WWE SmackDown LIVE 2017. június. 13 – Összefoglaló

A 2017. június. 13-ai kedd esti SmackDown LIVE New Orleans-ból jelentkezett, utolsó adást láthattuk a Money in the Bank előtt, az adás teljesen a PPV-re hangolódott.

https://www.dailymotion.com/video/x5qd7a2_full-hd-six-13th-2kseventeen-1_fun

https://www.dailymotion.com/video/x5qd7a3_full-hd-six-13th-2kseventeen-2_fun

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Az adást a New Day nyitja igen látványosan. Kofi mikrofon ragadása után elmondja, hogy nagy belépőre van szükségük, hisz a jövő évi WrestleMania-nak ez a hely ad otthont. Xavier folytatja azzal, hogy vasárnap legyőzik Usoékat és válnak új SmackDown Tag Team Bajnokokká! Ezt követően már megérkezik mindenki és mindenki elmondja a saját mondandóját, majd érkezik a 8 fős Tag Team küzdelem.

The New Day & Breezango vs. The Usos & The Colons

A küzdelem lassan kezdődik el, de végül Kofi és Epico egymásnak látnak. Kofi jól kezd, majd Xavier és Fandango is ezt folytatja. Az irányítás Kofiéknál perceken át. Kissé próbálnak kitörni Epico-ék, mindössze néhány szösszenetre sikerül nekik. Felgyorsulnak az események, Kofi-nak a befejező mozdulata után nem sikerül kopogtatni, de megérkezik Xavier segíteni, ezt követően pedig sima győzelmet szereznek.

Reklám után AJ Styles-t valamint Nakamura-t látjuk a backstage-ben a ma estéről beszélni, majd AJ Sami-ről figyelmeztetné Nakamura-t, de az emlegetett szamár megjelenik. Sami elmondja, hogy itt áll a világ három legjobbja és milyen stratégiával készülnek ma estére? Mielőtt bármit is tudnának Styles-ék válaszolni, Sami elárassza őket a mondandójával és biztatja a csapatát. Sami távozik, majd Nakamura elmondja, hogy kedveli Sami-t..:D

Mojo-t látjuk a backstage-ben, egy interjú következett. Dasha tudni szeretné, hogy hogyan tovább Mojo-nak, miután vesztette Jinder Mahal-tól a múlt héten? Mojo elmondja, hogy igen elvesztette a lehetőséget amit Shane adott neki. Jinder már nem az a srác akit hónapokkal ezelőtt simán megvert, Jinder erős. “Örül”, hogy elvesztette a meccset mert ebből táplálkozik és ettől lesz jobb. Feltűnik hátulról egy rég nem látott ismerős, még pedig Zack Ryder! Visszatért és újra itt van a Hype Bros!

Naomi vs. Tamina

A küzdelem előtt Lana tette tiszteletét a ring mellett. Tamina jobban kezd és irányítani is tud hosszú időn keresztül.. Ez az összecsapás eddig nem a bajnokról szól. Több tuskísérlet Tamina-tól, de Naomi mindig kitör. Annak ellenére, hogy Tamina végig irányított, Naomi egy gyors fordításnak hála kopogtatta ellenfelét. A bajnok nem ünnepelhetett sokáig, Lana érkezett hátba és bemutatta legújabb befejező mozdulatát.

Jinder Mahal érkezik a ringbe, majd megkéri a közönséget, hogy álljanak fel és tiszteljék a WWE Bajnokot. Azzal indít, hogy vasárnap kiábrándít egy pár embert Randy szülővárosában, még Randy édesapját is aki minden bizonnyal az első sorban fog helyet foglalni. Jinder szerint Randy nincs itt, mert fél. Bújkál, mint egy kígyó. Megveri Randy Orton-t amíg a nevéből sem marad semmi, a nap fog kisütni és új korszak kezdődik. Innentől Jinder pandzsábi nyelven beszél.

Randy zenéje hangzik fel, Jinder kiküldi a Singh tesókat a rámpához, hogy elkapják majd Randy-t – azonban Randy hátulról csap le egy hatalmas RKO-val, majd távozik a közönségen át.

Randy Orton interjú a backstage-ben, Renee jóvoltából. Randy azonnal azzal indít, hogy a beszélgetésnek most van vége és elmondott mindent az imént Jinder Mahal-nak egyetlen RKO-val. Ígéri, hogy vasárnap visszaszerzi a WWE Bajnoki övet.

Charlotte Flair vs. Natalya

A küzdelem egyenlő erőkkel indult és mondhatni egész végig ez uralkodott. Mindkét hölgynek voltak jó pillanatai a győzelemre, de ezt Charlotte tudta megszerezni egy hirtelen fordítással.

Egy interjú következik, Lana-t kapják mikrofon végre. Dasha kérdezi tőle, hogy mit gondol a közelgő címmérkőzéséről. Lana egyszerűséggel válaszol, hogy látták mit csinált ma este és vasárnap is ezt fogja – sokkolva a világot – majd válik Ravishing Russian Női Bajnokká.

AJ Styles & Shinsuke Nakamura & Sami Zayn vs. Kevin Owens & Dolph Ziggler & Baron Corbin

Itt is uralkodott az egyenlő erőviszony, összességében jó meccset hoztak össze a srácok. A meccs végéhez közeledve Nakamura Ziggler-rel, Styles pedig Owens-szel volt elfoglalva a ringen kívül. Styles azért beleszólt kicsit a Sami kontra Corbin küzdelembe, majd érkezett Sami-től a Helluva Kick amivel megnyerték a mérkőzést.

Az ünneplés nem tartott sokáig, magukhoz tértek Ziggler-ék és egy kis ízelítőt adtak vasárnapról. Előkerült a létra is, mint játékszer. Elintézték Styles-ékat, majd Corbin saját csapatát is. Megérkezett Nakamura, felborította Corbin-t a létrával és leemelte a táskát. Vajon vasárnap is ez vár ránk?

Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a vasárnapi Money in the Bank PPV-vel, de előtte – szombaton – természetesen érkezik a PPV Előzetese.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.