WWE SmackDown LIVE 2017. június. 6 – Összefoglaló

A 2017. június. 6-ai SmackDown LIVE egy vissztekintéssel indul a múlt heti adásra ahol a hölgyek között eluralkodott a pokol, majd érkezett az irányító aki bejelentette a történelem első Női Money in the Bank meccsét.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Az adást Shane McMahon nyitja, a ringben pedig már várakoznak a női létrás mérkézős résztvevői. Köszönt mindenkit, majd egyenként bemutatja a hölgyeket.

Shane elmondja, hogy itt az idő, hogy bemutassa az a történelem első női táskáját, ez pedig meg is érkezik a ring fölül.

Ismertetné a Money in the Bank Meccs szabályait, de James Ellsworth félbeszakítja az irányítót, hogy erre semmi szükség hisz tisztában vannak a szabályokkal. Ezután minden hölgy elmondja a saját véleményét és, hogy a saját maguk győzelmükre számítanak a Money in the Bank PPV-n. Megérkezik Naomi is aki elmondja, hogy nem fogja olyan könnyedén odaadni a címet senkinek, nyerje a létrás küzdelmet bárki. Felhangzott egy ismeretlen zene, ez pedig Lana-é. Hivatalosan is debütált a SmackDown-on, nem is akárhogy. Lana mérkőzést szeretne a címre, vagy szerepelni a létrás meccsben, de Shane közli vele, hogy ezeket meg kell szerezni. Kisebb vitába kerül Naomi-val, hogy simán legyőzné a címért, aztán pedig Shane szavai után dühösen távozik.

Charlotte Flair & Becky Lynch & Naomi vs. Natalya & Carmella & Tamina

A küzdelmet Charlotte és Natalya kezdi egyenlő erőviszonyokkal. Percek múlva érkezik is a pacsi mindkét oldalon, innentől kezdve pedig Becky és Carmella folytatja. Becky jobban kezd, szinte feltörli a padlót Carmella-val.. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy elszabaduljon a pokol, szinte ismét mindenki támadott mindenkit. A meccs végéhez érve megjelent Lana aki kihúzta Naomi lábát míg a spori nem figyelt, Tamina pedig egy Superkick után kopogtatta is a bajnokot.

A backstage-ben vagyunk ahol Shane telefonál, majd megpillanatja az André the Giant emléktrófeát az irodájában. Megérkezik tulajdonosa is aki elmondja, hogy az emléktrófea megnyerése volt élete legjobb pillanata, ezután pedig azt hitte lehetőségek nyílnak számára a SmackDown-on. Ennek ellenére két hónapja szellem. Mojo beszeretne kerülni a Money in the Bank létrás meccsbe, mivel a SmackDown a lehetőségek földje. Shane közli Mojo-val, hogy amennyiben ma este képes lesz legyőzni Jinder Mahal-t, bekerülhet a meccsbe.

Bejelentik számunkra a már ismert tényt, hogy John Cena július. 4-én visszatér a SmackDown-ra.

AJ Styles vs. Dolph Ziggler

Nem volt egy hosszú küzdelem, Ziggler eleinte irányított de másodpercek múlva kapta a válaszokat. Pár perc és érkezett Styles-től a Styles Clash amivel könnyedén kopogtatta ellenfelét.

Mojo Rawley vs. Jinder Mahal

A tét nagy volt Mojo számra, ha győzelmet szerez akkor bekerül a létrás meccsbe. Nagy dominálással kezdte a küzdelmet, azonban Mahal-nak ott volt a két segítség (Singh tesók). Az egyikük bezavarása épp elég volt, hogy elterelje Mojo figyelmét és így elveszítse a küzdelmet.

A mérkőzés után Jinder Mahal megígérte, hogy a Money in the Bank-on elintézi Randy Orton-t, még hozzá a szülővárosában.

The New Day vs. The Colons

A küzdelmet Big E és Xavier Woods kezdte a páros ellen. Sima győzelmet szereztek, ezzel megvívja első SmackDown küzdelmüket.

Sami Zayn interjút látunk a backstage-ben, ahol az ír szupersztár elmondja, hogy a főmérkőzésen a kommentátori asztalnál fog helyet foglalni. Megérkezik Baron Corbin aki komoly verésben részesíti, majd közli, hogy az a hely megüresedett.

Shane-t látjuk ismét a backstage-ben telefonálva Baron Corbin támadásával kapcsolatban. Megérkezik Naomi aki közli az irányítóval, hogy meccset szeretne Lana ellen a Money in the Bank PPV-n. Shane nem igazán szeretne foglalkozni ezzel, de Naomi nagyon akaratos. Az irányító igent mond és hivatalosítja kettejük küzdelmét június. 18-ra.

Kevin Owens vs. Shinsuke Nakamura

Nakamura mondhatni könnyed győzelmet aratott az United States bajnok felett a Kinshasa értékesítése után. A meccs előtt egyébként Owens posztolta Twitterére, hogy eltört az egyik ujja. (megjegyzésként) A Japán szupersztár egyébként nem ünnepelhetett sokáig, megérkezett Baron Corbin aki letámadta majd értékesítette az End of Days-t.

Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a jövő heti RAW-val. Lana hivatalosan is debütált a kékeknél, első címmérkőzését pedig már június. 18-án vívja. Megmutatkozott az új női táska, eléggé szolid adást láthattunk, az egyetlen pozitív dolog Lana debütálása.

Talán ezek is érdekelhetnek:

2 hozzászólás

  1. sky97 szerint:

    Lana ????????????

  1. 2017-06-07

    […] WWE SmackDown LIVE 2017. június. 6 – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.