WWE SmackDown LIVE 2017. június. 20 – Összefoglaló

A Money in the Bank PPV utáni első SmackDown Live sok izgalmakat tartogatott számunkra, hisz ez volt Mr. Money in the Bank és Mrs. Money in the Bank első megjelenése a táskával.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Carmella érkezik a ringbe, James Ellsworth kíséretében. Mikrofon ragadása után köszönetet mondd a hölgy mindenkinek, amiért támogatták és képes volt megszerezni a történelem első női táskáját. Magáról kezd beszélni, hogy mennyire híres lett a rajongók körében, de ez a nézőknek nem nagyon tetszik és ezt ki is fejezik. Carmella erre annyival reagál, hogy kit érdekel, szerinte a közönség lenézi a hölgyeket és nem tiszteli a történelmi pillanatot.. Mindenki elfelejtette mikor a Draft-on utolsóként választották, most azonban bizonyított. Emlékeztet minket, hogy a létrás meccs egy NO DQ küzdelem volt és Seth Rollins is segítségett kapott annó Kane-től, valamint Bray Wyatt is beavatkozott amikor Roman Reigns nyerte volna meg a táskát. Szánalmasnak tartja az egészet.

A közönség tovább folytatja a nem tetszést, ezért elordítja magát a hölgy, hogy a ringben Mrs. Money in the Bank áll, ezek mellett megkéri Daniel Bryan-t, hogy legyen férfi és hozza meg vele a komoly döntést.


Big E vs. Jimmy Uso

Vasárnap nem szereztek győzelmet Big E-ék a Tag Team bajnokok felett, de a közeljövőben még törhetnek borsot az ikrek orra alá. Nem valami pörgős küzdelmet láthattunk egyébként, a győzelmet Big E nyerte.


A backstage-ben vagyunk ahol Daniel Bryan telefonál épp Shane McMahon-nel, majd megérkezik Natalya és Tamina. Natalya köszönti újra a GM-et és közli vele, hogy mennyire örül annak, hogy visszatért. Szóba hozza Daniel és Brie gyermekét, azonban Tamina a lényegre tér és arra kíváncsi, mit kíván tenni a Carmella-s ügyben vasárnapról? A GM közli, hogy még nem mond semmit, de hamarosan megszületik a döntés.


Interjú a SmackDown Női bajnokával, Naomi-val. Arról kérdezik a hölgyet, hogy mit gondol a vasárnapon történtekről, de Naomi határozottan elmondja biztos abban, hogy Daniel a legjobb döntést hozza majd meg. Lana-ról kérdezik a bajnokot, elmondja, hogy lehetőséget kapott vasárnap, de veszített.. Azonban hajlandó bármikor ringbe szállni vele, akár jövő hét kedden is.


Randy Orton-t és Tom Phillips-et láthatjuk, Randy-t a vasárnapról kérdezi a kommentátor. Orton egyszerűsítette a beszélgetést és elmondta, hogy ez már személyes dolog. Vasárnap nagy szerepe volt apja “megtámadásának” a küzdelmükben, a Jinder elleni csatájuknak pedig közel nincs vége.


Dolph Ziggler vs. Shinsuke Nakamura

Szokásos, jó küzdelem a srácoktól. Hiába a pörgés és a jó mozdulatok Dolph-nál, nem volt elég a Japán szupersztár ellen; Nakamura értékesítette a Kinshasa-t, majd kopogtatta ellenfelét.


Kevin Owens – Open Challenge

Kevin Owens Open Challenge-t hirdetett, azonban előtte beszélt a vasárnapról. Szerinte igazságtalanság miatt nem lehet most a kezében a táska, most azonban lehetőséget ad bárkinek, hogy elvegye tőle az US Címet. Az első jelentkező AJ Styles volt, azonban Owens közölte vele, hogy nem harcol vele, csak olyannal aki Dayton városából származik. Meglepően az American Alpha zenéje szólalt meg, majd Chad Gable jelentkezett a küzdelemre.

Egész jó küzdelem volt a srácok között, Chad még közel is volt a címszerzéshez. Owens azonban nem hagyta magát és a Powerbomb után kopogtatta ellenfelét.


Backstage-ben vagyunk újra ahol Sami Zayn érkezik meg Daniel Bryan-hez. A GM ki ír Sami-nek rögtön egy küzdelmet a jövő hétre, még hozzá Baron Corbin ellen. Becky Lynch is megérkezett, ő is a vasárnapról beszélgetett, hogy mennyire nem ért egyet a történtekkel.


Újra a backstage-ben vagyunk ahol Zack Ryder és Mojo Rawley szeretnének a Tag Team övek közelébe kerülni. Kissé hosszas, de biztos beszélgetés után Daniel Bryan belemegy és esélyt ad a két félnek jövő hétre Uso-ék ellen.


Megszületik a döntés a Női táskával kapcsolatban

Carmella (+James Ellsworth), Tamina, Natalya, Becky Lynch és Daniel Bryan a ringben, hogy meghozzák a döntést a táskával kapcsolatban. Bryan szerint a döntés összefoglal magában mindent majd. Bryan elismeri Carmella szavait, hogy egy NO DQ mérkőzésről beszélünk, viszont a meccs lényege, hogy egy hölgy akassza le a táskát, nem pedig más adja át neki.. James Ellsworth ragad mikrofont és magyarul gyengének nevezi a GM-et, miután apuka lett – megszületett a kisgyermeke.. Bryan rögtön válaszolt James-nek, hogy a gyermekét ne vegye a szájára, mivel hamarosan egy pofon – rúgás, vagy kirúgás gazdája lesz. A hölgyek is kemény szavakkal dobálóznak, nem hagyják magukat.

Végül Daniel Bryan meghozza döntést és nem engedi Carmella-nak valamint James Ellsworth-nak, hogy elrontsák a történelmi pillanatot; Bryan megfogja a táskát és bejelenti a jövő heti küzdelmet, ami egy Női létrás meccs lesz a táskáért, a hölgyek között! Egy bunyó tör ki a hölgyek között aminek végén Becky és Charlotte Flair intézik el Carmella-t.


Jinder Mahal vs. Luke Harper

Harper elég jól tartotta magát a bajnokkal szemben, de nem volt elég a győzelemhez természetesen, főleg a Singh tesók jelenlétében…

A győzelmet Jinder szerezte meg. A mérkőzés közben egyébként megérkezett a ring mellé Baron Corbin a táskával, azonban természetesen csak zavarás volt és nem váltotta meg a táskát. Jinder nem tudott sokáig ünnepelni, azonnal érkezett Randy Orton és egy jó nagy verésben részesítette a bajnokot.


Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a jövő heti RAW-val. A jövő heti SmackDown-ra pedig már három biztos küzdelmet tudunk: megrendezésre kerül a női létrás küzdelem a táskáért, Zack Ryder és Mojo Rawley csap össze az Uso ikrekkel, valamint Sami Zayn Baron Corbinnal.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.