belépne a ringbe, de ekkor megérkezik Jinder Mahal.

Jinder tudtunkra adja, hogy ő lett volna Kevin vendége. A Backlash-en azt fogjuk látni amit múlt héten: lepinneli Randy Orton-t és megnyeri a WWE Bajnoki övet. Ezt követően pedig mindenki a lába előtt hever majd. Styles megtámadná Kevin-t aki menekülőre fogja, behívja Jinder-t a ringbe, hogy egymáshoz lássanak.

AJ Styles vs. Jinder Mahal

Mahal meglepően irányította a mérkőzést. AJ akárhányszor megpróbált kitörni, a Singh tesók annyiszor zavartak be. Elterelték a bíró figyelmét aminek következtében Kevin Owens megütötte AJ térdét az övvel, ezt pedig kihasználta Mahal: értékesítette a finisherét amivel megnyerte a mérkőzést.

Tyler Breeze & Fandango vs. Primo & Epico

Rövid küzdelem ahol Fandango-ék szereztek győzelmet, igen Primo-ék jobboltak.

Shane McMahon érkezik a ringbe, hogy lebonyolítsák a hölgyek szerződés aláírását. Shane elmondja, hogy jó meccset láthatunk vasárnap e hölgyek között, majd érkeznek is a szereplők.

Natalya kezdi a vitát, hogy lehetőséget adtak Becky-nek, hogy csatlakozzon hozzájuk de ő elutasította azt. Vasárnap Nattie-ék bizonyítani fogják, hogy ők a legjobbak. Nattie, Carmella és Tamina is aláírja a szerződést.

Becky-n a sor, kijelenti, hogy igen lehetősége volt de nem szeretett volna egy csapat ostobához csatlakozni. Már alig várja, hogy vasárnap legyen és mindannyiukat elintézze.

Naomi következik, hogy Nattie-ék engedjék el az eddig történteket és kezdjenek aggódni a vasárnap miatt. Charlotte jelenti ki, hogy minden vele kapcsolatos dolgot hozzanak vasárnapra és megoldást találnak arra.

James Ellsworth kezdett beszólni a dolgokba ami következtében Naomi lecsapta, Carmella pedig őt. Shane kiír egy meccset ma estére kettejük között.

Naomi vs. Carmella

Mint mindig a két fél mögött ott álltak a segédek, és segítették is őket. Naomi inkább a ringen kívüli szereplőkre figyelt aminek köszönhetően Carmella sima győzelmet szerzett.

Dolph Ziggler-től érkezett egy újabb monológ, hogy nem érti miért szeretek ennyire Nakamura-t. Alig várja a vasárnapot, hogy végre szembeköphesse az imádott Japán szupersztárt.

Sami Zayn interjú következik ahol a Baron Corbin elleni meccséről van szó vasárnap: Sami nem tudja, hogy miért kezdett ki vele Corbin, talán fél tőle. Megérkezett Corbin aki letámadta ellenfelét.

Randy Orton vs. Baron Corbin

A két szupersztártól egész jó meccset láthattunk. Pörgős meccs volt. Randy-től érkezett egy határozott RKO amivel kopogtatta ellenfelét.

Randy nem ünnepelhetett sokáig, megérkezett Jinder Mahal és a Singh tesók. Jinder azt javasolja Randy-nek, hogy élvezze ki a bajnoki uralkodását mert vasárnap elveszi tőle az övet és megsemmisíti őt. Érkeztek a Singh tesók, Randy elintézte volna őket de Jinder közbelépett és elintézték a WWE Bajnokot.

Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a vasárnapi Backlash PPV-vel. Szombaton természetesen hozzuk a szokásos Előzetest, tartsatok velünk!

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-05-17

    […] WWE SmackDown LIVE 2017. május. 16 – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.