WWE SmackDown LIVE 2017. május. 23 – Összefoglaló

A Backlash utáni első SmackDown egy visszatekintéssel indul a vasárnapi PPV-re ahol Jinder Mahal legyőzte Randy Orton-t és vált WWE Bajnokká – sokkolva a WWE Univerzumot.

 

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Shane McMahon nyitja az adást, hogy közöljön némi információkat a közelgő Money in the Bank PPV eseménnyel kapcsolatban, valamint tájékoztat minket, hogy Randy Orton megkapja a visszavágó mérkőzését június. 18-án Jinder Mahal ellen a WWE Bajnoki övért.

Ezután az irányító hivatalosan is bejelenti az 5 szupersztárt akik résztvesznek a létrás meccsben: AJ Styles, Baron Corbin, Sami Zayn, Dolph Ziggler… Érkezne az ötödik résztvevő, azonban Kevin Owens zenéje szakítja félbe azt. Shane megkéri Mr. Owens-t, hogy távozzon mert ő nem résztvevője a küzdelemnek, ezért érkezik az ötödik szupersztár: Shinsuke Nakamura.

Nakamura bevonulását követően Owens szeretné tudni miért ez az öt srác kap lehetőséget? Miért Ziggler és Sami? Mert nyertek vasárnap? Elmondja, hogy legyőzte vasárnap AJ Styles-t és mégsem kap lehetőséget.. Owens szerint Shane féltékeny rá, mert ő letudta győzni Styles-t, Shane pedig nem a WrestleMania-n.. Az irányító igazat ad Owens-nek és bekerül ő is a létrás meccsbe. Owens beszélne, de Corbin szakítja félbe és megkéri Mr. Owens-t, hogy hallgasson. Corbin úgy gondolja: a táskát már most azonnal át kell adni neki, senki másnak. AJ emlékeztet mindenkit, hogy most a SmackDown Live-on vannak amit AJ Styles épített. Owens-t Eric Cartman-hoz hasonlítja a Phenomenal, majd kijelenti: megmutatja mindenkinek, hogy miért ő a franchise player a SmackDown-on. Jöhet Owens, Ziggler, Sami, Corbin vagy Nakamura is.. A győztes ő lesz, majd pedig célba veszi a WWE Bajnoki Címet!

Sami Zayn szeretne szóhoz jutni, de Corbin nem hagyja neki. Corbin szerint Sami-nek szerencséje volt vasárnap, ezért győzött. Sami kijelenti, hogy nevezheti szerencsének de még is “arcon rugdosta”.. Sami elmondja, hogy hajlandó megküzdeni itt és most azonnal. Ziggler következik aki elmondja: ő az egyetlen aki megnyerheti a táskát.

Nakamura jut szóhoz aki bemutatkozik, majd közli, hogy hamarosan Mr. Money in the Bank-nek szólíthatja mindenki.

A vitát követően Shane kiír ma estére két küzdelmet: Baron Corbin és Sami Zayn csap össze egymással, valamint AJ Styles és Shinsuke Nakamura veszi fel a harcot Kevin Owens és Dolph Ziggler ellen.

Natalya & Carmella vs. Charlotte Flair & Becky Lynch

Becky és Carmella kezdi a küzdelmet ahol Becky tud fölényt szerezni és irányítani. Carmella próbál folyamatosan fordítani, de nem jár sikerrel. Natalya avatkozna be, de Charlotte könnyedén tisztáz. Reklám után már Natalya irányít Becky fölött, az Ír lány pacsizik. Charlotte nagy lendülettel érkezik a küzdelembe, rövid ideig. Natalya-tól érkezik egy German Suplex, Charlotte pacsizik, Becky ugrik a sarokból, Natalya-tól jön a pacsi – Carmella-t elkapja Becky a feladásos fogásába amivel kopogtatja is.

Baron Corbin vs. Sami Zayn

Corbin durván kezdene, azonban Sami átfordítja – 1,2,3 – megnyeri a mérkőzést. Ezt mi sem hittük el, hogy Corbin ennyiben hagyja.. Sami ünnepelne, azonban Corbin megtámadja a ringen kívül – később pedig a nézőtéren folytatja.

Ezt követően Sami-t a mentőorvosok szállítják el. *

Reklám után a backstage-ben vagyunk ahol AJ Styles érkezik meg Nakamura-hoz. AJ emlékezteti Nakamura-t a régi közös munkákra még mikor Japánban voltak. Megkéri, hogy ma este kövesse a példáját. Nakamura elmondja AJ-nek, hogy rendben ma este egy csapatként dolgoznak de a Money in the Bank PPV-n egymás ellen lesznek ahol ő fogja megszerezni a táskát.

Jinder Mahal ünneplése következik

Jinder bevonulását először tánc és zene vezeti fel, majd a jól ismert arcok: a Singh tesók. Ezután érkezik az új WWE Bajnok, Jinder Mahal. Jinder rögtön belevág: közli, hogy Indiában 1 milliárd ember nagyon boldog miatta. Felvilágosít mindenkit, hogy ő megmondta: lefogja győzni Randy Orton-t és WWE Bajnokká válik. Jinder szerint ő a valaha volt legnagyobb WWE Bajnok, ünnepli magát, a teljesítményét és a népét. Ezután a saját nyelvén kíván beszélni (pandzsábi). A promo után Jinder felmászik a sarokba és tovább ünnepelteti magát, majd távozik.

Breezango vs. The Usos (c) – SmackDown Tag Team B. Címmérkőzés

A mérkőzés előtt két szingli meccset is láthattunk a felektől, először Tyler Breeze szerzett 3 másodperces győzelmet Jey felett, majd Fandango szerzett Jimmy felett ugyanennyi idő alatt.. Ettől a csatától sem várhattunk túl sokat, végig adok-kapok szituáció alakult ki közöttük, a végjátékban Fandango elintézte Jimmy-t, majd Jey érkezett a sarokból a Splash-el amivel kopogtatta Fandango-t és megvédték a Tag Team Címeket.

A backstage-ben vagyunk ahol Shane McMahon telefonál, ám megérkeznek a hölgyek akik meccset szeretnének Naomi ellen. Shane bejelenti, hogy a jövő heti adáson egy 5 fős eliminációs mérkőzés keretein belül eldől Naomi kihívója a Money in the Bank PPV-re. (Natalya vs. Carmella vs. Charlotte Flair vs. Becky Lynch vs. Tamina)

AJ Styles & Shinsuke Nakamura vs. Kevin Owens & Dolph Ziggler

Először láthattuk együtt dolgozni a feleket Tag Team-ként, de nagyszerű mérkőzést láthattunk. Végig adok-kapok szituációt láthattunk, hol Styles-ék hol pedig Owens-ék tudtak jó lépéseket húzni.

A végjátékhoz közeledve felgyorsultak az események, pacsi pacsit követett. Owens leterítette Nakamura-t, AJ-től jött a Pele Kick Owens-nek, előkészítette a Styles Clash-hoz ám Ziggler-től jött egy Superkick. Nakamura lerúgta a ShowOff-ot, majd Owens-t a Kinshasa-val amivel megnyerték a mérkőzést.

Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a jövő heti RAW-val! A Money in the Bank résztvevői hivatalosan:

 • AJ Styles
 • Baron Corbin
 • Sami Zayn
 • Dolph Ziggler
 • Shinsuke Nakamura
 • Kevin Owens

Talán ezek is érdekelhetnek:

2 hozzászólás

 1. 2017-05-24

  […] WWE SmackDown LIVE 2017. május. 23 – Összefoglaló […]

 2. 2017-05-24

  […] tegnapi SmackDown-on kerültek bejelentésre a 2017-es Money in the Bank résztvevői. Mint ismerjük: a győztes a […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.