WWE SmackDown LIVE 2017. július. 25 – Összefoglaló

A PPV utáni SmackDown Live izgalmakkal érkezett számunkra.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Az adást nem más nyitja, mint a háromszoros United States Bajnok, Kevin Owens!

Owens-t nem fogadja jól a közönség, de őt ez cseppet sem érdekli. Owens elmondja, hogy ez van akkor ha jó ember vagy. Visszaszerezte a tolvaj AJ-től az övet és mától büszkeséggel védheti meg bármikor, bárki ellen – ezért jövőhéten elstartol az US Open Challenge.

Felhangzik AJ Styles zenéje, a közönség pedig nagyon jól fogadja. Bevonulása után Owens abban hisz, hogy gratulálni jött vagy, hogy végre elismerje melyikük a jobb. AJ felvilágosítsa őt, hogy nem ezért.. A visszavágó meccsért jött amit most itt szeretne..

Az aréna pedig ekkor… Hatalmas meglepetésre felhangzik Chris Jericho zenéje aki visszatért! Owens teljesen ledöbbenve, azt sem tudja hol van épp körülbelül.

Owens-nek fogalma sincs mit keres itt Chris és mit szeretne, de közli vele, hogy most nem Kanadában van hanem az USA-ban. Elege van már Kevin Owens-ből. Az utolsó találkozásukkor Chris-nek segítség kellett a távozásra, úgy elbánt vele Owens. Hogy végül miért is jött? Pár hónap rehab után szeretné a visszavágó meccset az övre. Styles rögtön reagál, hogy örül Chris visszatérésének meg minden, azonbna mióta távozott sok minden változott. A címre jelenleg ő az első személy, eközben Owens kifelé sétál az arénából.

Megérkezik végül Shane McMahon aki nemes egyszerűséggel közli, hogy mindkét srác a ringben megkapja a lehetőséget a visszavágóra, még hozzá egyszerre. Kevin Owens egy Triple Threat küzdelemben kényszerül megvédenie Bajnoki övét AJ Styles és Chris Jericho-val szemben.


Shinsuke Nakamura vs. Baron Corbin

Nakamura elég keményen és gyorsan kezdett, fölényt is szerzett. Pár másodpercig elég volt, azonban Corbin hirtelen visszavágott. Reklám után még mindig Corbin irányít, de Nakamura tud fordítani kicsit.

Adok-kapok szituáció uralja a küzdelmet végig, de valóban végig. Több tuskísérlet amiből végül Nakamura jött ki jobban. A győzelme után jött az ünneplés is.


Charlotte Flair & Becky Lynch Vs. Lana & Tamina

Becky jól szeretett volna indítani, azonban nem járt sikerrel. Lana azonnal bepacsizta Tamina-t aki végül elég jól tartotta lent Becky-t. Hosszas percek következnek Becky számára, azonban végül sikerül a pacsi Charlotte-tal. Charlotte a pacsi után tisztázott, elintézte Tamina-t majd kopogtatta Lana-t.


Egy kis összeállítást látunk arról, hogy mi történt vasárnap a PPV-n. Jinder Mahal megvédte bajnoki címét Randy Ortonnal szemben a visszatérő Khali segítségével, most pedig bejelentésre készül SummerSlam tervével kapcsolatban.

Megérkezik végül az arénába a WWE Bajnok, teljesen egyedül. Furcsa.

Jinder végül beszélni kezd arról, hogy valósággal elpusztította Randy-t a PPV-n. Randy-nek esélye nem volt az “ő építményében”. Megkapta a lehetőséget Orton, azonban nem élt vele. Ő a WWE Bajnok és addig marad az, ameddig ő akarja. Érkezne tehát a bejelentés az ellenfelével, azonban előtte még a népéhez szól pár szót.

És akkor.. Felhangzik John Cena zenéje. Szemtől-szembe a két úriember sokak örömére.

Jinder Mahal nagyon nem örül Cena láttán. Szót kérne a tizenhatszoros világbajnok, azonban Jinder nem hagyja neki. Elmondja, hogy tudja mit szeretne mondani Cena. Nagyon is. Pár szó után végül John végre szót kap.. Ő nem ezért jött, szimplán gratulálni szeretne Jinder-nek. Tiszteli azt, hogy a Bajnoki öv ennyit jelent neki és örül annak, hogy Jinder élete formájában van. John egy valamiért érkezett: Jinder Mahal a SummerSlam-en John Cena ellen lép ringbe ahonnan végül “Super Cena” fog távozni, mint tizenhétszeres világbajnok.

Jinder nemes egyszerűséggel közli, hogy semmi problémája azzal amit Cena mondott. John elindulna kifelé, azonban megérkezik Daniel Bryan.

Daniel azonnal kijelenti, hogy John történelmet akar írni, azonban ő maga nem írhat ki meccseket. Ez Shane McMahon és az ő dolga. A SmackDown Live-on vannak ahol mindent ki kell érdemelni – még akkor is – ha John Cena a neved. Daniel Bryan végül bejelenti a bejelentenivalót: John Cena jövőhéten Shinsuke Nakamura ellen lép ringbe és a meccs győztese Jinder ellenfele lesz a SummerSlam-en!


Kevin Owens érkezik meg főnöke irodájába. Owens kijelenti, hogy nagyon nem tetszik neki amit Shane kiírt ma estére számára. Elveszítheti az övét úgy, hogy nem kerül kopogtatásra. Shane elmondja Owensnek, hogy ezt magának köszönje hisz ő tette személyessé mindkét féllel az ügyét. Mint irányító az a dolga, hogy a legjobb meccseket írja ki a közönségnek és míg a SmackDown Live-on van az United States Bajnoki öv – annak mindig terítéken kell lennie.

Kép: WWEP


Aiden English & Mike Kanellis Vs. Sami Zayn & Tye Dillinger

Papírforma győzelmet láthattunk. Sami Zayn másodjára is kopogtatta Mike-ot.


Az új Tag Team bajnokok érkeztek volna ünnepelni, azonban a korábbi bajnokok komoly verésben részesítettek őket.


Kevin Owens (c) vs. AJ Styles vs. Chris Jericho – United States Bajnoki Címmérkőzés

AJ és Chris együttes erővel támadta Owens-t, végül a csapatmunka meghozta a gyümölcsét. AJ és Chris ezután egymásnak estek, aztán tuskísérlet de Owens visszatért. Reklám után vagyunk ahol felgyorsultak az események és Chris előtt nagy lehetőség állt; sikerült beadnia a Codebreaker-t Styles-nak – azonban kitört az utolsó másodpercben.

Chris menetelt volna tovább, azonban Owens megállította. Érkezett AJ, aztán Jericho, aztán ismét Owens a hárítással. AJ ezután egy hatalmas rúgással rukkolt elő, a közönség pedig ettől teljes extázisba került. Owens ismét feltámad és érkezik Chris-nek egy Powerbomb – azonbna Chris felrántja a vállát az utolsó másodpercben.

Owens nem hisz a szemének. Felmászik a sarokba és sikerül beadnia a Frog Splash-t, kopogtatni azonban nem tud hisz Styles lerángatja Chris-től és kivágja a ringből. Styles ráfekszik Jericho-ra és megszerzni a győzelmet, egyben az United States Bajnoki Címet másodjára is!!

Owens a meccs után el sem hiszi a történteket, mikrofont ragad majd bejelenti, hogy jövőhéten megkapja a visszavágót egy az egyben Styles ellen.


Ezekkel a képekkel zárult az adás, folytatás a hétfői RAW-val. Jövőhét kedden John Cena csap össze Nakamura-val, Owens biztosan folytatja Styles-szel a párharcot – arról nem tudni, hogy Chris-nek milyen szerepe lesz.

(Képek: WWE)

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-07-27

    […] WWE SmackDown LIVE 2017. július. 25 – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.