WWE SmackDown LIVE 2017. július. 4 – Összefoglaló

A 2017. július. 4-ei SmackDown Live rengeteg izgalmat tartogatott számunkra, hisz visszatért John Cena és felfedte azt, hogy mit tervez a jövőre nézve.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

A kommentátorok köszöntenek minket, majd felkonferálják a 16-szoros Világbajnokot, John Cena-t.


Cena a ringbe érkezés után mikrofont ragad, azonban megszólalni nem tud, hisz az aréna teljes extázisban, szinte felrobban. Felhangzik a Let’s Go Cena/Cena Sucks szavak skandálása, ő pedig erre egy kérdéssel válaszol, mégpedig: “Hiányoztam neked?”

Cena emlékeztet minket a Függetlenség napjára és beszélni kezd az USA-ról. Elmondja, hogy mennyire szereti Amerikát és több szupersztár is így érez szerte a világon. Elmondása szerint mindannyiszor ahányszor belép a ringbe, magának bizonyít.

Azzal folytatja, hogy mindenki azt állítja róla, hogy elköltözött a WWE-től és a filmes karrierjével foglalkozik már csak, ezért is köszönhető ez a “Free Agent” státusz is. Cena figyelmeztet minket, hogy nem ez nem igaz. Ő egy all-timer szupersztár jelenleg és a Free Agent státusz sem erről szól. Szerinte ha mi lennénk a helyébe, mi is szeretnénk egyszerre több szupersztárral birkózni, mint például AJ Styles, Nakamura, Sami Zayn, Samoa Joe, Brock Lesnar vagy épp Roman Reigns. Ezután eldobja a mikrofont…. azonban egy rég nem hallott zene hangzik fel, nem másé, mint Rusevé.

Rusev természetesen támadta Cena-t szavakkal, hogy ő nem kapta meg ugyanazokat a lehetőségeket amit Cena. Szerinte ő maga jobban megérdemelte volna. Neki még nem is válaszoltak, szóval eljött az ideje, hogy saját kezébe vegye a dolgokat. Cena rögtön küzdeni akarna ezután ezért javasol is egy Zászlós meccset, azonban Rusev nem kér belőle egyelőre és a saját játékai szerint akar játszani.

Később egyébként hivatalossá vált, hogy ők ketten összecsapnak a Battleground PPV-n egy Zászlós meccs keretein belül.

Daniel Bryan-hez érkezik meg Chad Gable és AJ Styles. A GM-nek már elege van Kevin Owens-ből aki állandóan azzal van, hogy ez a két úriember nem szerepelhet a Battle Royal-ban. Ezután úgy dönt, hogy kettejük összecsapnak egymással a Battle Royal előtt, a győztes pedig részt vehet a küzdelemben később.


Chad Gable vs. AJ Styles – A győztes részt vehet a Battle Royal-ban

Egész jó küzdelmet hoztak a srácok, Chad is és Styles is hozta a szokásos formáját. A győzelmet nem sikerült megszereznie Chad-nek, Styles a befejező mozdulat után kopogtatta ellenfelét. A meccset követően egyébként Styles a médiában rendkívül dicsérte ellenfelét és megköszönte e csodás közös munkát.


Naomi (c) vs. Lana – SmackDown Női Bajnoki Címmérkőzés

Megkaptuk kettejük küzdelmét újra és minden bizonnyal még ezt is láthatjuk az elkövetkezendő hetekben. A mérkőzést újra Naomi nyerte a feladásos fogásával, a meccset követően egyébként Tamina jött ki Lana-hoz, talán egy új szárnysegédre akadt a Ravishing hölgy?


Nakamura interjú készülne a színfalak mögött, azonban megérkezik Baron Corbin aki letámadja Nakamura-t a táskával. Nakamura persze nem hagyja magát és visszatámad, a kisebb bunyónak a sporik vetnek véget végül.


Újra az arénában vagyunk ahol a New Day és az Uso ikrek készülődnek a rap csatához. A híres rapper, Wale volt a házigazda és a rappelések végén szerinte a New Day szerezte meg a győzelmet.


Randy Orton vs. Aiden English

A mérkőzésen végig Randy irányított, azonban a győzelmet nem tudta megszerezni. Randy annyira belemerült a csatába, hogy használta a lépcsőt így diszkfalikációra került sor.


Függetlenség Napja Battle Royal, a győztes lehetőséget kap az US Címre

A SmackDown Live szupersztárjai lehetőséget kaptak az US Cím kötelező kihívói jogára egy Battle Royal csata keretein belül. A meccs első felében mondhatjuk borult a papírforma, a végére pedig Dillinger, Sami valamint AJ Styles maradt. Dillinger-t Sami ejtette ki egy váratlan fordulat után, ezután pedig nem sokat kellett várnunk a győztesre sem. Styles maradt Sami-vel, majd a korábbi WWE Bajnok egy Pelle rúgással kiejtette Sami-t.

A mérkőzés után Owens megtámadta Styles-t, de ő megállta a helyét és visszatámadott a bajnok felé. Vajon a Battleground-on, július. 23-án új WWE US bajnokot avatunk?!

Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a vasárnap Great Balls of Fire PPV-vel amit a vörösek szállítanak majd.

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-07-05

    […] WWE SmackDown LIVE 2017. július. 4 – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.