WWE SmackDown LIVE 2017. május. 30 – Összefoglaló

A 2017. május. 30-ai SmackDown LIVE az 5 fős eliminációs mérkőzés résztvevő hölgyeivel indul, mindegyikük kijelenti egy pár másodperces videóban, hogy miért is fogják megnyerni a ma esti küzdelmet.

Az arénából kapunk már képet ahol Kevin Owens-t láthatjuk a ringben, köszönt minket a ma esti “Highlight Reel-ben.” Beszédét azzal indítja, hogy ő az új házigazdája a Talk Show-nak valamint Ő Amerika új Arca. Egyszerűséggel kijelenti, hogy ugyan Chris Jericho találta ki a MITB meccset de egyszer sem nyerte azt meg. Ő képes lesz megszerezni és bárhol, bármikor, bárki ellen beváltja majd – ezzel pedig teljesen a WWE arca lesz. Most felkonferálná vendégét aki szintén útját állja a szerződés megszerzésében, nem más mint Shinsuke Nakamura.

Nakamura bevonulását követően Owens közli a japán szupersztárral, hogy nem érdekli mekkora szupersztárnak képzeli magát, ez itt Kevin Owens Show-ja és fejezze be a hülye táncolását. Azért hívta ide, mert sok embert érdekel és kíváncsi, hogy van a jövőre nézve.. Nakamura megszólalna, azonban azonnal Baron Corbin zenéje szakítja félbe.

Corbin még be sem érkezett a ringbe, Owens már megkérte, hogy távozzon. Corbin megnyugtatta Owens-t, majd a South Park szereplőjének, Cartman-nak nevezte. (:D ) Ezután kijelentette, hogy senkit nem érdekel amit Nakamura kíván mondani.. Corbin emlékeztet minket, hogy múlt héten valósággal elpusztította Sami Zayn-t, Owens pedig tudtára adja: ő ezt csinálja 15 éve. Nakamura következik aki mint mondja: ezek a srácok rövid emlékezetűek, ugyanis ő megverte mindkettejüket. Corbin és Owens együttes erővel támadják meg a Rockstar szupersztárt aki segítségére Sami Zayn érkezik, ez pedig egy Tag Team csatához vezet.

Sami Zayn & Shinsuke Nakamura vs. Kevin Owens & Baron Corbin

Nakamura és Corbin kezdik a küzdelmet, egész lassan.. Érkezik is mindkettejüktől a pacsi, Sami gyorsítana de Owens hamar megunja és rögtön pacsizza társát. Corbin a pacsi után irányítani tud, Sami tehetetlen. Owens kerül meccsbe, de ő sem hoz semmi újdonságot.. Sami hirtelen fordítani tud, de a pacsi nem sikerül. Corbin elintézi Nakamura-t, tuskísérlet de Sami kitör. Megérkezett a pacsi, ami után Nakamura bőven tud irányítani Owens felett. Megérkezik Corbin, majd Sami – aki nekilöki Owens-t Corbin-nak.. Nagyon nem tetszik neki, majd lekever egyet társának ezért. Sami elintézi Corbin-t, Nakamura-tól pedig érkezik a Kinshasa ami után megszerzi a győzelmet maguknak. (Szolid mérkőzés volt..)

Az Uso’s ikrek érkeznek a ringbe – magukat dicsérve, hogy nincs ellenfelük. Lehetőséget kaptak Fandango-ék és az American Alpha is, hogy megfosszák őket a címektől de nem jártak sikerrel.

It’s a new day, yes it is!

Felhangzik a rég nem látott Tag Team zenéje, majd érkeznek is!

Egyértelműen kijelentik miért is jöttek: a SmackDown Tag Team címekt akarják! Óvatosságra intik az Uso’s ikreket, hogy a Money in the Bank PPV-n elveszik tőlük a címeket. (Hát kellett is a vérfrissítés a Tag Team divízióra)

Charlotte vs. Becky Lynch vs. Carmella vs. Tamina vs. Natalya – 5 fős Eliminációs mérkőzés

A hölgyek bevonulását követően nem kezdődött el a küzdelem, a gong előtt nekiestek egymásnak, majd a ringen kívül búnyoztak egy jó sort. Shane McMahon érkezik a ringbe, majd kijelenti, hogy mivel a küzdelem nem kezdődött el – gondolkodott valami történelmiben, még hozzá ez az 5 hölgy összecsap egy létrás meccsen a női táskáért a Money in the Bank PPV-n, június. 18-án!!

Breezango vs. The Colons

Fandango-ék újabb győzelmet szereztek.

Randy Orton érkezik a ringbe, először láthatunk a Backlash-en szenvedett veresége után. Randy arcán látszott, hogy nincs kedve részletezni a történteket, ezért a lényegre is tért: a Money in the Bank-on ringbe lép újra Jinder Mahallal, itt pedig a győzelem jön szóba. Semmi más, csak a győzelem. Randy szerint Jinder úgy néz ki Orton féle öreg seggberúgás amit a nagyapjáék csináltak régen.. Győznie kell és győzni is fog szülővárosában, ezzel pedig megszerzi a 14. világbajnoki címét!

Jinder Mahal zenéje szólal meg, Randy vár azonban Jinder csak a kivetítőn jelenik meg és közli vele, hogy ugyanolyan mint a többi Amerikai. Kijön és történeteket mesél magáról és a családjáról. Jinder sem mondd mást, ünnepelteti magát a Singh tesók között.

Dolph Ziggler vs. AJ Styles

Egész jó mérkőzést hoztak össze a srácok, ahogy azt tőlük megszokhattuk. Ennek ellenére AJ szülővárosában nem szerezte meg a győzelmet, egy elhibázott Phenomenal Forearm kísérlet után Ziggler lecsapott a Superkick-el, amit követően kopogtatta a Phenomenal One-t.

Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a vasárnapi Extreme Rules PPV-vel amit a RAW prezentál majd nekünk. Szombaton szokásosan érkezik az Előzetes!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.