WWE SmackDown LIVE 2017. június. 27 – Összefoglaló

A 2017. június. 27-ei SmackDown LIVE továbbra is az elmúlt Money in the Bank PPV utórengéseit folytatja, megrendezésre került a hölgyek második létrás meccse, valamint eseménydús adást láthattunk.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Daniel Bryan nyitja az adást, természetesen köszönti a közönséget, majd elmondja, hogy mivel is szembesülhetünk ma este. A GM tovább mondandá mondandóját, de megérkezik Carmella James Ellsworth kíséretében. Carmella azzal indít, hogy mennyire elégedetlen a történtekkel, Bryan azonban azonnal válaszol neki: a SmackDown a lehetőségek háza. Carmella tovább folytatja, hogy elvették tőle a táskát úgy, hogy szabályosan nyert – mivel – a létrás küzdelemben nincs DQ, így tisztán nyert.

Bryan néhány dologban egyetért, viszont akkor is egy történelmi eseményről van szó, azaz egy hölgynek kellett volna leakasztani a táskát, nem pedig James-nek. James ismét próbálkozik a GM-nél, azonban Bryan rögtön reagál, érkeznek a biztonságiak és kivezetik az arénából James-t.


The Usos vs. Hype Bros

Decemberben sikerült nyerniük Mojo-éknak, most is ezzel léptek ringbe. A győzelmet nem sikerült megszerezniük, egy Superkick és egy Splash után az Uso ikrek megszerezték a győzelmet.

A mérkőzés után megérkeztek a New Day-es srácok, kihívták az ikreket a július. 23-ai Battleground PPV-re.


Naomi (c) vs. Lana  – SmackDown Női Bajnoki Címmérkőzés

Lana hátbatámadása nem sokat ért a bajnok ellen, Naomi a finisher-je után kopogtatta a Ravishing hölgyet, nem túl szabályosan.


Aiden English a ringben, a közönséget próbálja szórakoztatni, de nagyon nem sikerül. Randy Orton megérkezett és egy RKO-val el is intézte. Ezután szépen leült a ring közepére, majd kijelentette, hogy addig nem távozik míg nem kap egy címmérkőzést. Amennyiben nem kapja meg, megkeresni most rögtön Jinder Mahal-t és sz*rrá veri. Randy várakozik, már indulna elfelé, azonban felhangzik Shane O’ Mac zenéje.

Az irányító tudatja Ortonnal, hogy nem bánthatja a WWE Bajnokot, de Randy-t ezt cseppet sem érdekli, szerinte Jinder tiszteletlen volt családjával. Ezért fizetnie kell. Tovább folyik a vita a címmérkőzésről, majd az irányító végül megadja a Viperának – azonban – egy kikötést a WWE bajnok választ. Ortont ez kicsit sem érdekli. Megérkezik Jinder Mahal, aki a Punjabi Prison meccset választotta ahogy azt korábban is megírtuk itt.


Daniel Bryan beszélget épp a Punjabi Prison küzdelemről amikor megjelenik AJ Styles. Styles elmondja a GM-nek, hogy első szeretne lenni az Open Challenge-re. Megérkezik Owens is aki közli AJ-vel: tipikus amerikai, csak a másik háta mögött beszél. Owens továbbá közli vele, hogy az Open Challenge nem a veszteseknek szól. A GM végül kiír egy Battle Royal küzdelmet a jövő hétre, amiben Styles is helyet kapott.


Baron Corbin vs. Sami Zayn

Szokásos küzdelem amit már megannyiszor láttunk, a küzdelmet végül Corbin nyerte.


Carmella vs. Charlotte Flair vs. Natalya vs. Becky Lynch vs. Tamina – Money in the Bank Létrás Meccs (2)

Ugyanazt láttuk amit a PPV-n, semmi különbség nem történt. James annak ellenére, hogy el volt tiltva beavatkozott a küzdelembe, de Becky elintézte hamar az úriembert. Becky nem sokra volt végül a táskától, ám Carmella hamar kapcsolt és kiiktatta az Ír lányt, ezzel megszerezve másodjára is a táskát!


Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a jövőheti RAW-val. Kedden egyébként visszatér John Cena, láthatunk egy Battle Royal küzdelmet, egy Rap csatát, valamint Naomi újra összecsap Lana-val.

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-06-28

    […] WWE SmackDown LIVE 2017. június. 27 – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.