WWE SmackDown LIVE 2017. július. 18 – Összefoglaló

A Battleground előtti utolsó SmackDown Live adás eseménydús volt, többek között Jinder Mahal elhozta a Punjabi Prison építményt, interjút láthattunk John Cena-tól, a főeseményben pedig 4 szupersztár csapott össze.


Az adást nem meglepő módon a Singh tesók nyitják, felkonferálják a WWE Bajnokot, Jinder Mahal-t. A bevonulásuk után Jinder elmondja a közönségnek, hogy íme a Punjabi Prison. Kijelenti, hogy ez a hatalmas szerkezet lesz Randy Orton végső nyughelye, vasárnap elintézi a Viperát.

A Singh tesók ismertetik a szabályokat, majd újra Jinder ragad mikrofont. Elmondja, hogy vasárnap nem fog rendelkezésre állni menekülés, csupán két srác lesz az építményben és abból egy fog kijutni, aki nem más mint Ő. A magasba emelí a címet, majd a saját nyelvén kezd el beszélni, azonban megérkezik Randy Orton!

Randy lassacskán a ketrec elé érkezik és elmondja, hogy vasárnap Jinder nem tud sehová nem tud futni, nem tud elmenekülni és nem lesz segítsége. Randy elindul a ketrecen felfelé mászni és elmondja, hogy nincs vesztenivalója, nincs semmije. Jinder-nek annál inkább, a WWE Bajnoki Cím. Ő lett az 50. világbajnok a WWE történelmében – háta mögött 1,3 milliárd Indiai ember. De vajon mit fog tenni Jinder Mahal az 1,3 milliárd emberrel amikor vasárnap veszít?


Bemutatják nekünk, hogy John Cena interjút fog adni a Zászlós meccsről, valamint a főeseményt ahol AJ Styles és Shinsuke Nakamura csap össze Kevin Owens-el és Baron Corbin-nal.

 


Jimmy Uso vs. Kofi Kingston

Természetesen a külső emberek próbáltak beleavatkozni a küzdelembe, Jimmy-nek testvére próbált segíteni, azonban a New Day-es srácok megakadályozták ezt. Kofi elért a tuskísérlethez, azonban Jimmy gyorsabb volt és kopogtatta ellenfelét – Kofi nem tudott kirúgni.


Mike Kanellis vs. Sami Zayn

Mike megvívta debütáló mérkőzését Sami ellen, azonban ahogy számíthattunk rá – megérkezett a Miz & Maryse 2.0 csapat. Maria (Mike felesége) beavatkozott a küzdelembe – ezzel segítve férje győzelmét.


Megérkezik John Cena a ringbe, hogy a vasárnapról beszéljen. Elmondja a meccs lényegét, egyértelmű: az a szupersztár nyeri meg a küzdelmet aki hamarabb elveszi a másik zászlóját. Ezután próbálta a magasba emelni az USA zászlót, azonban hátulról megérkezett Rusev és befogta feladásos fogásába Cena-t majd ő emelte a magasba Bulgária zászlóját.


Charlotte Flair vs. Becky Lynch

A két jó barátnő egymás ellen. Jó, laza küzdelmet hozták a lányok. A győzelmét végül Becky volt képes megszerezni a feladásos fogását alkalmazva. A küzdelem után megérkezett Tamina, Carmella valamint Natalya és megtámadták a 2 lányt.


AJ Styles & Shinsuke Nakamura vs. Kevin Owens & Baron Corbin

Ahogyan arra számíthattunk, már a küzdelem elején próbáltak bunyóba keveredni és sikerült is. Corbin megtámadta Nakamura-t, de végre elkezdődhetett a rendes küzdelem. Styles és Nakamura rendkívül jól dolgoznak együtt. Styles a meccs végén feladásos fogásába fogta Corbin-t, de időben elérte a kötelet.

Ezután érkezett volna a Styles Clash, azonban Owens lerúgta majd értékesítette a Pop-Up PowerBomb-ot és megnyerték a küzdelmet Corbin-nal.


Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a vasárnapi Battleground PPV-vel.

A küzdelmek vasárnapra:

  • Jinder Mahal (C) vs. Randy Orton – Punjabi Prison Meccs – WWE Bajnoki öv
  • The Usos (C) vs. The New Day – SmackDown Tag Team Bajnoki öv
  • John Cena vs. Rusev – Zászlós Meccs
  • Charlotte Flair vs. Becky Lynch vs. Natalya vs. Tamina vs. Lana – Kötelező kihívói jog a SmackDown Női övre
  • Shinsuke Nakamura vs. Baron Corbin
  • AJ Styles (C) vs. Kevin Owens – WWE United States Bajnoki öv
  • Tye Dillinger vs. Aiden English – Pre-Show Meccs

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.