WWE SmackDown LIVE 2017. július. 11 – Összefoglaló

2017. július. 11-ei SmackDown Live egy kis videóval indult amiben megnézhettük, hogy AJ Styles hogyan is szerezte meg az United States Bajnoki övet egy live eventen.


Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.

Az adást nem meglepő módon a friss United States Bajnok, AJ Styles nyitja! Ringbe vonulása után mikrofont ragadna, előtte azonban a rajongók nagy skandálsába kezdenek Styles nevével.

AJ azzal indít, hogy a Battleground ideje hamar elérkezett számára. Nem fogja magát Amerika Arcának hívni, de látva Kevin Owens arcát.. Mint egy majom s*gge csak talán kicsit továbbfejlesztve.

Ezután elmondja, hogy ez az egész sokkal több, mint Kevin Owens, ez az United States Championship! Nem is olyan régen volt egy ember aki nyílt kihívást indított bárki felé a bajnoki címmel, szerinte ez már túl régen volt, épp itt az ideje, hogy visszahozzák. Épp ezért is hivatalosan is bejelenti, hogy kezdetét veszi az AJ Styles US Open Challenge és bárkivel megküzd a címét, gyerünk!

John Cena zenéje hangzik fel, a 16-szoros világbajnok ringbe érkezése után mikrofont ragad és kijelenti, hogy elfogadja a kihívást. Megérkezik a bíró is, kezdetét venné a küzdelem, de ekkor felhangzik Kevin Owens zenéje.. Owens már rámpán beszélni kezd, elmondja, hogy senki nem akar még egy Cena kontra Styles küzdelmet, helyette ő fog megküzdeni a címért és még mindig magát adja elő, mint az United States Bajnok.

Ezután Cena-t kóstolgatja, állítása szerint senki nem akarta látni a Cenation vezetőjét, miért tért vissza? Miért? Nincs szüksége a SmackDown-nak rá, senki nem akarta látni.. Cena elcsitítja a korábbi bajnokot, majd Styles felé figyelne de a semmiből megérkezik Rusev és ekkor elindul a bunyó, majd meg is van a ma esti főesemény ahol AJ Styles és John Cena párosa küzd meg Rusev és Owens párosa ellen.


Jinder Mahal vs. Tye Dillinger

A küzdelemben Jinder szerzett győzelmet nem meglepő módon, Dillinger egyáltalán nem volt meccsbe.. A meccs végén pár ütést sikerült bevinnie, de semmi mást.

A mérkőzés után Jinder-től jön a szokásos duma, hogy megmutatja Orton-nak a poklot a Punjabi Prison meccsben a jövő heti SmackDown Live-on, persze ebből Orton családja gúnyolása sem maradhatott ki..


Xavier Woods vs. Jey Uso

Egy perces küzdelmet láthattunk kettejük között, Jey beragadt a kötelek közé, Xavier pedig a sarokból leadott egy Elbow-t és megnyerte a küzdelmet.


Shane McMahon beszélget telefonon Daniel Bryan-el amikor megérkezik Naomi és kíváncsi a következő ellenfelére akit nagyon remél, hogy nem Lana lesz.. Naomi elmondja, hogy tisztában van azzal, hogy Carmella bármikor beválthatja a táskát ellene, de addig ellenfelet akar. Ezután szépen egyenként megérkeznek a hölgyek és természetesen mindenki magát javasolja, mint ellenfél. Shane McMahon nem időzik, kiír egy Fatal 5-Way küzdelmet a Battleground-ra és a győztes lehetőséget kap Naomi ellen a SummerSlam-re.

Tehát akkor: Charlotte vs. Becky Lynch vs. Tamina vs. Lana vs. Natalya 

Ezután Carmella érkezik meg aki egy levelet hozott, hogy James Ellsworth-ot kérné vissza a felfüggesztés alól, Shane úgy tesz mintha olvasná a “hivatalos” levelet, majd széttépi. :DD


Shinsuke Nakamura vs. Baron Corbin

A küzdelem végül nem vette kezdetét, Corbin bevonulásánál Nakamura letámadta Mr. Money In The Bank-ot aki végül távozott..

AJ Styles készülődik a backstage-ben, majd megérkezik mellé John Cena. Cena szerint nagyszerű ötlet az Open Challenge. El is fogja fogadni. Styles szerint Cena rosszul gondolja, egyszer már el vett tőle valamit azonban ezt nem fogja, hisz hosszú ideig fogja birtokolni.


Becky Lynch & Charlotte vs. Natalya & Tamina

Nem valami hosszú küzdelmet láthattunk a hölgyek között, teljesen egyenlő erők uralták a küzdelmet. Charlotte készült a kopogós fogására, azonban Tamina egy hatalmas rúgással kifektette majd kopogtatta is.


AJ Styles & John Cena vs. Rusev & Kevin Owens

Jó küzdelmet toltak a srácok és meg is lett a gyümölcse. Styles elintézte Rusev-et a Phenomenal Forearm-al, majd Owens-nek is adott egy Pellé Kick-et.. Cena lecsapott az AA-val és megszerezte a győzelmet maguknak.


Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a jövő heti RAW-val. Érdekesen állunk a PPV előtt.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.